💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 622
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 555
  • Стара Загора
Злобните реплики на Ралица са не на място. Като решат да копат някого, направо се забравят, и Неделчо е забъквал, човешко е.

Едно от нещата , които не понасям в ИВ , е отношението на продукцията  , представено от водещите , към играчите. Сценарият е такъв, че Ралица трябва да се отнася надменно и с пренебрежение към тях, да ги унижава и обижда и понеже е добра актриса зрителите чак чувстваме неудобно като слушаме речите й.
  И така ...вече 6 сезона.
  И сега виждам , че можело по-друг начин . В "Островът на 100 гривни" е съвсем различно. Водещите се отнасят с уважение и съпричастност към играчите. И това е заложено в концепцията на продукцията. Така казва Ники Николов в Надкаст - че за тях играчите са героите , които ще изградят предаването и трябва да се отнасят към тях с уважение .

И сега не толкова сериозно .
 Да се знае, че аз първа съм си харесала Мартин , още от визитката ,защото е колега , въпреки , че беше ужасно, като си хвърли и строши лаптопа на земята

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 22:52 от wanconboy

# 556
Днес, докато си вървях, ми светна на кого ми прилича Кралев - ами на Гринч, ама в жълтичко. 🤣. Ще го наричам Гринч льо Розе.
Хайде, Пелипенко, нареждай.

На мен в определени моменти ми прилича на АМ Гъл, особено като ококори очи и песни една зловеща усмивка 😬

# 557
Хора като Ангел играят за някаква въображаема "чест" пред треньори и съотборници, пред авери. Тоя не разбира концепцията на това предаване, че макар и да ти е неприятен до определен момент Раду ти е нужен да вървиш напред- иначе ще се отзовеш на плажа. А и има твърде много елементи, за които Ангел си няма хабер. Жал ми е за хора като него, расли в затворена среда с патриархални нрави и правилото "зъб за зъб". Ще си научи урока по трудния начин.

Раду според мен не го харесват, защото като един добър началник се опитва да ги навигира в правилната посока, но има прекалено много хора, които го виждат, като някакъв вид “доминация” или “командване”, а според мен това си му е просто нормалния начин на работа и действие.
Малко дори ме подразниха като почнаха да мрънкат, щото ги накара да си измият кочината.

# 558
Ники Николов не знам от кога е обърнал плочата, щото с Биг Брадър Фемили и Къртицата 1 и 2 уважение и съпричастност от продукция и/или водещи нямаше. Даже сеирът и униженията стигнаха неповторими върхове.
Но щом той е запял нова песен за уважение и съпричастност, а дано и останалата шепа тв продуценти на риалитита да се чукнат по главите. И ако нямат творческа потентност, да се научат да си плащат на служителите и да привлекат хора с идеи.

# 559
Злобните реплики на Ралица са не на място. Като решат да копат някого, направо се забравят, и Неделчо е забъквал, човешко е.

Едно от нещата , които не понасям в ИВ , е отношението на продукцията  , представено от водещите , към играчите. Сценарият е такъв, че Ралица трябва да се отнася надменно и с пренебрежение към тях, да ги унижава и обижда и понеже е добра актриса зрителите чак чувстваме неудобно като слушаме речите й.
  И така ...вече 6 сезона.
  И сега виждам , че можело по-друг начин . В "Островът на 100 гривни" е съвсем различно. Водещите се отнасят с уважение и съпричастност към играчите. И това е заложено в концепцията на продукцията. Така казва Ники Николов в Надкаст - че за тях играчите са героите , които ще изградят предаването и трябва да се отнасят към тях с уважение .

Аз лично не намирам нищо в поведението на Ралица спрямо играчите, което може да се квалифицира като “обидно”, даже умирам от кеф, когато им изкарва интрижките пред всички и директно им задава най неудобните въпроси.

# 560
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ангел май утре излита служебно и съвсем заслужено. Много злобно,дребно човече.
Да се научи да си контролира гнева,да ходи на терапия,това е сериозен проблем.
Днес ще удари съотборник,утре ще разбие главата на жена си,защото му казала нещо накриво ..

Караолис просто блокира. Нещо ми се чу,че в началото не е разбрал,че това е основата (което пак няма логика,защото пирамидата е 3Д,но е факт,че на всеки може да се случи).
Бях почти сигурна,че Зелените ще победят, имаха толкова много преднина. Освен пропуска на Караолис,на варелите се забавиха изключително много.

На мен Крамарска ме дразни с нейните перманентни ревове.На място е,където хиляди си мечтаят. Избрали я,отишла там и реев - пък предадена,пък неразбрана.Не оценява къде е и не е борбена.Да си ходи.
Виж,за Габриела ми е криво,защото момичето наистина иска да играе и ще оцени всяко място в ИВ извън блатото. Дори ако е аутсайдер в нечие племе. Дано не се откаже (според мен натам върви).

# 561
Виж,за Габриела ми е криво,защото момичето наистина иска да играе и ще оцени всяко място в ИВ извън блатото. Дори ако е аутсайдер в нечие племе. Дано не се откаже (според мен натам върви).

Габриела щяла да оцени 😀 Габриела не оцени даже като искаха да и хванат риба да я нахранят, направо му се подигра в очите. От тогава с нея без нея все ми е тая. Даже ако я няма по-добре. Днес особено с тоя фалшив плач без сълзи едва я изгледах.

# 562
Неприятна е Габриела хем злобна, хем хленчеща. Заедно с ИзабелАта направо да си ходят.

# 563
Раду още по време на играта беше с кръв на челото, така че не вярвам Ангел да има вина и да му е посегнал.

# 564
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Габриела е влязла с една торба очаквания и на първата седмица на Блатото е вече психически рухнала.
Ако наистина е добър играч,то следва да е подготвена за всички възможни мизерии и локации.
С това казано до тук, смятам,че на момичето много й се играе наистина и няма да реве 24/7 за всяко нещо като Крамарска. Не знам дали ще излезе от блатото,кога или ще се откаже,но на мен ми се иска да видя повече от нея.

# 565
Това момче Мартин, всичко му е ОК, само гласчето му като е без визията го бъркам с на Иванина 😂

# 566
  • София
Моля оценете епизод 11

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро след епизода,
инак впечатленията се размиват.

# 567
Това падане и удряне по варелите, беше мъчително за гледане. Дано са ги събрали малко, че тези момичета останаха без колене, много е опасно ще се осакатят.

# 568
  • София
От този епизод май ми хареса основно това, че Кралев има шанс да го гледам по-рядко поне тази седмица. Толкова да ме подразни участник така рано, май не помня да е било. То бива его и самочувствие, но това неговото минава всякакви граници.
Габи я разбирам защо се оплаква - плувкиня е, а както знаем трениращите този спорт в повечето случаи хич не издържат на глад. Иначе може да намали малко мрънкането, ако вземат да им дадат храна. Но, май ще е повторение 1 към 1 с миналия сезон - само една игра им дадоха с шанс за награда.
Като цяло съм доволна, че зелените отиват на съвет, макар че, ако изгонят служебно някой от това племе (далеч не съм сигурна, че ще е така), то малко ще се прецакат нечии планове - ако е Ангел примерно изгоненият, всички, които са решили него да номинират, бързичко ще трябва да мислят план Б. Утре се надявам сините да паднат - причината - ще ми е по-интересен техен съвет от такъв на жълтите.

Играта от днес няма да я коментирам - пореден опит да претрепят участник.

# 569
Караолис нали е риск мениджър, трябва да умее да се справя в по-напечени ситуации, а не да се панира...
Крамарска е много естествено, усмихнато и слънчево момиче, ако напусне ще е жалко..
Ама вие как си представяте дейността му на такъв пост. Той влага инвестиции в непроверени проекти- много популярно в силициевата долина. Ако от 100 проекта успее един- всички са щастливи. Т.е. хората търсят технологични пробиви. Много рутинна дейност.

Аз не смятам, че Караолис прави каквото и да е инвестиции или оценка на риска на нови проекти.
От LinkedIn профила му и от това което каза във визитката изглежда по-скоро да следи дали плащанията на клиентите минават добре през системите и да няма някоя кражба/злоупотреба с парите им.
Бих го сравнил с бек офис работа.

Общи условия

Активация на акаунт