💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 624
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 675
Малко са ми тъпички зелените, особено жените. Жалко.

# 676
Много ме дразни Ангел
Мен май всички ме дразнят 😁
И мен JoyJoy

# 677
Някой дразни ли се, че от Нова все твърдят, че шоуто почва от 20 часа, пък в действителност почва 10мин по рано или съм само аз? Все ги изпускам…

# 678
Ами аз си го превъртам, но по принцип си е дразнещо да, особено ако нямаш опция за връщане.

# 679
Нищо не изпускаш, спокойно Joy

# 680
Добре де, червените явно се чувстват на пионерски лагер. Кой ще отиде в ново племе и ще изпрати слаб играч за да им помогне? Как изобщо може да ти хрумне такава мисъл да поискаш от чужд човек подобна "услуга"- да остане със силните и да им изпраща "слаби", за да са спокойни? Изумителна логика...Някои вярно не знаят къде са отишли...
Логиката е елементарна: пращаш някой който няма шанс да спечели първата игра и се върне: защото може да дойде обратно в твоето племе и да те върне теб на блатото.
А логиката на оригиналните червени ще бъде да гонят всеки новодошъл след 1 цикъл, когато евентуално имунитетът да е изтекъл (ако не е спечелил нов от играта), и затова този играч трябва да е слаб, за да не спечели поне имунитет: и така шансът най-много от оригиналното племе да се спасят един по един е най-голям
Да, прав си, но това е  вероятностен модел. С твърде много "може би" и ако... Съгласна съм дори, че моделът изглежда изгоден, и за Мартин и за червените. Но сега да разгледаме положението на Мартин, от което той извлече максималното. Да се съобрази в новото си племе с мнението на мнозинството, а да не изгони "слаба" женица,  с което да претърпи морален срив още в началота и да задълбочи разделението в новото племе.  Кралев е възможно да се върне при тях, но е възможно да го разхвърлят в друго племе. Ако изобщо е в състояние да победи. За мен Мартин прецени правилно картината и резултатът вчера е показателен. Това е състезание и всеки о отговорен за решенията си. Идеално не винаги е равно на оптимално. И няма място за сръдни.

В подкрепа на твоето мнение искам само да допълня.Дори и Кралев да се върне в племето какво ще направи? Само един Благо ще е с него.Ще го номинират отново.Така, че евентуалното връщане на Кралев не виждам да е заплаха за Мартин.

# 681
Малко са ми тъпички зелените, особено жените. Жалко.
Според мен пък обратното. Виктория много хубаво обясни за Раду, и Миряна ми хареса, че твърдо отговаря и се пазари. Гаф за грошовете, но пък и по-добре, няма да и трябват.

# 682
Мен пък РадУ много ме дразни. Всичко, което казаха жените за него е вярно. Ако остане, ще му сърбат попарата. Ще играе "разделяй и владей" с примеси на предизборна реч🙄

# 683
  • София
Еее, много глупаво от страна на Миряна да си забрави кирливите пари, така ме доядя! Тъкмо извъртя Ралица да й даде имунитет за 100 гроша и греда! Аз реално не я намирам за по-слаб играч от Виктория примерно, не знам защо са я нарочили всички за такава. Освен че може би е най-лесната мишена, защото е встрани от коалицията на Силвия и Вики.

Ах, Ангел щял да ги бие всичките. Много искам да го видя пред един пъзел от 10-15 части. Joy Joy Жалко, че ще го изгонят преди това знаменателно събитие.

# 684
Таз пък Миряна къде е тръгнала на съвет без грошове. Заради глупост ще си замине, ако Раду реши да я номинира сега.

# 685
Раду и Ангел ,супер .

# 686
Ако няма дрязги и ако не ни дразнят какво ще гледаме- изпопребиване на варели? Те затова са подбрани там така- да ни правят шоу.

# 687
  • Варна
Тая Миряна егати късметлийката

# 688
Опа, един погнусен от жените.. 😄😄😄... ще му излезе име 😄😄😄😄

# 689
Я,па Добри какъв стратег се извади
Браво, Добри,браво

Общи условия

Активация на акаунт