💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 586
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 600
Коментирано ли е до сега зодиите на играчите?

# 601
  • София
Само по 7 от племе ги минаваха. И Миряна не ги мина.
Всъщност и Иванина не го мина и вместо нея Светлин мина два пъти, докато трябваше точно Ренката да я замести. Като цяло танцуващото лемурче си изгледа от близо цялата игра, но после голям го вадеше

# 602
И аз не го харесвам Раду, но не мога да дефинирам защо. Но пък е прав относно Силвия и опитите й за манипулация на мъжката част. От друга страна , на война като на война.И Пелипенко ме дразни . И Силвия, направо се чувствам неудобно да я гледам понякога.
   Интересно става довечера. Обаче мисля , че Мартин си навлече гнева и на червените, нали се били разбрали, който излезе да праща слаб играч.А той им прати Кралев, наял се, починал, събрал сили.
   Много рев, много сълзи в тоя сезон.

# 603
Но Мартин на място друго е преценил. Червените, които оцелеят, дори да попаднат в негово племе в хода на играта, едва ли ще му държат сметка за старо (вече) негово решение при динамиката, която имат в отношенията.

# 604
Ма верно Крамарска и във визитката си рева.сНищо, дете е още, като порасне малко, ще се оправи.
Аз чакам с нетърпение Ралица да срине Светлин, като го издаде пред всички племена, как избрал парите,  вместо голямата промоция.

# 605
На мен ми изглежда много травмирана от загубата на треньора й и не го е преживяла още. Много й съчувствах още преди контузията. Сега направо ме е яд за нея, дано се възстанови!

# 606
Естествено, че само на място може да прецени. Ако не се беше съобразил с мнозинството, веднага си слагаше мишена на гърба. Защо да го прави, като си е спечелил с толкова мъки участието в игрите.

Но Мартин на място друго е преценил. Червените, които оцелеят, дори да попаднат в негово племе в хода на играта, едва ли ще му държат сметка за старо (вече) негово решение при динамиката, която имат в отношенията.

# 607
Пилипенко пък изобщо не е умна, физиономията ѝ е една празна, празна. Пъзел не може да нареди, при избора на капитан рева, че не била разбрала как ще играят ... (Това последното може и театър само да е било, не знам).

# 608
Добре де, червените явно се чувстват на пионерски лагер. Кой ще отиде в ново племе и ще изпрати слаб играч за да им помогне? Как изобщо може да ти хрумне такава мисъл да поискаш от чужд човек подобна "услуга"- да остане със силните и да им изпраща "слаби", за да са спокойни? Изумителна логика...Някои вярно не знаят къде са отишли...

# 609
Светлин мина доста впечатляващо през варелите, все едно си ходеше по тях, особено втория път. Много ме е яд, че заради подмолната Рената до никъде няма да стигне.
Не знам как може червените да очакват, че Мартин като отиде в играта ще прави, каквото са му казали те и няма да се съобрази с новото си племе, от което всъщност е зависим🤦🏻♀ Тази Габриела и тя има бъбрек на втория етаж. Не ме дразнят толкова сълзи и хлипове, всеки си изкарва емоцията по различен начин, но нахалното отношение все едно някой им е длъжен, дразни повече.

# 610
  • София
Добре де, червените явно се чувстват на пионерски лагер. Кой ще отиде в ново племе и ще изпрати слаб играч за да им помогне? Как изобщо може да ти хрумне такава мисъл да поискаш от чужд човек подобна "услуга"- да остане със силните и да им изпраща "слаби", за да са спокойни? Изумителна логика...Някои вярно не знаят къде са отишли...
Логиката е елементарна: пращаш някой който няма шанс да спечели първата игра и се върне: защото може да дойде обратно в твоето племе и да те върне теб на блатото.
А логиката на оригиналните червени ще бъде да гонят всеки новодошъл след 1 цикъл, когато евентуално имунитетът да е изтекъл (ако не е спечелил нов от играта), и затова този играч трябва да е слаб, за да не спечели поне имунитет: и така шансът най-много от оригиналното племе да се спасят един по един е най-голям

# 611
Габриела като показани способности на терен ми хареса, но адски ме напряга иначе и нямам търпение да отпадне. Егоист се показва и с нулева емпатия и респект към другите. Не харесвам такова поведение и не искам да я гледам повече.

# 612
Всъщност Пелипенко реди същото нещо като Караолис - триъгълник. Караолис не можа да се справи с основата, която е триъгълник.

# 613
Раду ту много ми харесва, ту леко ме дразни. Определено е свикнал да е швфче, къде добро, къде лошо. Най-интересен ми е и ми е чудно как ще се развие/ го представят от продукцията. Исках и доктора да гледам, жалко, че отпадна. Мисля, че освен добър на терен, щеше да е много интересен в социалната игра, заради специфичната професия и странични интереси, щеше да е интересно да го видим в различни ситуации.
Много ми е интересно ако има информация как ги редят по отбори, освен типовете като разказвач и подобни, по-скоро защо точно Раду е в тоя отбор, пък Кралев в оня, да кажем. Такива неща.

# 614
Ако подобни игри като скачането на варелите бяха дали в Островът, три четвърти от участниците там щяха да се изпочупят.

При жените също имаше някои, които много стабилно преминаха. Силвия беше бърза, но на последното препятствие падна и трябваше да минава пак.

Общи условия

Активация на акаунт