Открийте и спечелете пастите за зъби на Oral-B с иновативна формула за здрави и сияйно бели зъби!

• 14 686
  • 531
  •   1
Отговори
# 240
Често сменям пастата в зависимост от периода, в който се намирам. Понякога венците ми стават по-чувствителни, друг от решавам, че зъбите са ми потъмняли и търся избелваща... Ръководя се от личното усещане при избора.

# 241
Грижа се да зъбите си като използвам качествени продукти - паста да зъби, конци, гел. Сменям често четката за зъби, а пастата е необходимо да измива добре, да спомага за предотвратяване на проблеми, да не е агресивна.

# 242
Мия си зъбите два пъти на ден, сутрин и вечер. Сменям редовно четката за зъби и използвам профилактично вода за уста.
Пастата за зъби трябва да има приятен вкус, да измива и освежава добре.

# 243
Мия зъбите си след всяко хранене.Сменям пастите си често,като обичам да използвам такива, които са с грижа за венците.

# 244
Не обичам да сменям пастата си за зъби. Открия ли марка от която съм доволна мога единствено да се доверя на друга паста от същата марка. В момента ползвам Oral-B Pro 3D White  и съм много доволна. За мен е много важно пастата да почиства в дълбочина така, че да усещам чистота през целия ден, да е с избелващ ефект и свеж аромат.

# 245
Здравейте,
грижата, която полагам освен миенето два пъти на ден, при възм ожност си мия зъбите и на обяд след хранене. В случай, че не мога използвам вода за уста на работа. Това ми дава усещане за свежест. Пробвам нови пасти за зъби, защото обичам да опитвам новите продукти. Има пасти, които са любими на семейството ми. Все още срещам затруднения при използването на конец за зъби. Четката гледам да бъде хубава и качествена.

# 246
  • София
Използвам качествена козметика за уста, специална био паста, вода за уста и конци за зъби.

# 247
Ползвам качествени пасти за зъби със свеж, ненатрапчив вкус и аромат,  конци за зъби.
Четката се сменя  редовно.

# 248
Мия си зъбите след всяко хранене.
Но често сменям пастата за зъби, както и четките.
Трябва пастата да е за чувствителни зъби и венци, но и избелваща.

# 249
Миене на зъбите сутрин и вечер, конец за зъби, вода за уста. Сменям четката често, като ако сме били болни веднага като оздравеем.Ползвам такава за чувствителни зъби и вода с хлорхексидин.

# 250
Грижата, която полагам е добра хигиена, редовно посещение при стоматолог, редовна смяна на главите на четката за зъби, качествена паста за зъби, която да измива добре, да е с хубав аромат и да оставя свеж дъх.

# 251
Използвам предимно пасти, укрепващи емайла, но обичам да сменям и да изпробвам нови, които излизат на пазара. Отскоро имам електрическа четка и зъбен душ, преди това използвах конец за зъби. Задължително почиствам и езика с шпатула. Не пропускам профилактичния преглед при моя стоматолог. 🦷🦷🦷🪥

# 252
Сменял съм често пастата си за зъби. Купувам, пробвам, наблюдавам и така докато не ми се прииска нещо ново. За мен е важно да почиства перфектно, да избелва и да укрепва и заздравява венците. Ползването на хубава паста за зъби и електрическа четка е гаранция за добра грижа. Като завършък орален душ и хубава вода за уста.

# 253
Сутрин и вечер си мия зъбите. При почистване на зъбите непосредствено след ставане се премахва нощната плака, освежава се устната кухина и се повишава pH. В същото време се намалява микробното число, тъй като през нощта слюнченият поток е намален и отделената слюнка е по-лепкава, с по-малко вода в нея. Също ползвам за почистването на зъбите си  звукова четка . Тя  се
грижи за здравето на зъбите ми като използва
импулси, които изтласкват течност между
тях и венците ми и по този начин нежно и
ефективно ми премахват плаката и подобряват
здравето на венците. Да, сменям накрайника често! И пастата за зъби сменям един път в годината, но не повече защото си имам любима! Критериите за нея са, че е избелваща и широкоспектърна като защита! Също ползвам и средство за междузъбно почистване - конци! Хубаво е човек да има красива усмивка! Хубав ден!

# 254
Грижа се с редовно миене на зъбите. Използвам ежедневно паста за зъби, вода за уста и конци.
Пастата за зъби не я сменям често, основно закупувам 2-3 марки.

Общи условия

Активация на акаунт