💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 341
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 365
Миналата година тема 2 беше 200 страници. Сега и сто страници не можем да изпишем.

Утре Силвето като се завърти два ,три пъти по нощница и отидоха 20 страници Trollface

# 1 366
  • Буркина Фасо
Миналата година тема 2 беше 200 страници. Сега и сто страници не можем да изпишем.

Утре Силвето като се завърти два ,три пъти по нощница и отидоха 20 страници Trollface
а без нощница ? Smiley

# 1 367

а без нощница ? Smiley
Тогава може Раду , да спре да се оплаква Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 368
Едва ли Добрин и такъв подляр, какъвто го изкарвате. Вижте как хубаво ги е гушнал Гешев. Grinning

Отделно имаше стори днес от същата зала с Пелипенко, Крамарска, Добрин, Мартин и Гешев също се мярна.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 23:28 от emiliq.nikolova88

# 1 369
Вярно е, че на блатото не е лесно за живеене, но и участниците сами си го правят по-трудно. Факт е, че на голяма част от тях не им се занимава да правят нещо там и предпочитат да лежат по цял ден. Мартин от трети сезон колко седмици беше заточен на онзи плаж като отшелник? Но той не беше мързел и си направи престоя доста по-поносим. Направи си заслон, легло и какво ли още не, намираше си някаква храна, тренираше, като цяло се опитваше да си запълни времето с нещо. Не бездействаше по цял ден. При него положението за влизане обратно в играта беше още по-зле. Симеон също изкара известно време там. Нима им е било лесно да са сами по цял ден на един пуст плаж под жаркото слънце? Те също имаха по 1 игра на седмица и после нищо, но и двамата се справиха. Цяло чудо е, че не се побъркаха там, при положения, че бяха сами на плажа доста дълго време. Участниците на блатото не са сами, имат с кого да говорят. Покрай тях има бая жаби, могат поне тях да хващат за храна или да се опитат да уловят риба. Могат и  навес да направят, могат да измислят някакви игри, за да се разсейват, но просто не искат. По-лесно е да се оплакват и да лежат по цял ден. Иначе на дамите им се дават някои принадлежности, имат химически тоалетни и мисля, че все пак от време на време ги водят някъде да се изкъпят. Не са оставени изцяло без достъп до най-необходимите санитарни условия. За мен участниците просто не са свикнали нито на глад, нито на една идея по-лоши условия от домашните и забравят, че в Игри на волята има и други по-лоши локации освен резиденцията и няма как да бъдат на нея всяка седмица. Не отиват на курорт, а в  състезание, където повечето са лишени от хубави условия и обречени на глад. Това е положението. Като нямат битки всеки ден участниците на блатото поне пестят малко енергия. Тези на плажа нямат този лукс. Не стига, че нямат храна и подслон, ами трябва и да играят почти всеки ден, а това е много изразходена енергия.  Така че като цяло винаги може и по-зле. Просто се налага играчите да се адаптират към условията, а явно това не е по силите им.
Съгласна съм, обаче и ти се съгласи, че е гадничко да стоиш и да не правиш нищо. Няма баня, няма храна, няма и начин да се избавиш, освен 1 път седмично. Кошмар. Те казаха, че мисълта им не е течала. Представете си, каква вреда за здравето е това. А ако жените имат своят месечен момент..? Как без душ поне 1 път дневно, а дамски консумативи? Без да се мият ръце.. просто си представям и настръхвам. 😐 блатото е гадно. Сухата пека, брега... там поне има действие. Времето ще минава все някак.

Каквото и да е, това блато е подигравка. Кому е нужно да го има, без Рени да е там? 😅
Подигравка или не, такива локации са част от играта не от този сезон и всеки един участник трябва да е бил подготвен, че може да се озове на някое крайно гадно място.

# 1 370
"Добро утро успешни млади хора!"   Joy

Аз се върнах в събота вечер и днес, неделя (ваше вчера) изгледах на един дъх цялата седмица на игрите.
Снимки от чудесните обекти, които снимах ще пусна скоро в специалната ми за целта тема:

Не се съмнявам, че сте се забавлявали добре, с традиционните гафове на продукцията - огъване и измисляне на правила в движение, непредвидени счупвания, заставания на криво и т.н. и разбира се - повторение на същото трасе с други участници.

Няма смисъл да пиша за старите епизоди - минало бешало. Последния, които иначе беше слаба ракия имаше бисери:
- Димо, въдицата ми е долу!
- Ще трябва да си я вземеш!

- Димо това се скъса!
- Ми вържи си го!

Интересна флегма беше тази голямата Деси, но се радвам че малката Деси спечели и съм убедена, че е много по-добра опция от Иванина.
Също така много се радвам, че малкото талибанче отпадна (но естествено, не се радвам на начина по който отпадна).

Оценката на епизодите дотук е следната:

# 1 371
Интересна флегма беше тази голямата Деси, но се радвам че малката Деси спечели и съм убедена, че е много по-добра опция от Иванина.
Също така много се радвам, че малкото талибанче отпадна (но естествено, не се радвам на начина по който отпадна).
Съгласна съм на 100% .
Много тегаво ми беше да превъзнасят Големият Ангел Русев, който не можеше да мине гъбките,
а изведнъж настигнал Гешев, щото на Гешев нямаше кой да му каже оправи си куките.
Излез с достойнство и се лекувай!
Същото, на същият терен се получи при двете Десита- голямата Деси изнамери някаква кука ровейки в пясъка Simple Smile
туткаше се и много зор не си даваше, май веднъж я дадоха по гъбките. И хоп, почти настигнала малката Деси...

# 1 372
Здравейте! Да се включа и аз с коментар, че иначе само чета темата.
Според мен продукцията наказа Гешев с тези увиснали рингове, заради скачането му от гъбката, когато дърпаха въжето, т.е. " ние ще преценим дали ще продължиш напред". Искаха да го притиснат и притеснят, когато Ангел го настигне, но той пък им развали грозния план като се контузи ( жалко, че толкова играчи излизат от играта контузени).
Харесвам Гешев, защото е подготвен физически, има бърза и комбинативна мисъл, премерени изказвания, психически също е устойчив, съпричастен и т.н.
Ясно е, че няма да спечели формата, защото не е скандалджия и интригант.
Мартин ми харесва, защото е физически издръжлив, което при първи впечатления не се забелязва.
Най-вече ми допада "детинския" начин на отреагиране на по-тежки моменти по трасето.
Мисълта му е бърза и трезва, и още от първия ден си има едно наум за Добрин ( щом веднъж е предал, може да го направи отново).

# 1 373
  • София
Добре, аз друго не разбирам. Вече минаха 2 племена през плажа, как пък никой не си мръдна пръста поне заслон да направи. Във втори сезон, ако не ме лъже паметта, жълтите и душ бяха спретнали на реката. Факт, че основно един играч майстореше там, но не седяха със скръстени ръце и само да реват колко е гадно. Същото се отнася и за червения отбор.

# 1 374
Добре, аз друго не разбирам. Вече минаха 2 племена през плажа, как пък никой не си мръдна пръста поне заслон да направи. Във втори сезон, ако не ме лъже паметта, жълтите и душ бяха спретнали на реката.

Имам някакви спомени, че за миналогодишния заслон мистериозно се бяха появили материали - греди, платно. С голи ръце, без инструменти и неналичие на ресурси (горичка поне) как да направят нещо? Сега при тях май е края на юни. Ще ги видим след седмица, две като започнат ония адски жеги дето бяха в началото на юли. Може внезапно морето да изхвърли  материали за навес.

# 1 375
  • Някъде там...
Тази година адските жеги започнаха още средата на юни. Направо ще изгорят. Можеха поне някаква игра да спретнат на червените, да си заслужат инструментите и материалите. Направо ги разбиха от скука.

# 1 376
Слушам подкаста на Сузи, мега досадно същество. Не вярвам, че не е можела да влезе с медицинско. Всичко е за последователи. Уж много невинни, влязала да се забавлява - да бе, от небето падаме, визитката нагласена, затова като влезе не можеше да повярва, че някой не я знае. Дано с времето се отсеят тези измислени звезди на децата от тик ток.

# 1 377
Тази година адските жеги започнаха още средата на юни. Направо ще изгорят.

Не ми се спори по въпроса, още повече че статистическите данни са общодостъпни. Само ще кажа че до 08.07 средните дневни температури във Варна са около 25 градуса както всяко друго лято +/- градус, два. От 09.07 рязко скочиха до и над 30 градуса среднодневна. Бях на морето по това време и ви гарантирам че по това време, такива жеги не е имало от поне 15 години.  Периода 09-25 юли си е абсолютен рекорд със среднодневните си температури.
 Участниците ги чака ад.

# 1 378
Като ви чета ми хрумва, че тази година май всички са супер подготвени физически и явно наистина са си въобразявали, че само на резиденция ще стоят.
Сетих се за едното племе даже забравих кои бяха, че като отидоха на стопанството никой не му се готвеше дори един ориз да направят, а ядоха филии с олио. Дали не бяха баш червените дето са сега на блатото. А хляба дето им го дават на стопанството май хич не им е много, та явно доста мързеливи са си ако не става въпрос за физически упражнения и битки.

# 1 379
Ох, викам си сигурно е пусната нова тема, че толкова малко е изписано от вчера пък то… ядец. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт