Какво толкова отблъскващо има в това една жена да обича и пие бира?

• 10 449
  • 258
  •   1
Отговори
# 135
По тоя повод нямам търпение да си отворя бирата, жалко че ще е след още няколко часа

# 136
Просто си намираш такава, която също не пие и не пуши. А не да излизаш с такава, която пие и пуши и да дуднеш как не те кефело. Е, тогава вече "не ставаш".

# 137
Авторката на темата вече уточни, че не става дума за прекомерни количества. Можело вино, защото било "женска" напитка, бира не можело, защото е "мъжка".

🙄🙄🙄

От такъв мъж после да не съм чула да вадя аз пари, да мъкна тежко и да ми мрънка за каквото и да е. Ще искам минимум три участия в дуел за моята чест, както и като истински мъж да превземе Мала Азия от любов по мене. Ама ха.

🙄🙄🙄

С такова тесногръдие не знам как се оцелява в XXI. век.

# 138
Вече на първа среща винаги ще пия бира, за да отсявам читавите кандидати от нечитавите. Благодаря за съветите. И ще си позволя да постна един мой много любим цитат на Достоевски.

''Има нещо нездраво и съмнително в трезвеника. Възприемам хората, които не пушат, тяхна си работа, дори възприемам тези, които не се заглеждат след жените по улицата, макар че… Но както и да се мъча, не мога да възприема непиещия за нормален. Не пиещият е маниак и точка по въпроса. Всеки, който се опита да облече трезвеността в подкупно, здравословно и благообразно обяснение, е гад, мръсник, безочлив продажник. Да не пиеш означава да живееш като идиот. Да си противоестествен и пластмасов като вегетарианец. Липсата на алкохол води до оглупяване и тежка шизофрения. Изкривяват се представите за света. Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!''

# 139
  • Out of the Mix
Зависи от първата среща.
Ако сме излезли да хапнем някъде вечерта, спрямо сезона и настроението ще се пийне по нещо, много ясно, за наздраве и т.н.
Но със сигурност няма да изпием по 1 бутилка вино. Това никога не ми се е случвало. Може да разделим една цяла за вечерта, то реално са по около две чаши. Иначе държа, пил съм, знам как, с храна и мезета. Но не е моето, не ме кефи.

Ако сме на кафе, или някаква разходка през деня, какъв алкохол?

# 140
Може би има разлика между пийване на бира и прекалено пиене, разбирай литражи бира.
Най-малкото би ми направило впечатление и бих проследила това навик ли е, отразява ли се на пвоедението - както за мъж, така и за жена.
Именно.

Тони, и кво викаш, щом не пуша и пия, "не ставам". Smile
Не съм пълен въздържател, но пия рядко. Това на ежедневна бяза няма как да се случи.
Сега съм си направил следобеден релаксиращ чай от Био Зелен Ройбос Tea, нека ми е "зле".
Аз че обичам бира стана ясно, обаче и ройбос обичам, кажи сега повече за тоя чай че зелен за пръв път чувам Grinning

# 141
Това е от всеки друг, но не и казано от Достоевски. Или поне не в този украсен и допълнен вид.😁
--
Иначе.
Бирата може да се пие и с финес и в ръцете на правилната жена да е секси и стилно.

# 142
  • София
Аз пък като чуя вино, нерядко се сещам за домашното вино в пластмасови шишета от фанта с капачки на кока-кола. Бая мъже точно това разбират под вино.

# 143
Аз пък като чуя вино, нерядко се сещам за домашното вино в пластмасови шишета от фанта с капачки на кока-кола. Бая мъже точно това разбират под вино.
Тихо, че почвам да си представям и как се меши с лимонада понеже без нея я става за пиене, я не... Тая комбинация винаги ми е била потресающа пък на мен. И то не защото не обичам да пия каквото и да е сладко на вкус.
Нямам нищо против домашното вино по принцип, всъщност баща ми прави страхотно вино което той самият дори не пие, по ирония Grinning Обаче не знам кой е решил че щом е домашно, трябва с лимонада. То е обида за виното просто.

# 144
  • София
Милата ми прабаба, Бог да я прости, пиеше червеното вино само с лимонада. Ние сме взели някакво фенси вино, пием на малки глътки, миришем като по филмите, тя като налее лимонадата и ние - потрес...

# 145
Майка ми винаги е пила червеното вино с лимонада. Наскоро научих, че в Испания било традиция да го пият така. Даже си имало специално наименование това питие, но забравих как се казваше.

# 146
Майка ми слага резен обелена ябълка в чаша вино, но само ако е мерло😂, после си хапва и резенчето.

# 147
  • Out of the Mix
Натка, много е офф-топик, ама "разяснение, упътване" ще ти напиша накратко.
Масово се предлага ферментиралият, който е червеникав.
Разстението е храст (Aspalathus Linearis) от Южна Африка, и се бере изцяло натурално, изсъхнало.
Greenbush се нарича още, и е първа беритба, отделя се от другите, и не се подлага на процес на ферментация, оттук - много по-полезен с повече антиоксиданти, в случая Аспалатин, 100 пъти по-мощен от китайския Зелен чай, или разстението Camellia Sinesis.
Пиши в Гугъл, и чети. Green Bush / Red bush, Rooibos.

# 148
Аз повече се замислих за онзи, който завел мадамата на по дюнер. 😀 Аз 100% щях да му откажа тактично. Фаст фууд ям рядко, ама пък на среща с някого, който харесвам, съвсем ще се притесня как ще изглеждам, дали няма да се изцапам и така нататък. Тогава пък щеше да мрънка сигурно, че се правя на принцеса... 😀

Човек, ако реши за всяко малко и незначително нещо да се хваща, ще си остане сам просто.

# 149
Като феминизирана жена го цитирам. Добре, че сме сладурани и не сме ревнали, че искаме мъжът ни да убива мамутите или да ходи да умира на фронта, за да ни покаже колко е мъж. Стига ми само да ми носи торбите. 🌞
А защо смяташ, че някой иска да ти покаже колко е мъж като убива мамути? Joy
Аз отговорих на авторката и обясних личните си предпочитания, понеже това питаше. Ако ти кажеш, че лично теб не те привличат мъже с ръст 1.50 това значи ли, че имаш комплекси, неадекватности и там каквото имаше в цитата? Или има някакъв шанс все пак това да е просто непривлекателно за теб? Grin

Общи условия

Активация на акаунт