💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 748
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 915
Крамарска е от най-привекателните жени този сезон ако случайно ви е интересна и мъжката гледна точка. Sweat Smile
Причините се припокриват с горните коментари. Естествената красота винаги е за предпочитане, доста мъже изобщо не харесват тунинги.
Забелязала съм това. Затова се радвам, че преди време майка ми по много хитър начин ме отказа веднъж за винаги от всякакви татуировки. Няма да споделя начина обаче, защото ще стана твърде разпознаваема, но мисля да го приложа, ако се наложи някой ден в бъдеще Joy
Скрит текст:
Аз съм от тях. Доста жени в днешно време си мислят, че големия размер на устни и други неща автоматично те правят по-привлекателна, но това далеч не е така. Крамарска не може да се похвали с най-големите устни, но това изобщо не пречи да е доста симпатична. Поне за мен, формата на устни и каквото и да било друго е много по-важно от размерите. Единственото, което не ми харесва са част от татусите, и не толкова за това, че не изглеждат добре, а по-скоро самата предизвикателност и самия факт, че доста момичета почнаха да си правят идентични татуси на сходни места/части от тялото. В случая на Крамарска, нейните татуси може да ги видите на същите места на доста от връстничките и. Долна част на трицепс, горна част на бедро, по дължината на гърба, м/д гърдите и т.н.

Не виждам какво значение може да има татуса м/д гърдите например освен да бие на очи и по някакъв начин да я украси допълнително, а стават все и все по-популярни. Такива татуси според мен се правят най-вече за скандал и някакъв допълнителен сексапил. В инстаграм профила и се виждат и татуси на други места, които не са окей според мен.
Доста от татусите и не и отиват на нежността и характера, който показва на този етап. Лично мнение. Иначе бие всяка мадама с тунинги в моите очи.
Съгласна. Изглежда нежна, мила, ранима и тези татуси единствено я загрозяват и я правят да изглежда една от многото татуирани незнайно защо.
Скрит текст:
А, колкото до Силвия и стратегиите и мога да кажа, че тя със сигурност може да прави каквото си поиска. Не мисля, че някой се опитва да я спира. Жените, които я защитават тук обаче трябва да осъзнаят, че има неща, които когато се правят носят последствия и критики.
Мъжете никога няма да имат уважение към жени, които се показват лековато, независимо дали ви харесва или не.
Скрит текст:
Както мъжете са третирани според определени стереотипи и ценности така и жените. Ако аз се страхувам от хлебарка повече от жена, няма как да очаквам уважение от жени като мъж. Независимо дали ми харесва или не. Аз имам пълното право да се страхувам, но това не означава, че уважението от жените ще ми бъде някаква даденост.
Не всички мъже.

Според мен все пак има мъже, които са малко по- над нещата, по-малко съдят и нито се притесняват от разни провокации, защото не ги вземат чак толкова насериозно, нито считат, че това лековато поведение разкрива цялата същност на жената. Това не означава задължително, че си падат по такива жени или че биха се взели с такава. Просто уважението за тях е по-вродено, по-общочовешко, някакси по-широкоскроени са.

Раду, каквото и както иска да се обяснява и обосновава за това - еми, тесногръд еснаф си е. И дървен философ.

# 916
  • София
Не съм сигурна, че Раду наистина е толкова шокиран и възмутен от нощничките и късите гащи. Според мен ползва тези прояви на Силвия, за да манипулира останалите и да ги настройва срещу нея. Ако бяха насаме и не в игра, надали щеше да възразява. Grinning

# 917
Мен пък Радо ме кефи, как ги вбесява с равен глас. Под негово ръководство печелеха битки, а сега ... Силвия ми е една поддържана фльорца, ама номерата ѝ няма дълго да вървят.
  Фльорца, нефльорца, недостойно е един мъж да мели нон-стоп като свекърва , ще кажеш че го е затиснала в ъгъла ,голям "морал", голямо нещо. Такива мъже ,които много дрънкат не са съвсем читави , още повече да обсъждат жени

# 918
Кой пък определя кое е недостойно? Силвия ми е толкова неприятна, че няма на къде. И не е заради нощничката ѝ. Неприятни са ми физиономиите, които прави.

# 919
  • София
Учудвам се, че някои смятат Раду за привлечен от разгонената леля. То се видя, че мъжете й се присмиват и не са ок с това жалко поведение в отчаян опит да се хареса на мъже, които могат да са й синове.
Нито пък Раду е такъв моралист, чак бурки се намесиха. Просто е хитър и видя възможност да удари по Силвия, на която прозря номерцата (те пък са толкова елементарни, че на всички им стана ясно).
Госпожата да си ходи облечена както иска, но е повече от очевидно, че мъжете не са изобщо привлечениот нея. Че тя в лице е по-мъжествена от СМГто и от Мартин например. Някой в нарече мъжемелачка. Ама моля ви се, като гледам няма мъж, а в тези освен присмех май друго не предизвиква.

# 920
Кой пък определя кое е недостойно? Силвия ми е толкова неприятна, че няма на къде. И не е заради нощничката ѝ. Неприятни са ми физиономиите, които прави.
  Това, че някой ти е неприятен не ти дава право да му слагаш етикети като последна инстанция.

# 921
В ИВ се мрънка как някаква участничка ходила по бельо пред мъжагите ,а в "Гривните " защо не мрънкат дамите там как един "киборг" се разхожда по сивите си  долни боксерки вече колко време стана  .Аз нямам нищо против JoyТова сега са двойни стандарти .

# 922
  Това, че някой ти е неприятен не ти дава право да му слагаш етикети като последна инстанция.

Това, че мнението ми не ти харесва също не ти дава право да ми даваш наклон на изказванията.

# 923
На никой не давам наклон, казвам си моето мнение. Нормално, не сме еднакви.

# 924
И на мен Силвия не ми харесва,чисто визуално не ми харесва.Груба,мъжка физиономия.

# 925
Сега гледам снощния епизод, Блажко ми е много смешен с тези слипчета.

# 926
На Силвия й е мъчно, че й разкриха стратегията и сега се прави на обидена. То пък една стратегия... Раду, разбира се, че ще се опита да й провали плановете, като й осветли намеренията. В момента, в който говори за това с момчетата край басейна, той нямаше как да знае те дали ще се поддадат на кълченето и изкуствения й смях или не. Разбира се, че ще се опита да я изолира, ако вижда в нея пряка конкуренция, придвид че в племето са най-възрастни и с най-голям житейски опит. Не мисля, че истината е унизителна. Силвия, ако се чувства унизена, да си изгледа сега отново представянето при влизането в предаването и да си помисли наистина ли е обидена, неудобно ли се чувства, че се е изложила така или просто я е яд, че стратегията й излезе прозрачна.

# 927
Всеки си има стратегия. На Силвия е тази стратегията, на Раду стратегията е да очерня и унижава хората, за да изпъкне той, но никой не му чете два часа морал и не му държи сметка защо му е такава. Че само стои и дебне някой да стъпи накриво и после да разтяга локуми и да унижава. Отврат просто. Просто защото няма още един като него да му обясни колко грозна е неговата стратегия също, не му дава право да държи сметка.

# 928
  • София
Кого е унижил Раду, че явно съм пропуснала?

# 929
Почнаха меметата с Раду

Общи условия

Активация на акаунт