💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 500
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Germany
Е как, забрави да напишеш и грозна, защото грозните явно нямат право някой да ги хареса например 😉  Само красиви и 20 годишни по Телевизора, моля

# 1 156
  • София
много ми е интересно и как си представя Светлин, че ще победи на арената някой с Рената и Наталия🤔 няма начин да е толкова тъп😁
Но е!  Очевадно!  Rolling Eyes

# 1 157
  • София
Ако още веднъж тази с гащите в задника каже "чисто стратегически" ще се гръмна. А според мен Силвия от показаното току шо просто е "навита" на Раду...
Силвия ми изглежда "навита" на всеки, който поддаде... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 158
Като гледам Рени все едно имам дежа вю с Мани и тя куцаща и мрънкаща откара цял сезон. Как може да я пуснат с травма в играта?
И ми направи впечатление, че дадоха думата на Павката да я разобличи чак след като Наталия и Дани гласуваха, за да не може да им повлияе на гласовете. Нещо май и продукцията я крепи - не само Светлин.

# 1 159
Светлин ми изглежда един никакъв. Сякаш няма собствено мнение. Мекушав и слабохарактерен.

Павлин и Гешев много ми харесаха снощи. За Раду беше ясно, че ще продължи.
Ангел ми е антипатичен. Може и грубо да прозвучи, ама от зор да се покаже колко може и как ще бие, чак се контузи. Игра необмислено и непредпазливо, един юруш само без малко мисъл.
Та, както бях писала и преди, само с един гол атлетизъм никой не е прокопсал ако няма и нещо в главата.

Силвия ми е грозна в лице. Груба, неженствена. И тялото й не ми е ок.

# 1 160
  • София
Нито една игра не е издънила , въпреки болката си.
Така е, но тя тази седмица изобщо не игра и нямаше как да се издъни: и двете номинационни ги прекара в публиката и само си прави селфита за тик-ток Joy

# 1 161
  • Sofia
Като гледам Рени все едно имам дежа вю с Мани и тя куцаща и мрънкаща откара цял сезон. Как може да я пуснат с травма в играта?
И ми направи впечатление, че дадоха думата на Павката да я разобличи чак след като Наталия и Дани гласуваха, за да не може да им повлияе на гласовете. Нещо май и продукцията я крепи - не само Светлин.
Ренката е безочлива и безпардонна, не й пука за нищо и никой. Толкова е самовлюбена и с високо мнение за себе си, че чак е смешна. Нормален човек няма да си позволи да влезе с такава контузия и да тежи на племето си. Ок, имал си мечта да участваш, избрали са те, случило се е нещо, получил си травма, която те спъва, приемаш съдбата си, просто е. Никой на никого не е длъжен. Но не съм изненадана, че продукцията я пази. Доказали са, че обожават самозабравили се играчи, които си мислят, че слънцето изгрява само и единствено за тях.

# 1 162
Да, ако Маги беше гласувала с групата, Ренито щеше да иде да дърпа въже...

Можеше да им се падне танц тогава.
А, убедена съм Joy Дори си ги представих как всички, Гешев, Ангел, Раду и Рени, танцуват лимбо и естествено Раду и Гешев първи отпадат Joy

# 1 163
Най-тъпото тази година е какво е аджеба, правилото за присъединяване от блатото към някой отбор. Не говоря за какво е най-логично, нито какво се случва, а кога са обявили въпросното правило. Или всеки път на парче решават, в кой отбор... Щото ако правилото е към отбора, загубил човек в елиминации, тогаеа може би всички отбори ще искат да губят човек.

# 1 164
  • София
Най-тъпото тази година е какво е аджеба, правилото за присъединяване от блатото към някой отбор. Не говоря за какво е най-логично, нито какво се случва, а кога са обявили въпросното правило. Или всеки път на парче решават, в кой отбор... Щото ако правилото е към отбора, загубил човек в елиминации, тогаеа може би всички отбори ще искат да губят човек.
Не е точно така, защото племето губи двама човека за да "получи" един от блатото: един си отива вкъщи и още един отива на неговото/нейното място при жабите.
Инак на всички е ясно, че ще правят всякакви "извънредни" врътки кой да ходи на блатото според зависи

# 1 165
  • Sofia
Скрит текст:
Не виждам защо е черна Рени понеже като всички останали без изключения (освен Ангел , но видяхме до къде го доведе) ,искат да се спаят от елиминации. Нито една игра не е издънила , въпреки болката си. Единствен грях и е , че иска да оцелее срещу трима снажни мъже , и публиката и е бясна.
Имаше два хода. Да прецака Наталиля или да изхарчи грошовете на Светлин. Мисля , че и двамата постъпиха коректно - изхарчиха си парите , вместо да натопят реално най-слабата в игрите
Защото се прави на хитра и голям стратег, но й липсва капацитет. Нагла, нахална и невъзпитана, подмолна и безпардонна. Мачка и гази без да й пука  за останалите, а на този етап от играта племето е това, което те бута напред. Това стига ли, защото мога и още. 😊
Грам не се съмнявам, че можете и още, то епитети и обиди всеки нашенец, може да изсипе с тонове . Въпросът е, че не виждам нищо подплатено с примери .Нещо , което останалите не правят . И дригите са хитри и се правят на стратези , и те вкарват разни ходове, опитват се да и вкарат интрига в коалицията,да се запазят, да не ходят на номинации   та не виждам нищо по-разлино. Напротив, Рени и Светлин имат си пари харчат си ги за спасенхието , вместо да набутват Наталия- ход който , противниковата коалиция на "прекрасните мачовци ", не би се поколебала да използва. Ивинете, за кое точно племе трябва да се бори и как точно то я бута в играта, като се опитва да я изгони по всякакъв начин. Нелепи аргументи . Та сипането на обиди без аргумент , лично за мен си е признак, на нещо друго
Ще сипя обиди когато започна да коментирам външния й вид, а не поведението й. Аргументите съм ги написала. И не виждам смисъл да водим този разговор.

# 1 166
Не е точно така, защото племето губи двама човека за да "получи" един от блатото: един си отива вкъщи и още един отива на неговото/нейното място при жабите.
Инак на всички е ясно, че ще правят всякакви "извънредни" врътки кой да ходи на блатото според зависи

Така е, но все пак получават качествен играч. След тази седмица всеки отбор може да си прави тази сметка. Миналата година беше друго. Но пак казвам, не беше обявено, като да поднасят нови изненади.

Сега човек от блатото ще отиде при зелените. Да видим дали ще е Борисенко, Венци, Стан, Кралев или Анита...

П. П. Ако спечели Кралев, току виж се харесали със Силвия, нещо усещам такъв вайб

# 1 167
  • София
Така е, но все пак получават качествен играч. След тази седмица всеки отбор може да си прави тази сметка.
Не е толкова сигурно, особено с напредване на времето, качествените играчи ще намаляват експоненциално и просто рискът да нямаш контрол кой ще влезе при теб и кой ще бъде вторият загубен член става прекалено голям.
Първият път, жълтите намазаха с един от най-добрите играчи, но следващите ще получат по-лоши сделки

# 1 168
За мен главното, което ме кара да не харесвам Рена не е че играе със Светлин и мишкарски се опитва да се спаси, това е едно на ръка. Но още от визитката разбрах точно каква е. Този тип хора, влизащи в ролята на жертва само за да се застраховат от неодобрение и осъждане, са ми ясни. А когато се опитва да проси и внимание и съжаление, пък даже и похвали и комплименти, вече става още по-зле като впечатление. Не я харесвам главно, защото ѝ липсва емпатия. Защото играе роля и защото си вярва сама в нея, подценявайки всички останали. Самовлюбена и егоцентрична, но представяща се за онеправдана и беззащитна. Вълк в овча кожа. Накратко - не ми е проблем, че е такава, дразни ме некадърните ѝ опити за убеждаване, че не е.
И за да не бъда голословна битката, когато Иванина трътлина се контузи. Когато я отнесоха на носилка, всички се шашнаха дали е добре, което е нормална реакция, единствено Рена първите ѝ думи бяха кой щял да заеме нейния пост в играта, кой щял да реди нейния пъзел... А тя нямаше пъзел и другите ѝ го казаха. Начинът, по който реагира беше толкова студен и пресметлив, че се видя колко ѝ пука за другите като отделни човешки същества. А даже тогава май не минава пост тя, беше си публика да крещи истерично отстрани.

# 1 169
Може би сега след отпадането на Ангел пак ще има игра всеки срещу всеки за червените, и победителят ще иде при зелените.

Общи условия

Активация на акаунт