Какво толкова отблъскващо има в това една жена да обича и пие бира?

• 10 447
  • 258
  •   1
Отговори
# 150
Е, мъж като има такива абсурдни претенции, се очаква и той да може да отговаря на подобни абсурдни претенции. Ако женствеността за него се измерва в напитка, за мен мъжествеността може да се измерва в това да ходи да коли животни за мен. Примерно.

Цитатът е за мъжете, които са толкова неуверени в себе си и мъжките си качества, че всяко нещо извън нормата ги застрашава. Какво общо има това с ръста - не знам.

# 151
Е, мъж като има такива абсурдни претенции, се очаква и той да може да отговаря на подобни абсурдни претенции. Ако женствеността за него се измерва в напитка, за мен мъжествеността може да се измерва в това да ходи да коли животни за мен. Примерно.

Цитатът е за мъжете, които са толкова неуверени в себе си и мъжките си качества, че всяко нещо извън нормата ги застрашава. Какво общо има това с ръста - не знам.
Ще се опитам да ти обясня какво общо има.
Когато излизаш с някой мъж и не го познаваш все още, вероятно има куп неща, които ти правят впечатление в него. Някои може да те привличат, други не. Някои може да са важни - например това да се държи добре, да е висок, да има чувство за хумор, а други да са дребни. В крайна сметка баче всичко това в цялост определя този човек дали те привлича или не. Ако не те привлече поради някакви причини и ти го отрежеш, а после той ти каже, че не си сигурна в себе си, в женствеността си, че имаш комплекси и т.н., вероятно ще говори такива неща просто защото го е яд. Иначе теб може да не привличат ниските мъже, или тези с грубо държане, или тези с по-феминизирано държане. Мен не ме привличат жени с мъжко или по-грубовато поведение примерно. Това са личностни специфики, които не са задължително в резултат на някакви дефицити. Въпреки че наистина е най-лесно да кажеш "Тая е проста и тъпа  и затова не ми върза" или "Тоя не се чувства достатъчно мъж...". Само дето ще е едно обикновено самозаблуждение Wink

# 152
  • София
Аз повече се замислих за онзи, който завел мадамата на по дюнер. 😀 Аз 100% щях да му откажа тактично. Фаст фууд ям рядко, ама пък на среща с някого, който харесвам, съвсем ще се притесня как ще изглеждам, дали няма да се изцапам и така нататък. Тогава пък щеше да мрънка сигурно, че се правя на принцеса... 😀

Човек, ако реши за всяко малко и незначително нещо да се хваща, ще си остане сам просто.

Още го бъзикаме за тия дюнери.
Reagan, прав си. Ама защо бирата да е мъжествена?!

# 153
Само че тук става дума за бира. И то дори не наливане с бира, а чаша бира например. При което 99% от форума загледахме тъпо, защото за първи път чуваме за такава претенция, че и пиенето на бира се свързвало само с единия пол.

Има разлика между това да държиш партньорът ти да се държи добре, да има чувство за хумор и така нататък, и да си отблъснат и да отрежеш човек, защото си е поръчал бира вместо вино, като героите от разказа. Или харесва лилаво вместо синьо. Или гледа екшъни вместо комедии. Просто е супер, как да кажа, дребнаво. Дребнавите хора са кофти партньори.

# 154
Това обаче не е претенция, а е подсъзнателно привличане или не. Сигурен съм, че и ти самата понякога не можеш напълно да си обясниш всичко онова, което те привлича или не те привлича в даден човек.
С другото съм съгласен - дребно нещо е и едва ли някой би отрязал другия само заради това. Просто споделих, че мен лично ми действа непривличащо, но не е big deal. Примерно жена ми пие повече бира от мен, а сме заедно 19 години вече. Едва ли съм чак толкова несигурен в мъжествеността си Joy

# 155
Е, странно ми е да си от 20 години с пиеща бира, а да пишеш, че не те привличат такива жени, признавам. 😀

# 156
  • София
Аз като чуя мъжко питие, винаги си представям първо уиски. И евентуално пура в някой опушен дървен бар, в който в ъгъла се цъка комар, а музиката върви от джубокс.
Или пък текила със сол от голо южноамериканско бедро.
Ама бира...

# 157
Повече не са чували, че някои мъже ги отблъсква пиенето на бира от жени, но ето, че се появи един, който го потвърди. Може би има и много повече мъже, които са така, но не го споделят открито. Сега някои дами, които четат темата, и обичат да пият бира на първа среща, ще се въздържат от това питие, когато се срещат за първи път с някой. Има такива жени, които искат да се харесат на всяка цена и да изглеждат перфекти в очите на желания мъж.

# 158
  • Fairbanks, Alaska
Аз повече се замислих за онзи, който завел мадамата на по дюнер. 😀 Аз 100% щях да му откажа тактично. Фаст фууд ям рядко, ама пък на среща с някого, който харесвам, съвсем ще се притесня как ще изглеждам, дали няма да се изцапам и така нататък. Тогава пък щеше да мрънка сигурно, че се правя на принцеса... 😀

Човек, ако реши за всяко малко и незначително нещо да се хваща, ще си остане сам просто.
А ако стане така, че тогава му се сториш най-привлекателна?

# 159
Само че аз не съм казал, че това ме отблъсква. Прекалено силна дума е. Ако жената е готина и всичко останало ми харесва, пиенето на бира няма да ми направи никакво впечатление.
Персона, това за дюнера е така. Няма как да предвидиш как ще те приемат и харесат, така че правиш каквото ти се иска и ако си паснете, супер.

# 160
Ами, замислям се тогава, че може бирата да е някакъв претекст да отрежеш някого, защото нямаш сили да му кажеш истината, но пак ми е странно.

Ами, в случая с дюнера, аз избягвам такава храна и мразя да ям мазно пред други хора. 😁 Няма да изневеря на себе си. Но в случая историята беше, че на пича не му харесало как мацката ядяла дюнера. Чудя се дали ако му беше отказала да ядат, нямаше пак нещо да не му допадне.

# 161
  • Out of the Mix
Абсурдно ми е това с дюнера.
Не мога да си представя да хапвам такова нещо навън.
Рядко ям, в София на малко места правят хубави, с хубаво месо и не много солено. Иначе от време на време за вкъщи пътьом се случва да взема, и си го режа с нож и вилица. Двойно месо, само пресни зеленчуци, маруля, домати, краставици, минимално количество сос. Задължително с "митичното" запичане накрая с лека коричка. Joy

Приятели ме бъзикат - "чарът на дюнера е да се омажеш". Казвам им "мерси". Smile

Абе, това не е място за среща. Simple Smile

Ася, не съм казал "йок", но в подходяща обстановка и спрямо човека.
Излизайки на кафе през деня, сладкарница/кафетерия, разходка, досега не ми се е случвало някой да пие, или да мъкне кенчето. Това е за тийн годините. Simple Smile

# 162
Е- хе, с тия дюнери ме върнахте 25 години назад в " Мимас " на Графа.В 5ч.на прибиране от ," Ялта" или друга дискотека.
Нямаше такова удоволствие след цяла нощ вилнеене.
Тогава мъжете не придиряха, какво пие жената.
Трудни времена настанаха за днешната младеж.

# 163
  • София
Ух, Мимас спасяваше от махмурлук.
Сетих се за друго питие, което наричам чисто мъжко - бърбън!

# 164
  • Sofia
Конякът ми е най-мъжкарското от всички! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт