Едно обречено семейство

• 9 714
  • 152
  •   1
Отговори
# 60
Ами да я е зарязал тогава още , то пък толкова ли няма близки приятелки да споделя

Не, било прекалено късно да безпокои приятелки, а бившият бил твърде грозен, за да се е случило нещо с него.

# 61
В случая мъжът е проявил някаква отговорност и не я е изхвърлил с малко дете. Явно не може да отработи предателството и да, в крайна сметка тя е прецакала нещата, редно е тя да поеме отговорността.
Обясненията, защо е отишла при бивше гадже са обида за всеки човек.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 15:27 от alex_jp

# 62
  • София
Бившият никога не е бивш като спиш у тях....

# 63
  • София
Уж незначителната подробност с бившия променя тотално темата.

# 64
  • Поморие
В случая мъжът е проявил някаква отговорност и не я е изхвърлил с малко дете. Явно не може да отработи предателството и да, в крайна сметка тя е прецакала нещата, редно е тя да поеме отговорността.
Обясненията, защо е отишла при бивше гадже са обида за всеки човек.
Ясно е как звучи всичко това, но явно не винаги хората се търсят за секс. А за да се стигне до там може не само тя да е имала вина. От нищо не става нещо.
Но не я оправдавам за необмислената постъпка!

# 65
Ама моля ви се. Хайде да не си разказваме приказки от 1001 нощ. Няма нормално обяснение, на това да оставиш детето си и мъжа посред нощ и да отидеш при бивше гадже.
И понеже ще кажете, че мъжът и е виновен, да питам защо се е върнала при него, че е и родила второ дете. Разбирате ли, че човекът е прав да не и вярва. И аз не бих.

# 66
И двамата явно акъл нямат. Не пораснали, но пък две деца са факт. При всички положения, в името на децата, е редно да се подържа някаква цивилизована комуникация и да се уредят нещата през съд.

# 67
  • София
Баба ми казваше: Като си казала А, кажи и Б.
След като се е стигнало до там да се изнесе вечер, за което аз лично я разбирам много добре, е трябвало да започне да си прави сериозни планове за изнасяне, а не да се връща, че и да забременее...

# 68
То не е ясна и първопричината за въпросния скандал. Да не се окаже, че не само мъжът е виновен. Че както ни се поднася информацията непълно и се извърта, кой знае какво е било и тогава.

# 69
Няма как да очакваме някаква достоверност от трети човек, който разказва за други двама. Въпроса беше за ДНК за припознати деца. Дадоха се адекватни съвети, вече кой крив, кой прав, какво значение има?! И двамата са създали второ дете въпреки неуредиците помежду си…и двамата до живот ще са им родители на тези деца, отново без значение другото. Да спрат да се тормозят един друг и децата си и да си продължават живота.

# 70
Той я убеди да имат второ и уж е планирано.
[/quote]

Ами не знам как да се помогне на една кръгла глупачка. Не може. Тя няма капацитет да оцени и осмисли какъвто и да било съвет.
Затова моят съвет в този случай е - да си наляга парцалите при насилника, да му се върти на пета и най-добре още едно-две деца да натръшка, че да си укрепи положението в тази семейна единица максимално.

# 71
  • София
Между другото, тъй като пуснаха тема за етиката във форума. За мен е леко неетично да се излагат проблемите на други хора като тема във форума.
Който желае да си изложи казуса на широката публика - има опция Анонимен.
Ако не го е изложил, значи не желае и не е желателно някой друг да размахва чужди чаршафи и гащи!

# 72
Не разбирате ли, че пари няма? Няма жената. Затова се търсят средства да се доказва невинност и тра-ла-ла. Мама и тате явно са помогнали предишния път и сега вече не искат и тя няма къде да отиде.
Ако имаше, къде да отиде или пари за наем или адвокат, досега да е тръгнала. Седи си при мъжа, даже второ дете му родила, и търпи да я обижда, и се надява да му мине.

# 73
  • София
Аз си мисля, че това е старият похват "за една приятелка питам", когато всъщност питаш за себе си.

# 74
  • София
Да родиш второ дете, защото нямаш пари? Страхотна логика.

Общи условия

Активация на акаунт