💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 659
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 330
  • Някъде в Матрицата
Току що видях и Благо на терена. В рекламата след новините.

# 331
Е да не са луди. Кой нормален би се жертвал така. Като има 90 шанс на съвет да го изгонят .В тая игра място за джентълменство няма.

Тука не става въпрос за джентълменство а за мъже, които претендират че са най най най и се борят за финал. Аз не казвам да им дърпат столовете и да им отварят вратите а да не се крият зад тях. Щом мислиш, че си достоен за финалист, някоя друга битка повече не би трябвало да те плаши? Алекса не веднъж се е жертвал, точно за жени от племето му. Стигна до финал, че го и спечели.

# 332
Чудя се дали проблемът е в мен? Гледала съм всички сезони досега, но не мисля, че това в което се превръща този сезон е нормално, а едва започва. Замислете се колко контузии имаше дотук? И по тъпото е, че се използват за реклами. Какво мислите?

# 333
Е да не са луди. Кой нормален би се жертвал така. Като има 90 шанс на съвет да го изгонят .В тая игра място за джентълменство няма.
Така избора става прекалено лесен. Най-вероятно изпратения ще има имунитет за първия съвет тъй като не е имал шанс да се защити на битката.

# 334
Е те си приказват така, колкото да не заспят.  Само малоумен би рискувал себе си. Нека не забравяме, че Алекса беше с протекции.

# 335
Абе как пък един мъж не каза на Мартин, брат изпрати мен, достатъчно силен съм да се върна. Никоя от жените ни в племето не заслужава да ходи там. Сори ама такива са ми жалкари Кралев и Благой, гледат как да си спасят з..ниците като жертват някое от момичетата.

Ох, това пък от какъв зор? А някоя жена да се откаже от играта, защото е по-слаба от всички мъже и те заслужават повече да вървят напред в играта, не може ли?
Сигурно за толкова години има причина нито един от двата сценария не се е изигравал. И тя е, че всички са равнопоставени играчи вътре. Не е мястото за джентълменство. 🤦🏽♀

# 336
  • Буркина Фасо
и вълнА обърнала лодката. Smiley
аз вълна не видях.

# 337
Не видях да дават капитаните как се завръщат в племето. Свети Светлин как скри съзаклятието Димово?

# 338
Абе как пък един мъж не каза на Мартин, брат изпрати мен, достатъчно силен съм да се върна. Никоя от жените ни в племето не заслужава да ходи там. Сори ама такива са ми жалкари Кралев и Благой, гледат как да си спасят з..ниците като жертват някое от момичетата.

Ох, това пък от какъв зор? А някоя жена да се откаже от играта, защото е по-слаба от всички мъже и те заслужават повече да вървят напред в играта, не може ли?
Сигурно за толкова години има причина нито един от двата сценария не се е изигравал. И тя е, че всички са равнопоставени играчи вътре. Не е мястото за джентълменство. 🤦🏽♀

Коментара ми беше с абсолютно друго значение 😀😀 който ме разбрал, разбрал ✌🏻

# 339

За колкото и силен да се има един играч, би било меко казано глупаво да се нахендри в такава уязвима позиция. И да рискува или да си тръгне или да гладува седмици наред. 😃

# 340
Нека не забравяме, че Алекса беше с протекции.
Алекса си изигра играта по най-добрия начин, като съчета стратегия и качества. За протекции не съм чула. От сърце се надявам Кралев да бъде натирен в блатото. Той не притежава грам усет за ситуация и му избиват неприятните черти. Егоист и командаджия, свикнал да бъде слушан. Подкрепям решението на жените да обърнат позицията. А Димитър е много интересен играч. Следя изявите му с удоволствие, макар любимците ми да са други.

# 341
Точно гледам епизода от днес и се сетих Светлин на кого ми прилича.

Стифлър от Американски пай:

# 342
Някои хубаво се  определят като комплексни... ама бъркат думите - "комплексен" и "комплексиран"  😄

# 343

За колкото и силен да се има един играч, би било меко казано глупаво да се нахендри в такава уязвима позиция. И да рискува или да си тръгне или да гладува седмици наред. 😃

Боже колко буквално се приема всичко. Ставаше въпрос, че отново се крият зад жените и се обясняват като някакви първокурснички как не бива да бъдат изпращани защото са най-добри а в същото време претендират за финал. Не случайно започнах коментара с как пък  а не със "защо" или с "трябваше да". Мен ми е ясно, че няма да седне никой да го каже това. Няма смисъл, казах който ме разбрал, разбрал. Всеки с мнението си. Нито са ми достойни за финалисти нито за мъже. Аз не си представям Микяй да седне да се обяснява на Мартин да не го изпраща или Фифо или Алекса или който и да е от топовете на миналите сезони. Всеки един щеше да каже че даже и да го изпратят там ще се върне. Аз такова нещо от Кралев не чух.

# 344
Аз още не мога да се отърся от случката с Добрин, който сам на синхрон си призна, че е изпитал сериозен страх, защото ситуацията беше наистина опасна. И виждайки спасителя с кану, който едва не го доудави няма да се изненадам, ако има PTSD от случката. Давене в открито море не е нещо, което лесно се преживява.

Общи условия

Активация на акаунт