Какво толкова отблъскващо има в това една жена да обича и пие бира?

• 10 410
  • 258
  •   1
Отговори
Здравейте,

Много мъже, с които съм излизала, са ми казвали, че за тях е много отблъскващо една жена да пие бира. Един ми призна, че ако на първата среща с него съм пила бира, за него щял да е голям turn off. Имам една позната, която ми разказа как е приключила отношения с един като една от причините била, че един ден пила много бира и този и направил забележка, че мирише от бирата и започнали да се карат и това довело до края. Според вас на какво се дължи това отношение на мъжете към жените, пиещи бира?

# 1
За никой не е приятно отсрещмият да му мирише на бъчва. Ако сте пийнали заедно по бира или какъвто и да е друг алкохол, не мисля, че би било проблем. Сега, ако единият не пие, а другият си попийва, си е проблем и връзката е обречена по принцип.
Зависи си от конкретните хора, не може така да се слагат под общ знаменател всички.

# 2
Уау, за първи път чувам такова нещо, край мен смесени компании редовно ходят по бирарии, събират се за по бира в парка и след работа, пият по купони. Явно си попаднала на някакви, които заблудено смятат, че ще излизат с минимум принцеса Кели

Разграничаваме се, нали, от алкохолизма и хората, които не умеят да пият с мярка. Да пиеш всеки ден по обяд е едно, да пиеш по повод и събирания - друго.

# 3
  • София
За пръв път попадам на такова твърдение. Досега дори не е имало намек за подобно отношение от страна на мъж.

П.П. Нали не става въпрос някакви сериозни количества?

# 4
За пръв път попадам на такова твърдение. Досега дори не е имало намек за подобно отношение от страна на мъж.

Не става въпрос за сериозни количества. Споделяли са ми, че дори гледката на жена с бира ги отблъсква.

# 5
  • София/Севлиево
Хм,не знам...Аз пия бира,приятелките ми също.Преди 20+ години впечатлих бъдещият си съпруг с това,че можех да изпия 5 големи бири в рамките на няколко часа и изобщо да не се напия(а сега от 1 малка ми се замайва главата)...

# 6
  • София
За първи път чувам подобно нещо. Фен съм на бирата и никога не съм се лишавала от нея, дори и на първа среща.

# 7
А за други видове алкохол важи ли, или само за бира?

На някакви особняци си попаднала. Младежките компании пък особено обичат да се събират да си говорят точно на по бира.

# 8
За мен пиещите мъже са turn off.
Лични предпочитания, не го мисли толкова.

# 9
И аз съм срещала разни странни индивиди според които да пиеш бира хич не е женствено... иди го разбери. И не говоря за количества а просто като избор на питие, просто според тях не е "дамско" питие бирата. Излишно е да казвам че не съм се навъртала край тях достатъчно дълго да разбера повече, аз ако пия  изобщо алкохол, обикновено е точно бира Grinning Заради някой такъв хахо няма да си поръчам някой розов коктейл с чадърче че да не би да ме помисли за по-малко жена, това е сигурно Grinning
Хора всякакви. Имах колега, според който жените си поръчват само бяло вино. Тъжно е да го чуеш от някой който сума години е сервирал в заведения, аз в случая бях с чаша червено в ръка и само му се изхилих че и от жени толкова разбира явно Grinning
Не е незаконно да си глупав, за съжаление. Комплексиран пък съвсем... защото за мен това мъж да се притесни от жена с "мъжко" питие в ръка е точно диви комплекси - току виж се окаже повече мъж от него явно.

# 10
А за други видове алкохол важи ли, или само за бира?

На някакви особняци си попаднала. Младежките компании пък особено обичат да се събират да си говорят точно на по бира.

Специално за бирата само. Явно я възприемат като вид мъжка напитка.

# 11
Не съм попадала на такъв мъж. Даже точно обратното. Смени средата.

# 12
  • София
Скрит текст:

Не става въпрос за сериозни количества. Споделяли са ми, че дори гледката на жена с бира ги отблъсква.
Нещо не ми звучат много читави.
Спорд мен по-добре не се занимавай сериозно с такива.

# 13
Аз мислех, че алкохол като уискито се водел "мъжки".

Аз съм много girly/женствена и харесвам вкуса на бирата. А сега де.

Мен лично назадничави разбирания за жените и опити за вкарване в рамки ме отблъскват. Днеска ще е бирата, утре ще е, че жените не ходят по голяма нужда. Simple Smile Тия мъже ми звучат като просто да искат украшение до себе си, не жена. Не си го слагай на сърцето.

# 14
Ама разбира се, ти не знаеше ли? Grinning
Дамите сме по рождение без никакъв косъм по тялото, не се потим и винаги миришем на парфюм, неприятни телесни функции нямаме, а ако случааайно пръцнеш - трябва да мирише на теменужки Joy Освен това, преяждаш от едно листо маруля, в краен случай листо и половина ако не си имала време да обядваш.Това естествено върви в комплект с куп вещи в розАвко щото нали сме момиченца, а не с халба бира в ръка, ама ха! Grinning Ако пък си поръчаш пържола до бирата може и съвсем да му спадне тестостеронът, страшна работа ти казвам Grinning
Да им се чудиш как още не са се оплакали че носим панталони...
Такива не ги броя за мъже и съответно не ме притеснява че ги има, те си страдат достатъчно и без аз да се занимавам с тях.

Общи условия

Активация на акаунт