🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 136 972
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 1 425
Ще ви върна на чехлите и пантофите. Веск дали правят някакви намаления в края на сезона?

# 1 426
  • София
Мили дами, някоя от вас да е купувала къща за кукли за коледните празници и да сподели впечатления? Бързо ли омръзват? Дървените ли са по-практични или пластмасовите? Дъщеря ми скоро има рожден ден, става на 6 и не ми се струва удачен подарък за нея, но явно някое момиченце в градината е споделило, че има, та сега слушам как искала и тя.

Ние купихме на дъщеря ми дървена къща от Л*дл когато стана на 5 г. Доста си игра в началото (и аз с нея), после я позаряза, след това отново я преоткри, но се наложи да я приберем за известно време, защото малките пролазиха и почнаха много да пипат. Може би следващата година ще я извадим отново и ако не тя, поне сестрите й ще играят с нея. За мен е добра инвестиция, особено за повод рожден ден. Аз лично пластмасовите не ги харесвам и затова предпочитам дървена. Simple Smile

# 1 427
Светкавица, много, много ми хареса идеята ти!

marie_k, дъщеря ми има дървена триетажна къща, откакто стана на 4. Сега ще прави 7 и е единственото нещо, с което играе все още. Кухни, тоалетки всичко е занесено на село вече, но къщата си е в нас. Много обича барбита и играе честичко.

# 1 428
Моята дъщеря има дървена къща за кукли от 4-годишна, но си играе мноого рядко с нея. Сега е на 5 и половина и мисля още малко да изпратя къщата при бабите, няма смисъл само да ми заема място. Аз като малка имах къща на Барби и ми беше най-любимото нещо за игра и затова с такова желание купих тази къща и за моето дете, а то какво стана ..

# 1 429
Давам инфо, макар да не е коледен подарък, но от Веск ми потвърдиха вчера поръчката и се надявам до края на седмицата да я взема. Момичето беше много мило, отговори каквито въпроси й поставих и така. Доволна съм, защото както казах поръчвам ги за подарък и реално ако не бях успяла да ги поръчам трябваше да търся нещо друго.

# 1 430
  • София
Ще ви върна на чехлите и пантофите. Веск дали правят някакви намаления в края на сезона?
Не съм попадала, но и отварям сайта рядко. Следи го.

ММ е много доволен от пантофите им. Тийна каза, че и той искал.

# 1 431
Благодаря,AnMary! Аз подарих на свекърва ми и на баща ми, възхитени са. Ще подарявам пак, много са добри пантофите. Не помня кой сподели за тях, но благодаря отново и на него Simple Smile

# 1 432
Благодаря,AnMary! Аз подарих на свекърва ми и на баща ми, възхитени са. Ще подарявам пак, много са добри пантофите. Не помня кой сподели за тях, но благодаря отново и на него Simple Smile
И моят син е много доволен. ММ - също. Аз самата си взех два чифта и сега се чудя как и защо да си взема трети чифт, когато не ми трябва Simple Smile
През по-топлите дни ги сменям с други, че ми става чак горещо, пролетта е изключено да ги нося, а напирам да си вземам още.

# 1 433
Кубратова, мен ме спира това, че вкъщи е топло и ми става леко хладно на краката само ако седна ( което с  3 годишна фурия не става често ). На моменти ходя даже без чорапи, та не знам колко ще ги ползвам реално. Иначе са страхотни.

# 1 434
  • Варна
Здравейте!
Някой да е пазарувал от този сайт?
https://merystyle.bg/
Бях закупила халат за сина ми ,обаче не му хареса цвета и го върнах на 27 декември .
От тогава нито имейл ,нито позвъняване нито нищо не съм получила от тях.
Писах на имейла им ,защото през сайта да напишеш нещо и да получиш някаква информация е невъзможно.
Днес звъннах -пак никой.Angry

# 1 435
Момичета, тези от вас,  които подарявахте копринени калъфки за възглавници от кой сайт ги поръчвахте? Получателките им доволни ли са от подаръка или нямате обратна връзка? Търся за себе си и за подарък.

# 1 436
Аз поръчах комплект копринени калъфка, маска за сън и ластик за коса от Мони текстил, много красиво опаковани в кутия. Хареса се и се ползва активно.

# 1 437
От златна рибка, много е приятна на допир. Е по-млада не ставам Simple Smile)))

# 1 438
Благодаря ви.

# 1 439
  • София
Аз поръчах от тук https://bodar.bg/collections/koprineni-kalafki. И двете получателки са много доволни. С хубава опаковка са.

Общи условия

Активация на акаунт