💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 613
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 465
Не е смешно, но линейката не трябваше да тръгва, а да ги качи на конвейр🙄

Според мен са се наредили 5-6 линейки в редичка и чакат пациентите на нисък старт..

# 466
Дано се пробият всички варели. Нямат срам.

# 467
Много грозна и безмислена игра. Шапка свалям на момичетата, че решиха да си помогнат и да не скачат заедно.

# 468
Там има цял филиал на Спешна помощ

# 469
Така като гледам до финала може и да не са останали участници. Я оцелее някой я не, да им имам и трасетата.

# 470
  • Варна
Много отвратително това с тия варели
Наталия ми се вижда отслабнала

# 471
Повечето мъже прелитат над варелите, но при повечето жени преминаването е болезнено да се гледа.

# 472
Още в началото като ги видях тези варели така и бях сигурна, че особено на момичетата ще им е трудно, тези високите ми се струват мн далеч, че и се хлъзга. Направо не им завиждам, дано не се осакатят тия хора. ☹️ Имам чувството, че затова го залагат това блато, за да имат хора като "резерви", понеже знаят че ще има контузени

# 473
Що за битка? Това не е окей.

# 474
Пилипенко е голяма забава на  триъгълника

# 475
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ето защо държат четвърто племе. Да им захранва отборите, че с тези контузии без играчи ще останат. Изтръпвам всеки път, когато някой се контузи и се моля да няма я счупен крак, я прешлен. Продукцията сериозно трябва да си вземе бележка, а за пореден сезон не го правят. Здравето на участниците го нямат за нищо.

# 476
Поли Пенко трябваше да е на блатото.  Ще провали жълтите Joy

# 477
  • Някъде в Матрицата
Днес, докато си вървях, ми светна на кого ми прилича Кралев - ами на Гринч, ама в жълтичко. 🤣. Ще го наричам Гринч льо Розе.
Хайде, Пелипенко, нареждай.

# 478
  • Варна
Тоя Светльо и вчера беше зле на пъзела

# 479
Кой се преби? Не мога да гледам много

Общи условия

Активация на акаунт