🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 747
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 915
Момичета, правите ли си адвент подаръци през декември?
Аз обикновено нямам сили да правя за всички от семейството, но тази година съпругът ми има много работа, натоварен е, а и покрай малки и големи деца, внучката и цялото домочадие, остава някъде назад 2 центъра на вниманието и реших да го изненадвам всеки ден с по нещо дребно. Някои неща са си само за него, а други ще са общи, за да се забавляваме заедно. Въпросът е да му повиша настроението и да го зарадвам.
Вчера му подарих зимен пъзел, понеже напоследък се запалихме да редим и двамата.
Днес му занесох коледна звезда за бюрото в кантората.
Утре ще получи коледни чорапи.
В сряда - в чантата му ще сложа малък коледен щолен.
В четвъртък - новоиздадената книга на Тери Пратчет (големи фенове сме и двамата).
В петък - малка бутилка от любимо негово питие.
В събота - ""Маншон, Полуобувка и Мъхеста брада". Когато големите ни дъщери бяха малки, той им я четеше постоянно и книгата се скъса. Сега ще може да я чете на момчетата.
В неделя - 30 млн парфюм.
И сега събирам идеи за следващите дни.
Мисля за дезодорант, шоколад, вино, няколко дни ще са малки сладкиши. Не съм измислила още.
Евентуално следващата седмица за 5 от дните ще получи 1 общ подарък, понеже ще отсъства по работа.
Дайте идеи за практични и хубави подаръци, пък и аз ще пиша какво още съм измислила.

Много хубаво си го измислила, ще ти копирам идеята ♥

Къде мога да видя за масажните свещи?

# 916
  • Враца
vox, мноого готини предизвикателства!
От къде са скреч картите? На повечето места са окомплектовка по 10 бр и не са интересни.

# 917
Heart EyesHeart EyesHeart EyesHeart EyesHeart EyesHeart EyesHeart EyesHeart Eyes
Страхотни календари!
На Bonne maman си го записвам за догодина. Бих поръчала сега, макар и със закъснение, но вече е Out of stock :/
Може ли да споделите откъде черпихте идеите за предизвикателствата?

Аз правя адвент календар за дъщеря ми. Тази година е със скреч карти с коледни предизвикателства. Получи се супер изненада. От всички календари в къщи този е първият, към който посяга сутрин. Simple Smile

Скрит текст:
Част от картите

От готовите съм взела на Yogi tea, Bonne Maman и един адвент пъзел с  коледни кученца.
Скрит текст:

# 918
  • София
alethea, в тази тема имаше по-рано информация и линкове за свещите. Виж на по-предни страници.

# 919
Търся хубав детски "лекарски" комплект за ролеви игри. Ако някой е виждал и знае някъде такива, които да не са от най-долнопробна пластмаса, моля да сподели. Огледах в Комсед и Хиполенд, но без успех. На крачка съм на купя реални консумативи и стетоскоп от аптеката и да ги сложа в една раничка.

# 920
Мили дами,

Можете ли да споделите къде в София мога да опаковам подаръци, но да не струва бъбрек, защото са доста? Благодаря

Идея за подарък - нумерологични матрици 💫

# 921
Февър, да му поръчаш обяд в кантората? Нещо любимо, за което рядко се сеща? Добър жест на внимание е.

# 922
На крачка съм на купя реални консумативи и стетоскоп от аптеката и да ги сложа в една раничка.
Без майтап, аз това съм го правила.

# 923
  • Sofia
Ако някой търси качествени кашмирени изделия
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 09:42 от Doli

# 924
  • София
Fever Ray, това е много мило, че искаш да го зарадваш така.
Аз направих адвент календар с предизвикателства за дъщеря ми. Лекички, днешното е да прегърне 7 човека. Вечер трябва да ми дава отчет или снимков материал кого е прегърнала. За да му се радва повече го направих с различни снимки на любимите й изпълнители за всеки ден и от неделя всяка сутрин се буди рано, за да отворим календара.
Преди години за Свети Валентин направих на мъжа ми изненада. Написах на много лепящи листчета мили неща - страхотен си, обичам те, ти си най-добрият и т.н. и ги скрих на различни места в къщата. Много намери същия ден, но имаше и в джобовете на панталони и ризи, дори в банския. Така дори след месеци си намираше по някое листче с обяснение в любов.

# 925
На крачка съм на купя реални консумативи и стетоскоп от аптеката и да ги сложа в една раничка.

И аз, както и стоматологични инструменти.

# 926
  • София
Февър, да му поръчаш обяд в кантората? Нещо любимо, за което рядко се сеща? Добър жест на внимание е.

Кантората е под жилището ни и той обядва вкъщи, когато няма срещи и не хапва с колеги навън. А и основно от дома работи, когато не е по срещи или в съда.
Но ми даваш идея да му направя нещо, което отдавна иска, а мен все ме мързи. Все споменава точената торта на баба си, но е много трудоемка и обикновено той я приготвя с помощта на децата (точно по Коледа всяка година). Този път ще взема да се спретна да я направя аз в един от дните и съм сигурна, че ще се зарадва.
За следващата седмица, когато пътува от понеделник до петък, реших наистина подаръкът да е един - на тръгване в понеделник сутрин ще получи пуловер, защото преди седмица в спортната зала си забрави един и така и не го откри. Тъкмо има нужда, а и ще му топли при пътуването.
Следващите събота и неделя вероятно ще са рол-он и шоколад.
После остават още 10 дни да измисля.

# 927
vmarinska, картите съм ги купувала от тему, но доста отдавна. Ето такъв комплект са, но с коледна картинка, която вече е изчерпана. Аз взех 60 бр., защото ще ги използвам и за коледни късмети за съучениците на дъщеря ми.

https://share.temu.com/1AyAAkzxjVA

ягодка, календара на Bonne Maman го поръчах от тук.
https://www.vk-bg.com/shop/index.php?route=product/product&manuf … &product_id=21034
Пише, че го има в наличност. Имай предвид, че бурканчетата са мини размер.
Скрит текст:

За предизвикателствата, доста порових в интернет. В pinterest има много идеи.
Дъщеря ми е на 12 г. и това, което съм и подбрала е съобразено с възрастта и интересите и. Ако прецениш, че ще ти свършат работа, пиши ми на ЛС (да не спамим повече в темата), ще ти ги изпратя.

# 928
  • Някъде Там
Maeve
Скрит текст:
Ръкавиците може да са за тъч скрийн. Най - добрата ми зимна покупка!
Изглеждат си като нормална ръкавица, но няма нужда всеки път да си ги сваляш в студа за да вдигнеш телефона или да отговориш на съобщение.

от къде са тези ръкавици за тъч скрийн - и аз търся такива.

Иначе календар правя всяка година на децата(13 и 15 години)  и мъжа Simple Smile
купила съм малко неща като коледни пантофки, щеки за планина, панталон за планина, табела за врата геймър (всичко от тему Simple Smile)) Simple Smile но главно задачки слагам в календара и отделно са подаръците
за сега още диря подаръци за самата Коледа че ние си  теглим листчета и си купуваме тайно на който ти се е паднал и отделно за децата под елхата от дядо коледа.
За сега съм загледала каска за колело, наколенки за колело, го про камера и другите ги мисля Simple Smile

# 929

И аз, както и стоматологични инструменти.

Стигнах и аз до извода, че е най-добре това. Даже вече поръчах повечето неща.

Общи условия

Активация на акаунт