Открийте и спечелете пастите за зъби на Oral-B с иновативна формула за здрави и сияйно бели зъби!

• 14 400
  • 531
  •   1
Отговори
# 30
За денталното си здраве се грижа като ходя всяка година редовно на профилактични прегледи и оправяме всичко, което не е наред в устната ми кухина. Не лягам никога с неизмити зъби и винаги използвам конец за зъби и вода за уста.
Пастата си за зъби я сменям често, защото обичам да изпробвам пасти с различно предназначение /за избелване, против кариеси, за цялостно хигиена и др./.
Критериите, с които се съобразявам при избора на паста за зъби са нейният състав, задължително да измива добре, да оставя приятно усещане след себе си и разбира се да дава ефекта, който е оказан на опаковката.

# 31
Редовно почиствам зъбите си.
Имам каналчета между зъба и венеца, които са доста чувствителни. Сменям често пастата, като избирам такава за чувствителни зъби.

# 32
Два пъти в годината посещавам профилактично зъболекар.Мия зъбите сутрин и вечер с подходяща четра и паста според нуждите на зъбите и венците ми като качеството е най-важно за мен.

# 33
Мия си зъбите сутрин и вечер, използвам редовно конец и вода за уста. Зъбите ми имат нужда от избелване и предимно избирам такива пасти за зъби.

# 34
Предпочитам избелващи пасти за зъби, не ги сменям често, особено ако съм доволна, ползвам вода за уста.

# 35
  • Там...
Миене на зъбите 2 пъти дневно минимум, при възможност след хапване на сладко и цитруси също, ако няма възможност - дъвка без захар, редовни посещения при стоматолог. Пастата за зъби трябва да е от надеждна марка, най-често вземам избелваща.

# 36
Полагам нормални грижи за зъбите си - миене два пъти на ден, използвам зъбен душ и вода за уста. При избор на паста за зъби държа да почиства добре, да има свеж аромат и да е ефективна спрямо нуждите ми.

# 37
Задължително мия зъбите си сутрин и вечер, използвам конец за зъби, от време на време и вода за уста.Често сменям пастата си за зъби,защото обичам да пробвам нови продукти.

# 38
Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби? По какви критерии я избирате?
Мия си зъбите задължително сутрин и вечер, често сменям пастата, като избирам предимно избелващи.

# 39
  • Пеликания
Мия си зъбите по два пъти на ден и използвам конец. Сменям ги рядко, защото все се надявам да намеря някоя по хубава.
Критериите са ми да почиства добре  и да има приятен вкус.

# 40
Пастата за зъби трябва да е избелваща и успокояваща венците. Не я сменям често, освен при любопитство да изпробвам някоя нова, пусната на пазара, отговаряща на моите нужди.
Освен паста за зъби, използвам и конец за зъби, а при възпалени венци и вода за уста.

# 41
  • София
Веднъж годишно задължителен преглед при зъболекаря ми, дори да нямам оплаквания или видими причини.
Паста за зъби - с комплексно действие. По-скоро не сменям често. Критерий ми е резултата - специфичното усещане за чисти зъби и свежест и да не е с крайно изразен ментов вкус.

# 42
Тъй като от малка имам проблемни зъби и венци, ежедневната грижа е много важна. Затова и пастата за зъби трябва да е както с почистващ/избелващ ефект, така и да подпомага стягането на венците и не на последно място, да е щадяща към емайла и да не предизвиква чувствителност.
Не сменям често пастата си за зъби, естествено след като намеря такава, от която съм доволна.

# 43
  • Варна
Мия зъбите си сутрин, обед и вечер, след всяка храна. Ползвам конец и вода за уста. Избирам внимателно пастата за зъби и  затова рядко я сменям.  Но четката подновявам редовно.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 10:35 от Пеева

# 44
  • Варна
Миене на зъбите с паста и вода за уста, през деня ползвам конец за зъби. Редувам 2-3 пасти, предпочитам комплексни - да предпазва от кариеси, грижа за венците и т.н. всичко в едно.

Общи условия

Активация на акаунт