Кутия за обяд - какво приготвяте за училище и офиса? Тема № 16

• 36 250
  • 795
  •   1
Отговори
# 765
Мorena от доста време им се каня на тези палачинки - суфле, но нещо много сложни ми се виждат 🙄.
    В този дъждовен понеделник закуската е от два вида палачинки. Едните намазани с какаово кондензирано мляко, а другите с крем сирене.

За обяд пържола на фурна и рулца от айсберг с пълнеж от крем сирене и червена чушка.

# 766
За мен днес:
Салата от червени чушки, царевица, кисели краставички, майонеза и копър
Панирани пилешки хапки
- нещо не ми харесват, няма да ги купувам повече
Картофи със сирене
Кремче ванилия с орехи
- последното от тази партида Smile
Скрит текст:

Cskafena, кренвиршките изглеждат страхотно, домашни ли са?

bibikota, у вас пак кулинарни изкушения!!! Simple Smile Подсети ме за палачинки, ако ми остане време уикенда ще взема и аз да се отчета, но си е доста трудоемко... Аз обикновено в два тигана и на двата котлона едновременно ги правя, че не ми се чакат.JoyJoyJoy

# 767
С готово тесто за пица и детските мини кренвирши от Лидл аз само ги навих ,намазах с жълтък и изпекох.

# 768
Понеделнишките кутийки на първокласника:
Закуска - мекици + плодове (мандарина и ябълка)
Обяд - мусака
Следобедна закуска- сандвич с колбас

# 769
  • shumen
За утре-пица,ябълка и суха паста.

# 770

За днес тост с пилешки гърди, меко сирене и кетчуп, република с кокос и банан.

# 771
  • София
По желание на първокласника - пържени филии с шарена сол, кроасан с шоколад, плодови кисели млека.

Вчера в кутията имаше - тутманик, кекс, плодови кисели млека и банан. Върна ми смачкан банан и нагризана ябълка.

# 772
  • София
Домашна пица и банан днес.
Вчера пица за междинните яденета, наденички с картофено пюре за обяд.

# 773
  • Велико Търново
Добро утро,
Традиционната кутия, със обичайните хранителни продукти. Изобщо... еднообразно но поне се изяжда Simple Smile
Тортила с пилешко и краставици ( без крема сирене, без нищо друго вътре) има в пакетчето с усмивка.
Грозде, ябълка, бисквитки орео ( под ябълката в пликче, за да се открият след плода) и разбира се филийка с яйце и сирене

# 774
Allllimei разсмя ме за двата тигана, но следващия път и аз ше пробвам.

И при нас закуската е по поръчка - триъгълни банички, а за обяд паста ,, Ала Норма" и салата айсберг с млечен сос.

# 775
bibikota, тамън тръгнах да описвам днешния обяд и се върнах в Google да се образовам що е то "ала Норма", че аз само Болонезе и Карбонара знам. Blush
Иначе за палачинките и още тигани имам, ама за съжаление нямам от печките с по 4 котлона...JoyJoyJoy

Днес съм с топла храна.
В термоса  - Немски наденички и картофки - пак от фраера, взех да му свиквам и се чудя защо не си купихме по-рано. Много ми е удобен.
Салата -  Задушени моркови, червени и зелени чушки
За десерт - Домашно кексче тип "Брауни" - то е от микровълновата Simple Smile
Скрит текст:

# 776
За днес за първокласника:
- закуска вкъщи - сандвич с масло, шпеков салам и кашкавал
- за голямото междучасие - орехи
- кренвирши с кашкавал с гарнитура краставички, чери домати и зелена пиперки
- мечо барни

# 777
  • shumen
За днес-щеше да е мини пица от К,но добре,че детето я видя,че е мухлясала.Затова набързо му направих и сложих сандвич със кашкавал и салам,вафла и банан.

# 778

Тост с луканка, филе,топено сирене и кетчуп, бадем и кашу и вафличка.

# 779
  • Варна
За днес:
Пилешка пържола, палачинки с различен пълнеж, салата чери и краставици.
Банан и десерт киндер.

Общи условия

Активация на акаунт