🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 137 016
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
Коледа отмина, но аз имам още да раздавам подаръци и затова споделям още идеи:
за креативна девойка на 12 г. :

и две сестрички на 13 и 15:
Нощна лампа с LED светлина във формата на котешко лице:

Здравейте, може ли линк и на мен?

# 1 381
  • под тепетата
Вижте на какво попаднах, котешко. Може да ви свърши работа.
https://www.giftday.bg/%D0%9F%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%BE%D0%BD%D0%B … D1%82%D0%BA%D0%B0

# 1 382
Честита Нова година на всички! Здраве, щастие и парички желая!
Ах, мина и тази Коледа. Мисля, че подаръците ми се харесаха. Аз получих две пижами. Харесвам си ги - коледна и "официална". Свещ, портмоне и годишен хороскоп. Гривна Fitbit от мъжа ми.
Един от подаръците за мъжа ми ми хареса и догодина май ще наблегна на подобен - ваучер за преживяване. Опакован в кутия, добре изглеждащ.
 Какви подаръци получихте? Особено тези, които са ви харесали, че до Коледа има - няма 364 дни, само Simple Smile

# 1 383
  • Враца
Какъв е този годишен хороскоп?

# 1 384

Годишна Таро прогноза по месеци - разглежда кариера, финанси, взаимоотношения... Миналата година си поръчах, тази сестра ми ми подари. Полезна ми е и резонира. През годината си се напътствам по нея. Кога да избягвам финансови вложения, в кой период да внимавам за появата на неправилни хора... Такива неща...

# 1 385
  • София
Идеята за креативната девойка много ми допадна.
Ако имаш линк под ръка може ли?
https://m.shein.com/eur/1set-Wax-Seal-Warmer-Kit-Wooden-Wax-Seal … pe=4&imgRatio=1-1

# 1 386
  • Враца

Годишна Таро прогноза по месеци - разглежда кариера, финанси, взаимоотношения... Миналата година си поръчах, тази сестра ми ми подари. Полезна ми е и резонира. През годината си се напътствам по нея. Кога да избягвам финансови вложения, в кой период да внимавам за появата на неправилни хора... Такива неща...

Много интересно. Сещам се за хора , дето страшно биха се зарадвали. От къде се поръчва ?

# 1 387
Ето част от подаръците, а също ваучер за масаж и козметика.

# 1 388
За много години! Мисля, че подаръците се харесаха. Мъжът ми беше на косъм да припада като видя хамона, много е вкусен и опасенията ми какво ще правим 5 кила бут се оказаха напразни, половината вече го няма 🤭 Подарих му и портфейл, че неговият беше за смяна, но го презентирах като втори, да има за всеки джоб по един, че да има къде да слага големите хонорари през следващата година 😃 Малката на 2,4 години получи дървена кухня, доста се занимава с печене на пластмасови мравки и варене на една гумена змия. За голямата на 10 кожено яке, панталон, блуза и книга, на това дете винаги е било удоволствие да се подарява, радва се на абсолютно всичко. От темата взех идеи за копринени калъфки за по-младите дами, много се зарадваха и ведната са влезли в употреба, както и за чехлите от естествена кожа за бабите ни, на мига се обуха и започнаха да ахкат колко им е топло 😃 Тук видях и кожени калъфи за документи с батман, много им се изкефиха брат ми и един братовчед, на мен толкова ми харесаха, че просто някой трябваше да получи такъв 😃 Май само майка ми не си хареса дифузера с ароматни масла, видях че го метна в кутията и после в спалнята, която не се ползва 🫤 Аз получих от съпруга си палто и химикалка Дипломат, последната повече подарък за новата работа, на която започвам от понеделник 😊 От майка ми...банков превод, поне да беше сложила банкноти в картичка 🤦‍♀️ Наместих ги вече, поръчах си кожена пола 😏 От свекърва ми шампанско с чаши, което отворихме при нея да го изпием, така ми беше най-приятно. От брат ми хубава запушалка за вино и симпатична брошка, малко семпла за моя явкус, но все ще я наместя на някое сако 😊 Като цяло, доволна съм, но аз винаги съм, повече обичам да подарявам, отколкото да получавам, но пък и винаги ми прави впечатление кой е мислил да ме зарадва и кой е отбил номера.

# 1 389
  • Пловдив
vmarinska, намираш някой, който прави нумерологични хороскопи /тук трябва дата, месец, година и час на раждане/ или Таро.

# 1 390
Видях положителни мнения за чехлите на Веск България. Някой успя ли да поръча чехли от тях. Пуснах си поръчка, но нямам никаква обратна връзка, а по телефона като звъня никой не вдига. Чехлите ми трябват за подарък и си мисля, ако не работят просто да се ориентирам към другата фирма, лошото е че точно на Веск ми харесват повече...

# 1 391
Видях положителни мнения за чехлите на Веск България. Някой успя ли да поръча чехли от тях. Пуснах си поръчка, но нямам никаква обратна връзка, а по телефона като звъня никой не вдига. Чехлите ми трябват за подарък и си мисля, ако не работят просто да се ориентирам към другата фирма, лошото е че точно на Веск ми харесват повече...
Аз взех и от техните, и от Милвена, но преди Коледа, по едно време бяха затрупани от поръчки и имаха период, в който не приемаха нови. На мен ми харесват и едните, и другите, но на Милвена дамските чехли някак са външно много уширени и с моя нисък ръст изглеждам като малкия Мук с номер 37 Simple Smile
Обаче пък са ми удобни и топлят невероятно (взех ги за селската къща и съм ги носила само там, а в къщата е по-студено). Може би е удачно с номер по-малък да се вземе, но за пръв път купувах техни и нямах представа доколко се отпускат, в смисъл дали чак до цял номер. След двуседмично непрекъснато ползване бих казала, че мога да рискувам с номер по-малък размер при следваща покупка, но моите крака са някак между 36 и 37, за други не знам дали би било подходящо.
На Веск моделите в това отношение са по-прибрани. Имай предвид обаче, че са с двойни размери - аз обичайно нося 37, понякога 36 и тези от 37-38 размер ми бяха големи, та ги връщах и си взех 35-36, сега са ми добре.

# 1 392
Аз също поръчвах от Веск два пъти - през октомври и през ноември, като втората поръчка беше обработена със закъснение, за което получих обаждане и извинение. Имаха и някакво съобщение на сайта, че след определен период ( по спомен през декември ) няма да приемат нови поръчки.
Иначе качеството е много добро, поръчах дамски и мъжки и много се харесаха и се носят с удоволствие.

# 1 393
Много ви благодаря за инфото.
В момента няма съобщение на сайта, чехлите които избрах имаха възможност за номера, пуснах си поръчката, но нищо не се случва Sad дано все пак откликнат. Предполагам, че ако няма да приемат поръчки формата няма да работи. Не знам, чувствам се безсилна, като и телефона им не работи.

# 1 394
  • София
На 26 декември успях да направя поръчка към Веск. Няколко дни преди това нямаше възможност. Явно са били претоварени и на сайта беше махната номерацията и възможността за поръчки. На 30 декември ми се обадиха, за да се извинят за забавянето. Не са имали ток няколко дни. Знаете за този проблем с населените места останали без ток. Казаха, че на 3 януари ще ги изпратят и така и стана.
Номерата си отговарят според мен. Аз нося 36, а мъжът ми 43. Доста плътни се усещат в началото, но след седмица носене пухкавата част се посляга. Много топли и удобни. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт