💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 581
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
А аз съм изненадана колко е изпаднала продукцията! Толкова ли не може да наеме една резиденция с достатъчно стаи, за да не се налага двата пола да делят една стая. Малвина и Мартин, като братче и сестриче в общото легло! 🙄 За 6-ти сезон вместо да градират, те деградират. А Кралев е изключително нагъл, злобен и дразнещ Нарцис. Кефя се, че се озова на блатото и нямам против там да си остане, а като се спихне - вкъщи. Изобщо няма да ми липсва.

# 661
Ееее, нарочно ги слагат по-двойки, да могат да се наговарят, интриганстват, клюкарят. 😂 Не са влезли за туй-онуй😂

# 662
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Днес се очертава един много интересен епизод.
Караници, Дисквалифициран заради агресия, Нова игра,която не е играна досега... 🤓

# 663
Не разбирам защо Кралев се сърди, нарочиха Димитър и Малвина, защото са двойка и заплаха, а всъщност самият Кралев и Благо се превърнаха в двойка (метафорично) в собствената си коалиция. Ако искаш вярност, трябва да създаваш у другите чувството, че са ти важни, а не са само бройка. За съжаление той и след случилото се не го разбра.

# 664
  • Sofia
Не става въпрос за туй-онуй. Не е приятно да делиш обща стая с непознат от твоя пол, а какво остава от другия. Това са напълно непознати хора и това, че са спали наредени като сардели под открито небе, няма общо с това непознати мъж и жена да делят обща стая. Да, ще се опознаят, но пак е дискомфортно (за мен).

# 665
ESPACE, хич не се хаби да казваш на този "потребител" какво е трябвало да купят, той/тя или е от продукцията, или им е роднина. Върл защитник е на плюнките по тях. 😎

Работния инвентар този сезон

Няма празно при тази продукция. Купили са варелите на цена вторични и след снимките пак там ще ги предадат и ще си върнат парите.
а какво трябваше да купят за инвентар? - балдахини, персийски килими, дърво, пластмаса ....?
всичко пак ще трябва да го връщат.

Изгледай някое Desafio и ще видиш какво е трябвало да купят.

# 666
Повръща ми се от глупостите на Ралица просто. Човекът съвсем нормално си поема отговорността (въпреки че и кухата Пилипенко е също толкова виновна), а тя му дудне колко лековато го приема. Дори и най-хубавото и достойно нещо ще го извърти като лошо.

# 667
Светлин мина доста впечатляващо през варелите, все едно си ходеше по тях, особено втория път. Много ме е яд, че заради подмолната Рената до никъде няма да стигне.

Светлин е удоволствие да го гледаш на арената.Знам, че много хора тук не го харесват заради Рени, но движението му по арената е приказка.Не случайно тренира калистеника и си личи.

# 668
Изобщо дали ще има изгонен или снощи всичко беше просто за предизвикване на интерес?😀 Скандалът ще е след това, ако изобщо има кой зная какъв скандал. Те хака правят обикновено. Промото УАУ, епизода нищо особено😀

# 669
Ох,дошла на съвет без най важното -грошовете

# 670
  • Варна
Ха,
Туй момиче не си носи пари 💰

# 671
Ох още не са започнали и вече е грандиозна глупост WearyUnamused

# 672
Ангел е забавен ,скача като пуле пред майка си срещу Раду

# 673
Много ме дразни Ангел