💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 604
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 645
Относно Крамарска знаем, че състезателите в индивидуалните спортове по-трудно се ориентират в човешките взаимоотношения. Освен агресията на Кралев и Благой тя претърпя и поредната травма. Кой знае колко трудно се е излекувала първия път, а сега пострада на същото място. Само мисълта, че пак ще мине през същите оздравителни процедури е страшна.

Изпращането на силен играч на блатото – би било много гадно да се изпрати момиче на такива условия. Червените се възмущават на избора на Мартин все едно, че имат някакъв шанс да са първи в битките. Ако някой има основание да се жалва е Борисенко – той беше втори.

# 646
Вярно, че могат да им хвърлят по някоя каска на варелите, наколенки и лакътници, ама не съм съгласна да им ги събират на по-близко разстояние. Как да ги обезопасят, дюшеци ли да им постилат отдолу, незнам?
На мен ми прави удоволствие да гледам мъжете, пък и някои жени как елегантно ги преминават тези варели. Сега заради 5-6 "трътли", да спират "дисциплината прескачане на варели", ми неща. Микяй, беше удоволствие за очите ми, а е кинта и петдесет. За такива мигове гледам аз, това предаване.
Светлин обаче, много ми олекна това момче, с избора си да вземе 50 гроша. Много можещ, много комплексен, много силен играч, радва окото на терен, обаче и той със слаб Ангел. Заради Рендето, може да си тръгне даже преди нея.  Как да не го яд човек?!

# 647
  • София
За мен е логично решението на Мартин от гледна точка на собствената му игра. Реално погледнато и да попадне с някой от червените отново в едно племе, новодошлият червен ще трябва да мисли за собственото си "оцеляване" в новия отбор. Тоест би търсил съюз с Мартин, а не да се сърди за неспазване на някаква уговорка, която ние не сме чули какво точно е гласяла и всички ли са дали дума да спазват. А и от гледна точка на жълтите си спечели "точки" в очите на повечето разкарвайки дразнителя, та мисля, че съвсем си беше ок това решение.

# 648
Жените не успяваха да минат варелите, защото ги беше страх да скочат, а то трябва да се минава бързо и без много колебания. Тези, които ги минаваха смело нямаха никакъв проблем.

# 649
  • София
А защо да не сложат дюшеци долу? Кефът на публиката идва от виковете на болка ли? Все едно сме в древния Рим... Или поне тия дървени талпи да ги бяха облицовали с нещо, Иванина на тях си удари гърба така лошо. А можеше и главата да си удари някой...

# 650
Работния инвентар този сезон

# 651
🤮

# 652

Няма празно при тази продукция. Купили са варелите на цена вторични и след снимките пак там ще ги предадат и ще си върнат парите.

# 653
Кралев има налудничав поглед, мен ще ме е страх да замръкна под един покрив с този.

Те затова го пратиха на блатото.Там покрив няма;)

# 654
  • Буркина Фасо

Няма празно при тази продукция. Купили са варелите на цена вторични и след снимките пак там ще ги предадат и ще си върнат парите.
а какво трябваше да купят за инвентар? - балдахини, персийски килими, дърво, пластмаса ....?
всичко пак ще трябва да го връщат.

# 655
  • Другата България
А защо да не сложат дюшеци долу? Кефът на публиката идва от виковете на болка ли? Все едно сме в древния Рим... Или поне тия дървени талпи да ги бяха облицовали с нещо, Иванина на тях си удари гърба така лошо. А можеше и главата да си удари някой...
Защото за това трябва акъл, трябват кинти, трябва логистика, трябва да има грижа за здравето на участниците.....а тази продукция не притежава нито едно от изброените. Доказано с времето, издържало проверката на времето. Тези игри вече във ФБ, а и не само са известни като Игри на варелите, тя и абревиатурата е такава - ИВ. Все си мислех, че няма накъде повече - имало. Абсолютна гавра с участниците и здравето им, пълна незаинтересованост, и какво като 99% от тях са физически добре подготвени хора? Отиват там, за да си съсипят здравето? За слава? За да напълнят джоба на Тупарев?
Игри на варелите, този сезон и плуване няма, с толкова силно изявени плувци.
Но пък има....варели. Грозни, очукани, пребоядисвани - варели да искаш.

# 656
Ами сега? Раду с лепенка, онзи другия с избухлив характер. Кой ли ще изхвърчи утре…

На Раду лепенката е от играта.Още по време на играта се видя че имаше кръв на челото, точно където е лепенката.Няма общо с изгонване.

# 657

а какво трябваше да купят за инвентар? - балдахини, персийски килими, дърво, пластмаса ....?
всичко пак ще трябва да го връщат.

Изгледай някое Desafio и ще видиш какво е трябвало да купят.

# 658
Гледала съм Desafio и там невинаги са добре обезопасени в игрите.

А жените им повечето са бая якички особено в краката, бичета тип Джаферович.

# 659
 Не говоря за обезопасяване, а за инвентар.

Общи условия

Активация на акаунт