Какво толкова отблъскващо има в това една жена да обича и пие бира?

• 10 423
  • 258
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Американките и западноевропейките са способни да погълнат такова количество алкохол на едно сядане, че скалата на възмущение на родните ганьовци направо ще експлодира. Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 21:53 от Blаck Cat

# 46
За пръв път попадам на такова твърдение. Досега дори не е имало намек за подобно отношение от страна на мъж.П.П. Нали не става въпрос някакви сериозни количества?
Не става въпрос за сериозни количества. Споделяли са ми, че дори гледката на жена с бира ги отблъсква.

Жена не може да пие  слаб алкохол дори на публично място?

# 47
  • София
Днес ще го отблъсква жена с бира, утре жена с панталон, жена с мнение....

# 48
За първи път чувам такова нещо. Аз обичам бира. Даже съм си намерила една по-слабо алкохолна, защото обичам вкуса на бирата, а не я пия за да се напия. Никога мъж не ми е правил физиономии по този повод, не съм и чувала подобно нещо от приятелки.

Сетих се за една случка. Преди години с две приятелки отидохме в едно заведение да гледаме мач на Кубрат Пулев. Седнахме на масата под телевизора, поръчахме си 3 големи бири, шашлици, пържоли и т.н., мача започна, ние викаме, вълнуваме се, хапваме, пийваме. На масата зад нас 7-8 мъже на салати и кана бяло вино обсъждат какви ризи са пуснали в У@йкики. За протокола, с приятелките ми работим я сферата на красотата и никак не сме мъжкарани.

# 49
Конкретни хора не харесвали нещо си и имали смелостта открито да го заявят. Нищо нередно не виждам. Намерете си хора с които си пасвате, а не да се опитвате да правите обобщения.
Аз не харесвам например жени пушачки. Жена ми пуши дискретно без да притеснява по някакъв начин семейството и все още сме заедно 25г. с неизбежни компромиси за различията. Някои пък не приемат компромиси и си държат да намерят 100% идеалния за тях партньор. Често е мисия невъзможна.

# 50
Всеки си има правото да не харесва нещо. Както и аз имам правото да не харесвам като ме занимават с тия си мнения, особено хора дето не са ми никакви а пък държат да ми кажат какво мислят за избора ми на питие... Че поне при мен основно такива са ми се изказвали.
Много по-лесно е просто да не се занимаваме един с друг. И по-възпитано също, поне мен така са ме учили.

# 51
Днес ще го отблъсква жена с бира, утре жена с панталон, жена с мнение....

Най-вече.

# 52
И аз много мразя хората със скъп и уж качествен парфюм. После кашлянето, кихането, соколите са за моя сметка. И си я плащам. Не мога да забраня да ги ползват - тяхно право е.

# 53
  • По света и у нас
Американките и западноевропейките са способни да погълнат такова количество алкохол на едно сядане, че на нашите ганьовци ще им се пръсне скалата на възмущение. Simple Smile
освен това го правят всяка вечер след работа а някои и по сред бял ден самички вкъщи…

# 54
Нямам проблем, ако някой не ме харесва, когато пия бира. Просто ще е вън от живота ми - и той без потрес от моето недамско поведение, и аз щастлива и спокойна далеч от всякакви питекантропи.

# 55
  • София
С моя на първата ни среща излязохме на разходка, ама привечер стана хладно, а и огладняхме.
Директно го заведох в една от любимите ми пицарии, без хън-мън.

# 56
Аз предпочитам вино - розе или бяло, или коктейл, но в определени случаи мога и аз да се "опростача" и да изпия една бира, ако цялата компания пие бира и хапва пържени картофки, примерно. Зависи от контекста, от обстановката. Ако сте на изискан бар на първа среща и младежът до теб пие коктейл, е просташко да пиеш бира, камо ли да се наливаш с нея. А хеле пък, ако се и оригнеш...
Но вкъщи какво лошо има да си пийнеш една бира с вечерята...

# 57
За пръв път чувам подобно нещо Rolling Eyes
Много странно..

# 58
За мен пиещите мъже са turn off.
Лични предпочитания, не го мисли толкова.
Ти се прецака.
Те 99% пият.
Оставаш на 1%

# 59
За мен пиещите мъже са turn off.
Лични предпочитания, не го мисли толкова.
Ти се прецака.
Те 99% пият.
Оставаш на 1%

Тогава как попадам все на такива, които не пият.  Отиваме на среща, аз си поръчвам питие, а те водичка. Знаех си, че съм страшен карък. Искам да срещна един истински мъж, който да си пийва. Трезвениците са кофти хора.

Общи условия

Активация на акаунт