Открийте и спечелете пастите за зъби на Oral-B с иновативна формула за здрави и сияйно бели зъби!

• 10 235
  • 530
  •   1
Отговори
Диетата, активният начин на живот и смехът са някои от суперсилите за дълъг и щастлив живот. За да имаме добро здраве, е важно да се грижим за него и да правим правилни избори. С правилните дентални продукти и ежедневни навици можем да предотвратим проблеми като образуване на кариеси, лош дъх и други заболявания на венците и устната кухина. Въпреки нарастващия интерес към  устната хигиена, има една суперсила, която е пренебрегвана прекалено дълго: пастата за зъби.

Изборът на паста за зъби има значение

Когато избираме паста, е важно да обръщаме внимание на състоянието на нашите зъби и венци. Oral-B, марка №1 препоръчана от стоматолозите в Европа, разкрива суперсилата си – богато портфолио от пасти за зъби, формулирани да подобрят устната хигиена със съставки и формули за напреднали. Докато повечето пасти за зъби почистват зъбите ви, Oral-B предотвратява проблемите, за които зъболекарите проверяват най-често.

Формули с различни предимства – клинично доказани и професионално създадени

Докато повечето пасти маскират петната, Oral-B 3D White Luxe премахва повърхностните петна и предпазва от появата им*. Пастата за зъби Oral-B 3D White Luxe нежно избелва зъбите и премахва повърхностните петна, без да уврежда емайла. Насладете се на дълготрайно усещане за свежест и ментов вкус.
*При четкане 2 пъти дневно.

Повечето пасти за зъби се борят с плаката. Oral-B Pro Expert редуцира бактериалната плака и предотвратява проблеми с венците*. Формулата е създадена, за да се бори с проблемите, за които зъболекарите проверяват най-често: проблеми с венците, чувствителност, кариеси, плака, петна, лош дъх, зъбен камък и ерозия на емайла.

Oral-B Densificare Daily Protection защитава и укрепва зъбите ви, като същевременно допринася и за възстановяването и реминерализацията на емайла. Ден след ден Oral-B Densificare Daily Protection предпазва зъбите от появата на кариеси, предпазва венците, реминерализира и освежава дъха.

🦷 Спечелете един от 50 комплекта на Oral-B!

Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби? По какви критерии я избирате?

На 28 октомври 50 от вас ще спечелят комплект пасти за зъби на Oral-B срещу ангажимент за попълване на кратка продуктова анкета.

Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 09:26 от Жaклин

# 1
Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби? По какви критерии я избирате?
Аз съм с чувствителни венци и това ми е критерият за избор на паста за зъби. Сменям често, но отново избирам такава за чувствителни венци.

# 2
Пастата трябва да почиства добре зъбите и да е с хубав аромат.

# 3
Използвам качествена паста и ел. четка за зъби, също и вода за уста и конци за зъби.

🍀🍀🍀

# 4

Грижа се като ходя на профилактични прегледи при стоматолог веднъж годишно, използвам подходящи четка и паста за зъби, също вода и конец за зъби.
Не сменям често пастата, но понякога. Обикновено гледам да е препоръчана или изпробвам нещо ново от рекламите.

# 5
Мия зъбите сутрин и вечер, почиствам с конец и с вода за уста, защото има трудно достъпни участъци. Обичам да сменям пастата за зъби, като предпочитам такава, която е с грижа за венците.

# 6
Сменяба съм често пастата си за зъби. Купувам, пробвам, наблюдавам и така докато не ми се прииска нещо ново. За мен е важдо да почиства перфектно, да избелва и да укрепва и заздравява венчи. Ползването на хубава паста за зъби и електрическа четка е гарания за добра гриа. Като завършък орален шуш и хубава вода за уста.

# 7
  • София
Използвам качествена козметика за уста, специална био паста, вода за уста и конци за зъби.

# 8
  • Бургас
Посещавам зъболекар веднъж на година/година и половина, и при нужда. Не сменям често пастата си за зъби, но се случва така от любопитство да пробвам други пасти. Избирам по-щадящи емайла. Ползвам и конци за зъби.

# 9
Мия си зъбите си в продължение на поне две минути поне два пъти дневно с четка с мек косъм, за да избегна увреждане на венците,сменям пастата си за зъби с избелващ продукт, съдържащ вещества, които се борят с тъмните петна по зъбите  и използвам конец за зъби , за да отстранява бактериалната плака между зъбите.

# 10
Мия зъбите си сутрин и вечер, използвам конец за зъби, от време на време и вода за уста. Пастата... Сменям я относително често, като избирам предимно пасти за избелване, стягане на венците и укрепване на емайла.

# 11
  • Велико Търново
Полагам стандартни грижи за хигиената и съотв. здравето на моите зъби. Избирам пастите си според марката, колко свежо ми  е усещането в устата и ако могат да избелват зъбите е още един положителен елемент и наклонява везните.

# 12
Поне два пъти дневно миене на зъбите, почистване с конец и вода за уста. Сменям пастата си за зъби често, обичам да пробвам нови продукти. Избирам по състав и добра цена.

# 13
Грижа се за зъбите си като ги мия два пъти на ден. Ползвам конец за зъби като допълнение на почистването с четка и паста. Пастите за зъби сменям, като свърши едната, следващата е от друг вид. Избирам ги според нуждите ми в момента, или от любопитство да изпробвам нова.

# 14
  • in Wonderland
Пастата да е с приятен вкус, да почиства добре ,да има избелващ ефект и да предпазва от кариеси. Сменяме пастата, в случай, че видим нещо ново и интересно за да го пробваме.

Общи условия

Активация на акаунт