Едно обречено семейство

• 9 726
  • 152
  •   1
Отговори
# 120
На майката не ѝ е толкова важно да няма скандали, щом се натиска да стои там при мъжа и скандалите да му доказва нещо си, и прави глупости. Логиката е, че един път я е хванал, а кой знае колко пъти не е.

# 121
То и мъжът не иска ДНК тестове, а просто да се кара с жена си. Сега си е намерил идеално извинение да я тормози. Не я е изгонил, не е правил тестове, добре си му е така. Тя да му мисли. Никакви тестове нищо няма да докажат.

# 122
Аз ли да я питам?
Що за инфантилен отговор?

# 123
Мислите ли, че на жена с породени деца й остава време да мисли за нещо друго освен нуждите на двете бебета? Ставам и лягам с децата, а през деня едва намирам време и за най-елементарните неща, които са даденост за хора без деца или с пораснали такива.

Ами, явно ѝ остава много свободно време, щом се е заела да рови и оправя живота на „братовчедка“ си, та и теми да пуска във форума.

# 124
Че и по няколко пъти, но с леко променена информация, защото явно не са ѝ харесали отговорите в предишната тема. Кой да се сети, че хората лесно се сещат.

# 125
  • Поморие
Каквото и да напиша все съм крива и се тълкува погрешно, приключих с тази тема. Братовчедка ми ще се справи, като всички жени с несгоди в живота.  Аз съм с нея.

# 126
  • София
Разбира се. Като те хванат, че послъгваш и "аууу, колко сте лоши"...

# 127
Като си с нея, вземи я покани с децата у вас да живее, докато излезе под наем, да не я тормозят.

# 128
  • София
Аз това го написах и в предната, и в тази тема. Щом си с нея, помогни ѝ да се разкара от този мъж. Дали с пари за наем, дали със стая у вас, дали със съвет да потърси защитено жилище, ти си прецени, но не и да я "подкрепяш" да търпи подобни циркове, че и тя да е част от клоунадата.

# 129
Да се маха от този мъж и това е , няма как да се оправят нещата.

# 130
  • Пловдив
Но познавам жени, които наистина са изневерявали и то на свестни, здраво стъпили на земята мъже (да, има и такива) и още си живеят щастливо с години и са носени на ръце.
Защото са били по-умни от теб и братовчедка ти, очевидно.
Аз нямам нищо общо в случая. Не мисля, че жени, които действително изневеряват и са имали "щастието" да не ги хванат са умни. Точно те са пропадналите, а не отчаяни момичета, хванати да говорят с някого и набедени за изневеряващи.
Напротив. Точно за това трябва акъл, да изневериш и да не те хванат. И изобщо не бъди толкова уверена в невинността на братовчедка ти. А ти самата не си много избрала подходящ мъж, четем те.

Колкото за породените деца, аз съумях да родя 3 деца за 4 години и да имам доволно много свободно време, без да имам помощ, мъжът ми ходеше на работа, гледали сме ги съвсем сами. Изобщо недей да обясняваш как не ти остава време да мислиш за друго. И сериали зяпах, и книги четях, и във форума пишех. Не е да съм с две глави, напротив доволно мързелива съм. Можеше къщата ми да блести вместо да си ровя форума например.

# 131
Янтра,
Моля ти се. Съсипваш репутацията на 90% от форума. Тук всички се оплакват, как с едно дете едва смогват, нямат време да ядат, готвят, чистят, дори да се изкъпят, ти с 3 и сериали си гледала. (Аз с 2 също).

# 132
  • Пловдив
Янтра,
Моля ти се. Съсипваш репутацията на 90% от форума. Тук всички се оплакват, как с едно дете едва смогват, нямат време да ядат, готвят, чистят, дори да се изкъпят, ти с 3 и сериали си гледала. (Аз с 2 също).
Онези години бяха велико време за сериалите. Хаус, Анатомията на Грей - до към 12 сезон, Спешно отделение - до 15 сезон, всички сезони на Касъл.....

# 133
  • Поморие
Но познавам жени, които наистина са изневерявали и то на свестни, здраво стъпили на земята мъже (да, има и такива) и още си живеят щастливо с години и са носени на ръце.
Защото са били по-умни от теб и братовчедка ти, очевидно.
Аз нямам нищо общо в случая. Не мисля, че жени, които действително изневеряват и са имали "щастието" да не ги хванат са умни. Точно те са пропадналите, а не отчаяни момичета, хванати да говорят с някого и набедени за изневеряващи.
Напротив. Точно за това трябва акъл, да изневериш и да не те хванат. И изобщо не бъди толкова уверена в невинността на братовчедка ти. А ти самата не си много избрала подходящ мъж, четем те.

Колкото за породените деца, аз съумях да родя 3 деца за 4 години и да имам доволно много свободно време, без да имам помощ, мъжът ми ходеше на работа, гледали сме ги съвсем сами. Изобщо недей да обясняваш как не ти остава време да мислиш за друго. И сериали зяпах, и книги четях, и във форума пишех. Не е да съм с две глави, напротив доволно мързелива съм. Можеше къщата ми да блести вместо да си ровя форума например.
Ако децата не са като големия ми син, нормалното ежедневие е нещо възможно.

# 134
  • Пловдив
Аха. Всичко в твоя живот и живота на братовчдка ти някак ви се случва. Вие изобщо нямате никаква отговорност. Нито за избора си на мъже, нито за поведението си. Точно така, другите са виновни.

Общи условия

Активация на акаунт