💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 738
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ако е така нямат никакво оправдание и ми олекват много.

Крамарска с интересно стори, мхм

# 196
Diavolo , преди да са оредели жените, както обикновено се случва в този формат, няма ли да пуснеш една анкета коя е най-хубавата участничка този сезон?

Точно Крамарска много харесвам на външен вид този сезон - усмихната, лъчезарна, мила. И без джуки и други силикони Grinning

# 197
  • София
Ще има разбира се и такива анкети. Simple Smile
И сред мъжете и сред жените.

# 198
Минуса на сезона е, че злодеите липсват. Няма ги Виолета, Гатьо и Мартин, които изнесоха миналия сезон. Всяко риалити без качествени злодеи е обречено на провал.

# 199
  • София
Минуса на сезона е, че злодеите липсват. Няма ги Виолета, Гатьо и Мартин, които изнесоха миналия сезон. Всяко риалити без качествени злодеи е обречено на провал.
Как да няма злодеи - Раду, Кралев, може би Димитър, ей сега ще се върне психоложката (не казвам задължително днес, но няма да пропуснат да я вкарат пак в играта). Даже Светлин го изкараха злодей. Очаквам и Силвия да се развихри, хич не изглежда кротка. Павел толкова напомня на Мартин, че очаквам да промени поведението си точно като него. Тепърва ще се проявяват злодеите.

А Раду защо нападна Анджела?

# 200
Допълвам.

Какво пък ще е най-тежко за Крамарска? Да не са я предали от коалицията й тази или идната седмица? Че и скоро? 🤔

Как да няма злодеи - Раду, Кралев, може би Димитър, ей сега ще се върне психоложката (не казвам задължително днес, но няма да пропуснат да я вкарат пак в играта). Даже Светлин го изкараха злодей. Очаквам и Силвия да се развихри, хич не изглежда кротка. Павел толкова напомня на Мартин, че очаквам да промени поведението си точно като него. Тепърва ще се проявяват злодеите.

Нападна я защото има високо мнение за себе си, а тя пиела вода подигравателно, докато слушала бозите, които поучително бълва. Паткан високомерен.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 17:16 от КремонаЛиза

# 201
Допълвам.

Какво пък ще е най-тежко за Крамарска? Да не са я предали от коалицията й тази или идната седмица? Че и скоро? 🤔

Скрит текст:

Нападна я защото има високо мнение за себе си, а тя пиела вода подигравателно, докато слушала бозите, които поучително бълва. Паткан високомерен.

Може да се контузва по време на игра или коалицията и да я прецаква. Може и с храна да си ги хванали или телефон гейт. Ще разберем с времето какво точно се е случило.

# 202

Чак пък злодеи.. от кога участниците със стабилна социална игра са злодеи? 😁
Виолета и Мартин имаха страхотна социална игра (на кой се хареса, на кой не) но точно заради нея стигнаха и до такъв етап на играта. А Гатьо защо е изброен с тях не знам, вероятно сме гледали различни предавания 😀 Аз лично бих заменила злодеи със стратези 🙂

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 17:42 от Toffee ᡣ𐭩

# 203
# 204
# 205
Така ми се иска да има опция за реагиране на коментари с "хаха" така се забавлявам с вас 😂

# 206
Интересно как точно са се телепорирали тези жълти варели на средата на трасето. Аз не си падам по конспирациите, и бих предположил че са пречели на нещо в края му но познавайки тези принципни и честни продуценти, хм

# 207
  • София
Не е спойлер, но не е и за хора със слаби сърца:
Скрит текст:

# 208
Не е спойлер, но не е и за хора със слаби сърца:
Скрит текст:
Жив е. Това от предстоящата битка ли е?

# 209
Наваксавам с епизода от вчера. Тия жълтите са ебати карикатурата 😀.  Симката мислителия. А Димитър с бързата мисъл. И на двамата в главата няма две мисли да се сблъскат една в друга. Трябва да ги дават повече как бистрят стратегии. Попринцип мразя да слушам стратегии,  но техните са велики.

Общи условия

Активация на акаунт