💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 732
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 210
Минуса на сезона е, че злодеите липсват. Няма ги Виолета, Гатьо и Мартин, които изнесоха миналия сезон. Всяко риалити без качествени злодеи е обречено на провал.

Реално погледнато има и много хора, които не се забавляват от истеричните и каруцарски изпълнения на Мартин и Виолета и намират други неща за доста по-интересни. Виолета особено не е нищо по-различно от поредното копие на персонажи от предишни сезони. Точно поради тези причини изобщо не мога да се съглася, че те са "изнесли сезона". Виж за Гатьо по-мога да се съглася.

Айде да не си припомняме колко пъти и Виолета беше бутана напред от продукцията, защото беше надиграна заради глупостта си. Нямаше и да помирише топ 8 при нормални обстоятелства и обективност от продуцентите. Ако не бяха прецакали някои от участниците на острова щеше да си замине Николчето по-рано, а тръгне ли си Николчето си тръгваше и Виолета. Спечели и повече от една игра с доста въпросителни около тях. После и почти готова коалиция я чакаше при Гладиаторите с двете безгласни букви Мудева и Теодора и отчаяния Рълев, който също беше надиграван повече от един път от Крум, Гатьо и компания и му се налагаше да бъде подпомаган от продукцията. Големите стратези. Smile

А, Мартин съсипа финала със самото си участие и го направи скучен. Реално погледнато опонента на Рълев на финала беше един и той даже беше контузен. Някои от нас искаха да гледат Цецо, Рълев и Момчил на финал, а не Мартин или подобните му, които имат таван разчитайки само на стратегии. Тавана на един стратег без физическа подготовка е да стигне финалите в най-добрия случай и то с много бутания и намеси от продукцията.

Много ми се иска продукцията да е по-обективна, да не се меси и да оставя битките и социалната игра да се развиват сами. Тогава ще се види колко по-важна е физическата подготовка и всичките псевдо стратези и интриганти тип Виолета/Манита и всякакви подобни ще падат като круши доста по-рано от топ 8.

# 211

Не знам защо, но супер много ме дразнят ревлите тук. Може би защото още е самото начало, а те изревават света. Фалшиво ми е, пресилено.

След изминалата седмица рязко си промених мнението за Наталия, то бива-бива емоции, ама тя за всичко реве и дудне.
Ако е такава и навън, не знам как е оцеляла до сега в живота. Или просто разчита на съчувствие и разбиране от околните като пусне фонтаните в действие 😂
Освен това имам съмнения, че дърпаше на макс снощи, особено като започна до го повтаря и да се изтъква, Гешев свърши повечето работа.

Като стана дума за него - уникален кеф ми направи като избухна, браво, така се прави, даже закъсня. Гледаш един такъв спокоен, наблюдава, преценява, не влиза в излишни и разговори и снощи просто БАМ 💥 Щом той не издържа на логореята на Наталия, смятайте колко е натоварваща и нетърпима ( за нас стана такава само от няколко епизоди, ама те живеят 24/7 заедно ).

Рени се прави на готина и позитивна, ама й е изписано на лицето, че е злобня и вечно играещата роля на жертва.
Толкова пъти натърти за травмата си снощи, че ми се зави свят. И има наглостта да иска другите да я пазят, защото има контузия ( която също ми е съмнителна, не че съвсем си я е измислила, ама не е чак толкова сериозна, просто видя възможност да я използва, за да провокира съжалението на останалите).
На всичкото отгоре влязла и с предварително оплетена кошница, в която примами и двете клакьорки Ната и Иванина и вече се има за недосегаема 😡
Колкото по-бързо я изгонят, толкова по-добре, Микяй правилно я прецени, че тарторът в сянка.

Светлин на мен ми е неприятен още от първата битка ( и последвалите), защото не ми изпъкна с нищо, а иначе на визитката изглеждаше като машина. Жалко, че се е подвел по акъла на Рени и вместо да се съсредоточи върху истинската игра, той се занимава със схеми и номера.

А Маги е героят на деня, впечатлена съм как открито и по детски искрено им заяви, че не иска да играе с тях и ще подкрепи Микяй 👏
Малцина за толкова сезони са били така открити и са отстоявали своето, знаейки че това веднага ги превръща мишени.
Браво и че не се огъна и последва интуицията и сърцето си, явно е усетила, че това не са нейните хора.

Като цяло вчера сините бяха пълен цирк, но поне беше забавно.
Микяй и Павел ми станаха още по-симпатични, Гешев също ми хареса, че се разбуди и напомни за себе си, показа че е влязъл, за да играе, а не да се вре по ъглите и да клюкарства.

При жълтите положението е хвани единия, удари другия.
Кралев продължава да е все така неприятен, с високо самочувствие и чувство за някакво превъзходство, да не говорим че грам не се съобрази, че и другите са гладни и се нахвърли като мечка върху всичко, ако имаше как нямаше и да прегръща, грозна гледка.

Благо и той е един никакъв, покрай Симо му порасна работата, ама на мен ми е супер нелеп.

Изкефих се на макс как Поли им разби сметките ( дори и без да се усети, макар че имам подозрения, че не е чак толкова глупава и посочи умишлено Добри за капитан, мисля че взе да се усеща, че не е в правилния лагер, ама да видим ), физиономиите им бяха безценни.

При зелените Раду и мен взе да ме напряга с тези речи и разпъване на локуми, според мен приема останалите за по малко интелигентни от себе си и счита, че трябва да ги образова и да им покаже кое как какво и защо, ама срещна як отпор и за това се намуси и млъкна като малко дете.

Чакам с интерес епизода след малко, дано се получи хубаво плуване при капитаните, а и да видим най-накрая червените малко в действие.

Кой ли екземпляр ще отиде при Силните?

# 212
  • София
Страхотна тема, уникална корица Heart Започвам да се ориентирам и аз, Рени изключително много ме дразни, Раду ми падна в класацията, Светлин, цък - много симпатичен ми беше, но вече не, Кралев - много антипатичен  също.  Пелипенко, мислех,  че ще е  
 някаква лигла, но учудващо ми допада, подразни ме как я нападнаха  като лешояди, дано се преориентира.            
 Малвина я харесвам, Димитър ще е интересен, Силвия - дано стигне напред в предаването, Добрин, харесва ми много,          деен и културен, Маги - мъжко момиче. Вие всичко сте написали, но искам да влезе Стан от червените или момичето плувкиня (забравих ѝ името, съжалявам), много интересно се очертава.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 21:13 от opsatropsa

# 213
Представяте ли си Габи, Анита и Кралев в едно племе само тримата. Те от песимизъм ще изпаднат в дълбока депресия Joy

# 214
Това Дробчо ли е?

Не е спойлер, но не е и за хора със слаби сърца:
Скрит текст:

# 215
Борисенко искам да се измъкне. Френския легион също.
Мисис психо да поседи още в блатото.

# 216
Кралев има много смешно носле.

# 217
Каква е тази резиденция без съдомиялна 😄
Този път и със скучни десени на чаршафите 🙃

# 218
Добрин е сладур.Като Гого ми е

# 219
Зелените като бяха там, ползваха съдомиялна. 😂 Може да е била пълна и затова да мият на ръка.

# 220
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Върнете овчите чаршафи, гадняри.
Червените направо ги бях забравила.

# 221
Светлин се изложи вчера. Не му желая успех днес. За Добрин съм.

# 222
Добрин не е добър в плуването обаче.

# 223
Добринчо го закъса

# 224
Малее, на Добрин кракът прилича на кюфте в прасеца... Миличкият. Чак жал ми стана за него.

Общи условия

Активация на акаунт