💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 465
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 245
Втората история нещо я няма, сигурно я е изтрила. Доста интересно 🤔

Нещо интересно от фейса на Силвето

# 1 246
Не мога да ви опиша как ме напряга това използване на фамилии- все едно сме в казармата...

# 1 247
  • Брюксел / София
Силвия е в добра форма, но 45 си е 45, нито е новото 30, още по-малко новото 20. И да показва, и да разказва си е близо до менопаузата, ама щом я влече да се прави на невероятно яката мацка дето всички от племето харесват и припадат по нея - ами, добре.

# 1 248
  • Буркина Фасо
30 минути скукаааа
И да не бяха слабачки, това че показват едни и същи игри, траещи час, пак си става скучно и тегаво за изтърпяване.
какво ще кажеш за играта футбол ?
целогодишно една и съща игра - ритане на топка и на крака Smiley

# 1 249
Не мога да ви опиша как ме напряга това използване на фамилии- все едно сме в казармата...

И двете са Десислави.
Преди време в спойлерната тема беше излезнала информация, че някаква Десислава влиза във формата. Сядам да видя коя е таз Десислава от двете участнички.. Какво да видя - те и двете са Десислави. Grinning

П.с Зная коя влиза. Ако някой е любопитен да ходи при спойлерите. Grinning

# 1 250
Не разбирам какво я дъвчете тая Силвия.Тук става въпрос за стратегия и Раду точно това изкара на показ Не мисля,че го притесняват прашки и нощници.
И разбира се,че когато статегията на Силвия бъде разкрита,тя ще реве 😆

# 1 251
Не трябва да търсиш в друга тема, още от промото беше ясно коя влиза Grinning
Но Алиша Кийс определено беше по-добра на елементите. Джоглева ли е как е, много отвеяна как тръгна с халкичката JoyJoy

# 1 252
Имах Раду за по-стабилен.
Намирам го за непростителен интригант. Опитва се да е доблестен, но малко някой да стъпи на криво и озверява с такава категоричност. Гологъзенето може и да е стратегия за Силвия, но той определено искаше да направи от мухата слон. Както и непрестанното изтъкване на Ангел, което беше излишно.

Раду е от типа хора, които искат да излезнат от водата сухи. Не симпатизирам и на Ангел, намирам го за малко комплексирано човече, но ако му подадеш с добро, отвръща с добро, ако му попадеш с лошо чуваш само глупави комплексарски изказвания.

# 1 253
  • Буркина Фасо
откъде идва тази фамилия Джоглева ?

# 1 254
Да де, но Жорката понесе много хейт, че не е спасил Фейгин, а сега този Ромео не може да спаси неговата Жулиета. Ей нямате угодия. (Въпреки че много любов не виждам тук, но пък знае ли се…)

Къде сравняваш това фино и нежно девойче Фейгин с Рени?

Всеки сезон има дразнител и тази роля сега се пада на Рени. Грам емпатия нямам към нея и не ми пука кой как ще ме приеме. Къде е тръгнала да се чекне и мрънка като я боли? Да си седи в тях. Нито е ценен кадър, нито е готин човек. Единственото с което допринася за рейтинга е "омразата" към нея.   По-добре са си иде Гешев, който е силен и можещ, за да остане да се превива там, та да не бъдем женомразци...? Няма нужда. Кой знае колко нужни приятни хора ще изгърмят заради нея.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 08:25 от silveto_

# 1 255
Айде пак в понеделник главни звезди - варелите! Ще трябва 50 колажа да направя да побера всичките им приложения този сезон Joy

Къде сравняваш това фино и нежно девойче Фейгин с Рени?

Всеки сезон има дразнител и това роля сега се пада на Рени. Грам емпатия нямам към нея и не ми пука кой как ще ме приеме. Къде е тръгнала да се чекне и мрънка като я боли? Да си седи в тях. Нито е ценен кадър, нито е готин човек. Единственото с което допринася за рейтинга е "омразата" към нея.   По-добре са си иде Гешев, който е силен и можещ, за да остане да се превива там, та да не бъдем женомразци...? Няма нужда. Кой знае колко нужни приятни хора ще изгърмят заради нея.
Как така няма да имаш??! Веднага тука подробно обосновани фактологично издържани аргументи на списък по азбучен ред защо и как по-точно си позволяваш да не харесваш даден участник и се осмеляваш да го напишеш! JoyTrollface

# 1 256
Варели на хоризонта. Grinning Поне играта е нова.
Очертава се интересен епизод. Ако Рени е капитан Joy кой гласува за нея всъщност!? Физиономията и беше един път.
Като гледам промото тоя път Гордите няма да са на Резиденция.

П.с Продукцията.. Ако може повече забавни моменти 😃

# 1 257
Има някакъв стремеж да  типологизираме участниците, за ги вкараме в някакви категории от това, което познаваме. Не смея  да  определя нито Раду, нито Силвия. Много се впечатлих, когато видях на Силвия  видеото от Сървайвър, където се качва със секира по палма. На мен ми прилича на някакъв женски Питър Пан, който отказва да порасне. Проблемът за мен е нивото на предизвикателство, което е избрала- откъм първа и втора чакра. Рискът да станеш смешен по този начин е много висок, неависимо колко "запазен" си. Но тя си избира... А Раду си е мъж. И да ви  споделя- автентичен мъж. Със силно развито патриархално чувство. В която и група да влезе той ще се опита да я опитоми и овладее. Да покаже всекиму къде му е мястото. Когато са респектирани от него се държи покровителствено. Ако има опозиция- показва зъби и нокти и знае къде да ги забие, за да те унищожи. Ако си задам въпроса - него ли предпочитам или Светлин като поведение- предпочитам Раду. Знам, че ако го приема за водач поне дотам, докъдето се простират интересите му, ще ме пази. А после ще видим. Някакви такива мисли имам в събота вечер. Лека нощ!

# 1 258
  • Брюксел / София
Много готино ще стане, ако Рени е капитан. Тя си мисли, че само тя може да върти стратегии, но гризлито играе с много мисъл и инфлуенсърката ще се наиграе.

# 1 259
А Рени на колко е години? Защо изглежда така състарена в лице?

Общи условия

Активация на акаунт