💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 740
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 300
Кралев си мисли, че като баща му има пари и света е негов. Отвратително нагъл тип, дано го прати Марти на блатото. Крамарска била "слабото звено"...ако ги пуснат един срещу друг ще го размаже...

# 301
  • Варна
Светлин можеше да изпрати Павел на блатото и днес да получи нов играч от Червените може би по-добър пъзелист.

Ренета я нямаше да му го каже 😀
Едва ли щеше да посмее на този етап от играта

# 302
  • София
Браво на Мартин! Надявах се той или Венци да спечелят, така че съм много доволна. Жените нямаха никакъв шанс в тази игра.
С това пращане на блатото форматът е точно едно към едно с миналия сезон, така че какво беше това тупане в гърдите за четвърто племе и нещо ново и нечувано? Все същата стара манджа, дори не е и претоплена.
Кого ли би избрал да заточи Мартин? Би било страхотно да нарита Кралев, но едва ли ще се реши на подобен ход. Ако останат петима мъже, ще имат превъзходство в играта.
Подозирам, че Кралев ще започне да му промива мозъка да изпрати Малвина, защото е от другата коалиция и така с един удар ще отстрани един противник и ще отслаби Димитър.
Само че е нечовешко да се изпраща жена на тези условия.

# 303
Светлин можеше да изпрати Павел на блатото и днес да получи нов играч от Червените може би по-добър пъзелист.

Ренета я нямаше да му го каже 😀
Едва ли щеше да посмее на този етап от играта

Почти съм убедена че щеше, тя знае че друг начин да се задържи там няма. Разбирам да е силен играч и да може да си позволи да го прави в по-късен етап на играта, но тя не е. Не случайно толкова трепери да не изпуснат капитанството.
Моментално изпраща някой от другия лагер на блатото, придърпва новия към тях и си осигурява още минимум 2 седмици, зависи колко пъти и дали ходят на съвет.

# 304
Изабел от червените с много претенции, а всъщност е един от най-слабите участници. Дано да отпадне тя.

# 305
Май всички искаме Кралев на блатото

# 306
А не. Аз искам Димитър или бившата му

# 307
Пилипенко и Крамарска много наивни ми изглеждат.

# 308
  • София
Не мисля, че Мартин ще прати жена.

# 309
И аз. Бих заложил ,че ще е Кралев.

# 310
Добрин се оказа доста хитър играч.
Мислите ли, че наистина Кралев му е казал, че е стратегия и "използва" Крамарска и Поли или Добрин ги манипулира?

# 311
Е как Малвина най-слабото звено . Аз друго виждам -за мен е една от най-силните  жени в този сезон . Много нахални тея двете момчета -дано Марти изпрати Кралев.
Казал го е със сигурност -типично в стил Кралев , а той наистина вижда жените само като вот .

# 312
Я изненада.  Варели и утре Scream

# 313
Привет. Аз пак не успях да хвана началото, но ще гледам на запис.
Малко съм разочарована, че след тая голяма реклама, нищо не се различава от миналия сезон. Абсолютно същия сценарий с нови герои. Мислех, че ще измислят нещо ново.🙄
Не знам какво толкова се правят на изненадани, че някой ще ходи на блатото. Същото като миналия сезон.
Не ми допадат Кралев, Рени и нейния малкия, и...ох РадУ. Типажи като него развалят ежедневието на всички човек. Страшен мрънкач, назидател.
Дано Кралев отиде на блатото.

Не мога да хвана още схемите.
Този сезон съм за Отбор Зелени🟢

# 314
След този епизод Добрин ми се открои като слаб плувец, но добър стратег.

И направо ми стана жал за Кралев и Благой как се обясняваха като ученички пред класната с почти треперещи гласчета. Но така е, като трябва да лъжат, че точно Малвина е най-слабата жена.

Общи условия

Активация на акаунт