Кутия за обяд - какво приготвяте за училище и офиса? Тема № 16

• 36 892
  • 810
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Извинявай ако съм пропуснала ако си казала, но у вас ли няма хладилник?

Ако е към мен въпросът - не съм споменавала досега. За първи път пиша в темата, досега я ползвах за идеи за себе си за офиса. Иначе хладилник има, ама му изгоря компресора в неделя и чакаме да го ремонтират, което малко ме ограничава в готвенето.

# 631
  • Велико Търново
Днес не пропуснах да снимам кутията.
Това е обяда на 7годишния второкласник:
- варени яйца
- чери домати
- кашкавал
- ядки

# 632
  • София
skk007, хареса ми кутията, би ли споделила от къде е?

Аз не ги снимам кутиите, защото ми се струват безинтересни, но май ще започна. Вчера върна само малко от шницела, всичко друго беше изядено. Доволна съм. Иначе менюто за днес е:
- закуска - гофрети с плодово мляко за пиене (сложих повече, та ще има и за следобед ако й се яде);
- обяд - пица;
- плод - отново праскова, тъй като много й хареса;
- бонус - едно киндер шоколадче и малко крекери.

# 633

За закуска банички на тиган и грозде.
За обяд миш- маш, шунка, сиренца и малини.

Този път успях да снимам всичко. 😄

# 634
  • Велико Търново
Reni, кутията е от Тему, някаква БПА пластмасова, която ми допадна като характеристики. Но, въпреки това не я ползвам за притопляне, а само за пренасяне на храните.
Започнах да снимам, за да мога да си правя напомняния кое се е изяло и кое не е.

# 635
  • Berlin
Аз мога сега я снимам, защото снощи приготвих 2 кутии, които останаха вкъщи днес.Grin
PB&J сандвич - фъстъчено масло и сладко от ягоди, чери доматки, рулца кашкавал, крекери.

# 636
Така явно ще се слага хапване за училище.
Закусва вкъщи поничка и прясно мляко,а за училище баничка от била и ябълка

# 637
Записвам се с капризен първокласник, за да си взема идеи Simple Smile

# 638
  • Sofia
Записвам се с капризен първокласник, за да си взема идеи Simple Smile
Идеи от мен - https://morrennaa.blogspot.com/2022/12/10-school-and-office-lunch-ideas.html

# 639
  • София
Здравейте, реших тук да попитам, мисля, че ще можете да ми помогнете.

Кой е най- удачният съд за замразяване на течйи храни. Не искам пликове, искам да си е съд. Насочила съм се към силиконовите. Какво ще кажете? 

# 640
  • Sofia
Здравейте, реших тук да попитам, мисля, че ще можете да ми помогнете.

Кой е най- удачният съд за замразяване на течйи храни. Не искам пликове, искам да си е съд. Насочила съм се към силиконовите. Какво ще кажете? 

В тази тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=1804044

# 641
  • shumen
За утре-баничка от Кауфланд,грозде,суха паста Галена.

# 642
  • Варна
The Catcher in the Rye, супи съм замразявала в кутии от сладолед, не съм имала проблем. Те са здрави, с плътно затваряне (не пречи и допълнително стреч/торбичка) .

# 643
Аз отивам 9 дена пътуване по работа и съм напълнила фризера с приготвени неща. За мен проблема е какво да замразя, защо о готвено с катрофи после не е ок размразено, ориз също става като каша.  Замразявам сосове за всичко, месо под всякаква форма и сандвичи...
Иначе ги замразявам в каквато хвана кутия от шкафа, които са или метални или пластмасови.

# 644
  • Велико Търново
Включвам се и днес с много сходна кутия като вчера, но малчугана каза - "Искам същото"
Над кутията в хартиен плик сложих две питки със сирене, кашкавал и масо ( като печени добруджанки)

Общи условия

Активация на акаунт