Открийте и спечелете пастите за зъби на Oral-B с иновативна формула за здрави и сияйно бели зъби!

• 14 404
  • 531
  •   1
Отговори
# 15
Редовно посещавам зъболекар.
Често сменям пастата в търсене на тази,която наистина избелва зъбите.

# 16
  • София
Редовна профилактика.

# 17
От години спазвам добра зъбна хигиена-сутрин и вечер почистване с електрическа четка и паста за зъби,последвано от конец за зъби.При нужда през деня използвам вода за уста.Обичам да пробвам нови марки и видове пасти и да разнообразявам,за щастие нямам проблеми със зъбите и не използвам специализирана паста.Посещавам зъболекар единствено за почистване на зъбен камък.

# 18
Избирам качествени пасти за зъби, които предпазват венците и емайла. Използвам периодично избелващи такива. Посещавам зъболекаря си профилактично и веднага, при появата на проблем.

# 19
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Не смяням марката паста за зъби, а именно Орал В.Четките ми също са на марката - улта софт.Иначе взимам най различни - избелваща, за чувствителни зъби и т.н.
Чести профилактични прегледи и вода за уста са нещата които добавям за профилактика.

# 20
  • 🌊
Грижа се като избирам подходяща четка за зъби (много меки снопчета), подходяща паста и конец.

# 21
Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби?
Използвам паста за зъби, вода и конец, посещавам зъболекар периодично. Пастата за зъби сменям често.
 По какви критерии я избирате?
Да не ми се гади от нея, да е подходяща за моите нужди и да е на достъпна цена.

# 22
  • София
Да има добър вкус, да освежава дъха, да почиства добре, да е икономична и да се отразява добре на венците ми.

# 23
Мия редовно зъбите, използвам зъбен душ, конец за зъби и вода за уста. Сменям пастите за зъби, но не често, ако видя че ми действа добре.Избирам ги според нуждите, вкуса и цената, разбира се.

# 24
Задължително мия зъбите си сутрин и вечер, използвам конец за зъби, от време на време и вода за уста. Пастата... Сменям я относително често, като избирам предимно пасти за избелване, стягане на венците и укрепване на емайла.

# 25
Моята грижа за денталното ми здраве включва миене на зъбите сутрин и вечер, ползване на вода за уста и конец за зъби, както и посещение при стоматолог 2 пъти годишно.
Пастата за зъби не я сменям често, просто сутрин използвам избелваща, а вечер такава, за грижа за венците, като марките, която използвам са  от тези, които ми препоръчва стоматологът.

# 26
  • София
Постоянно сменям пастата за зъби. Гледам да е люта и избелваща. Ходя често на профилактичен преглед при зъболекаря.

# 27
  • София
Често сменям пастите за зъби, като винаги избирам такива с избелващ ефект. Профилактични прегледи веднъж годишно задължително правя.

# 28
  • на последния етаж
Ходя редовно на зъболекар. Често сменям пастата за зъби, като се съобразвам с моментните нужди и търся добро сътношение качество-цена.

# 29
Избирам мека и гъста четка за зъби, която сменям на всеки 2 месеца, за да имам комфорт в устната кухина и да имам усещане за чистота и  свежест.

Общи условия

Активация на акаунт