Кутия за обяд - какво приготвяте за училище и офиса? Тема № 16

• 37 390
  • 822
  •   2
Отговори
# 810
  • shumen
За вчера-баничка,грозде,десертче Милка.

# 811
  • Велико Търново
Днес отново без снимка, но все пак да опиша кутията - грозде, ябълки и круши в голямото отделение, в малкото мъфин, а в другото бисквити със фъстъци. Извън кутията - двоен сандвич с шунка, крааставица и масло, банан и сок ябълка.

# 812
  • София
Добро утро,
Менюто не е много разнообразно, но както се оплаках вече незнам колко пъти, девойката е страшно капризна...
За Днес съм приготвила:
- закуска - запечен сандвич с шпеков салам и кашкавал;
- обяд - мусака;
- следобед - кекс и сокче;
- плод - ябълка;
- бонус - десертче

# 813

Тост със салам, кашкавал и кетчуп, мандарина и два бонбона

# 814
Очаквам закуската да не се хареса, ще стане ясно по-късно. Сандвич с домашен пастет, краставица и кашкавал.

За обяд домашен дюнер.
. Допълнително сложих кутийка зелева салата.

# 815
Вчера пропуснах да се разпиша тук, че и да снимам не успях. За протокола - обядът беше Сандвичи от царевични мини хлебчета с шунка, кашкавал и краставици. Без "бонус" и без десерт. (_reni_renl_, много ми харесва как ги наричаш бонуси.Grinning)

Така и не успях дори банан да си взема, само гледам вашите на снимка и така се подсещам. Онези зелените дето ги бях купила и ги чаках да узреят, моите хищници вкъщи ме предвариха и ги изядоха. JoyJoyJoy

Обядът днес:
Ориз с гъби, месо и сметана - за термоса
Айсберг и червени чушки
Кисело мляко с чия

Скрит текст:

# 816
  • shumen
За утре-пица,грозде,десертче.

# 817

Сандвичи със салам и кашкавал, соленки които бяха останали и две овесени бисквити които правих снощи.

# 818
  • Велико Търново
Днес снимах, но само красивата кутия - тази с грозде, ягоди и мъфини.
Останалото в чантата е  сандвич студен  - с краставица салам закуска и масло, сандвич топъл - същия но печен, варено яйде и банан.

# 819
Момичета искам рецептите за мъфините и овесените бисквитки!
  Ali и ние в къщи сме така за бананите, рядко стигат до мен. 😆

Когато пуснат американска седмица в Лидл се подсещам за тази тортила с лук, кайма, яйце и сирене ,, Монтерей Джак". Този път обаче липсваше в асортимента и го замених с чедър и моцарела. Като се добави и сос барбекю става да си оближеш пръстите.
  За обяд карфиол с кашкавал на фурна и динозавърско мезе.

# 820
  • София
alllllimei "бонус", защото наистина е такъв Simple Smile Обикновено избягвам, но сега съм "готина мама"... LaughingLaughingLaughing

За днес приготвих следното меню:
- закуска - леко запечена тортиля;
- обяд - пилешки хапки с чери домати;
- следобед - бисквитки с мляко;
- плод - круша (стиснахме си ръцете да изяде половината само, но да видим - утре ще ви кажа дали е хапнала и едно парче);
- и бонус Wink - заради сделката с крушата сложих хелуински желирани бонбони...

# 821
  • Варна

Запечени кренвирши с печени картофи и малко зеленчуци.
Ябълка, банан и десерт.

# 822
Простичко,но супер балансирано, 👏 Simple Smile

Правите ли някакви сметки  какво и колко ядат децата ви?

Без да се вманиячавам, аз следя сладкото и протеините горе долу...и гледам да не вечерят макарони и пица..

Общи условия

Активация на акаунт