Кутия за обяд - какво приготвяте за училище и офиса? Тема № 16

• 44 837
  • 976
  •   1
Отговори
# 75
Моите са от 8 до около 16ч в училище .
Днес менюто е лазаня, по поръчка на каката, мъфини с парченца шоколад и банан.

# 76
  • София
Здравейте,
Започнахме седмицата със сандвичи с шунка и масло, чери домати и банан. На детето имаше и малко сладичко в добавка.

# 77
  • Plovdiv
Здравейте, преди да се включа в темата искам да пожелая, малко със закъснение, на всички успешна учебна година и много добре опразнени кутии.
За днес едния ученик има: домашен кекс, поничка и данон за пиене (обядва и закусва в училище)
Другият: кекс, поничка, данон за пиене и брускети (той почти не яде в стола, но днес има скара и се надявам да си хапне)

# 78
Да се включа с кутиите за вчера, то и без това само с тях ще си останем 🥴. Вирусите на никой не прощават! 😔😒

Запечени пълнозърнести филийки с моцарела и домат.

За обяд: картофено руло ,, Стефани".
За десерт: Долче палачинка 😉 с карамрлизирани ябълки.

# 79
  • Plovdiv
Днес дребосите ще ядат следното:
Б1- сандвич с топено сирене, телешки салам и кашкавал; линцер; плодово мляко за пиене (той яде на стола и си яде закуската от училище)
Б2: бейби кренвирши, кетчуп; хляб; гофрети; брускети
Плод ядат в училище за сега

# 80
  • софия
За днес:
З: смути с банан, манго и бадемово мляко
О: ориз с месо, краставица. Сложих и малко грозде, традиционните 2 бонбона bettr

# 81
Бибикота, да оздравявате бързо!
Много интересни изглеждат карамелизираните ябълки. С тях зави ли палачинката?
При нас голяма скука, първите три дни от седмицата госпожицата си поиска обичайния сандвич и зърнена закуска...🤪 Друго не и' се ядяло сутрин преди училище-мъчилище.😆

# 82
  • София
Днес изчиствах хладилника и взехме в кутия нещо като фритата с гъби, броколи  и спанак...за малката и едно киндер пингуи.
Утре аз ще съм на кисело мляко с гранола, а за нея срам не срам ще е  готова лазаня. Запичам и като се охлади отива в кутията.

# 83
А, срам не срам, я пък ти!
Вчера бях убита от работа, щях да се гътна и взех бриош кифлички от Лидл. И грозде.
За обяд вратни пържоли с гъби и моркови, пак от Лидл. Та ако питаш някои - дъно!
За утре мисля да врътна по един сандвич с живена и луканка, грозде. За нас за обяд яйца, изостанала червена леща/пилешка супа...квото остане Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 84
За закуска триъгълни кори завити тип цигара  вътре със сирене, намазани с яйца и изпекани на фурна , краставици и малко нар.
За обяд домашен хамбургер ( питка вътре с кюфте, чедър, маруля и домат ) и айрян.
Няколко бисквитки и фъстъци.

# 85
аз до днес си ядох полентата върху различни салати - зелена или настъргани зеле и моркови. детето си яде сандвичи с шунка и бретцели .
за утре се чудя дали да не си направя омлет завит с овче сирене и пресен лук и ако успея ще си направя жълто сирене със синьо грозде на хапки.
за детето , след днешната ортодонтска контрола , нещо меко ... купих му кроасани и ще видя утре дали ще им слагам нещо вътре.

# 86
И аз за закуска утре пращам бриош кифлички от Лидл 😂
Иначе обядът ще е тарт с лук, яйца и сирене+ чери домати.
Даже плод не съм сложила, че нямам...

# 87
Закуска палачинки
Обяд салата от зеле и моркови, сложих отделно зехтин, сол и оцет в малък съд полива със соса преди да яде. Варени яйца и една питка и айрян.
След обяд една вафла.

# 88
За днес гофрети с шоколад, крекери.

# 89
Бибикота, да оздравявате бързо!
Много интересни изглеждат карамелизираните ябълки. С тях зави ли палачинката?
При нас голяма скука, първите три дни от седмицата госпожицата си поиска обичайния сандвич и зърнена закуска...🤪 Друго не и' се ядяло сутрин преди училище-мъчилище.😆
  Благодаря! Simple Smile
   Първо карамелизирах ябълките и след това изсипах върху тях сместа и изпекох.
   ZedTeeEm нищо срамно няма всички сме хора и не винаги успяваме на 100%. Всички прибягваме до такива хитрости понякога. Wink

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 11:45 от bibikota

Общи условия

Активация на акаунт