💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 704
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 270
Как Добрин е виновен, когато лекарите казаха, че мускула крампира, заради глада? Тия хора, които дуднат в слушалката на Димо някакъв акъл имат ли? Кракът на момчето трепери и не може да се опъне, той го пита "Добре ли си?"

# 271
Другарката Галина с грим ли е?

# 272
Така и не разбрах какво колосално предимство предложи Димо

# 273
Другарката Галина с грим ли е?
Изкуствени мигли май има 😉

# 274
Абе Светлин си ги отвя и двете момчета на физическите битки , а както се видя и Калоян не се справяше добре с пъзела . Приятелството с Рени ще му провали играта.   Добрин защо изобщо тръгна , като още преди влизане във водата получи крампите .

# 275
  • Варна
Така и не разбрах какво колосално предимство предложи Димо
Да замени някой от неговото племе за друг от блатото.
Не мисля, че друг щеше да направи обратното.
Доколкото разбрах е в коалиция с жените от племето, а едва ли ще замени никого от мъжете

# 276
Абе Светлин си ги отвя и двете момчета на физическите битки , а както се видя и Калоян не се справяше добре с пъзела . Приятелството с Рени ще му провали играта.   Добрин защо изобщо тръгна , като още преди влизане във водата получи крампите .

Защото може би не се отказва до последно, дори с риск да изгуби живота си. Което е похвално. Страхотно момче.

Светлин единственият му недостатък е, че го командва Ренка и олеква абсолютно като поведение и авторитет. Отблъскващо е.

# 277
  • Germany
Светлин си го прецакаха. Голямо предложение от Димо. Сега ще излезе, че е мислел за себе си като взе грошовете, а той реално нямаше кой знае какъв избор. А кой е пъзелист на червените, аз нямам спомен да са редили пъзел?

# 278
  • София
Връщам си думите за Габи плувкинята от червените, бих искала Венци да влезе, поне се опитва да прави нещо.

# 279
Надявам се Борисенко да излезе от блатото.

# 280
Аз май съм за Стан

# 281
Харесвам и Мартин и Венци от червените.Марто е доста добър.
Другарката Галя окапа някъде

# 282
  • София
Изабела, като се сетя как я отвя Зори на трасето, ми е ясно, че ще си седи на блатото.

# 283
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз съм за Борисенко и Френския легион. Категорично съм да си стоят на блатото Изабела и докторицата.

# 284
Борисенко много смешно тича Joy

Общи условия

Активация на акаунт