Открийте и спечелете пастите за зъби на Oral-B с иновативна формула за здрави и сияйно бели зъби!

• 14 390
  • 531
  •   1
Отговори
# 525
Използвам качествени пасти за зъби, предпазващи венците, избелващи и с приятен свеж, аромат.

# 526
  • София
Мия зъбите си 2 пъти на ден със средно мека четка за зъби и паста за зъби, която съм избрала сред няколкото любими, които имам като ги избирам най-вече по мирис и вкус (от предишен опит).

# 527
Да си призная сменям четката за зъби на 6 месеца. Но пък пастите за зъби сменям често.
Използвам мека четка, както и цялото семейство е с меки.
Винаги мием зъбите сутрин и вечер.
Избирам не по цена, а да е качествена , да мие добре, да е подходяща за чувствителни зъби и венци.

# 528
Мия 2 пъти на ден зъбите си, с една и съща паста от години.
Избирам на базата на нейният резултат, дали премахва плаката и вкусът й.

# 529
  • There I was on a July morning
Мия си зъбите 2 пъти дневно, използвам конци за зъби, вода за уста. Купувам различни пасти за зъби, най-често избелващи.

# 530

Изтеглени са потребителите, които печелят комплект с пасти за зъби на Oral-B. Това са:

Пролетно цвете
resi
Чебурашка
Пеева
Бла бла бла
Симона_
Ambrosia
Лонита
Di Djina50
zoia34
Flower31
hintt
звездичк@
Натуся
кака Снежанка
Vesi2015
Avianna
geri...
Yst_89
Михаела 🍀
Radina
Big mommy
nina_ricci_
erdun74
Donnyy
Sinara
drago_2008
Wild Wind
Pate6estveni4ka
pepita XX
ДХ3
ferrari76
FBID1032108010180754
Bobby®
pinko
advise
Rally16
Yasmin17
Марджъри
milena_dyakova86
BarbieDi
Mariana Gerova
Koseto.boseto
Elai
Ivana999
Мон...
galimar
ole_bole
кукумицинка
МиленаИванова

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 04.11.2024 г. на e-mail: games@neg.bg, като упоменат, че са победители в играта на Oral-B и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата

- три имена
- адрес за доставка (моля, отбележете само желан офис на СПИДИ)
- телефон за връзка

Наградите ще бъдат изпращани поетапно след 29.10.2024 г.
Благодарим на всички за участието!

# 531

През месец октомври Oral-B, марка №1 препоръчана от стоматолозите в Европа, даде възможност на потребители на BG-Mamma да се убедят в действието на трите си нови пасти за зъби - Oral-B 3D White Luxe, Oral-B Pro Expert и Oral-B Densificare Daily Protection, за да споделят впечатленията си в специално създадена за кампанията анкета.

С резултатите от тази анкета ви запознаваме в настоящата публикация.

Какво е важно за вас при избора на паста за зъби?

Ефективна превенция на кариеси и плака - 87%
Дълготрайно усещане за свежест - 76,1%
Иновативна технология - 2,2%
Приятен вкус - 54,3%
Избелващ ефект - 65,2%
Професионално действие - 34,8%
Цена - 30,4%
Доверие в бранда - 37%

Използвали ли сте досега паста за зъби на Oral-B?

На въпроса "Доволни ли сте от ефекта, който усетихте след употребата на пастите за зъби на Oral-B?"
87% от анкетираните са маркирали като отговор "Да".13% от тестерите са отбелязали "Не мога да преценя".

Колко ефективни намирате пастите за зъби на Oral-B?

На въпроса "Допадна ли ви вкусът на пастите за зъби на Oral-B?" 97,8% са отбелязали "Да" за своя отговор.

Смятате ли, че пастите за зъби на Oral-B се грижат по-ефективно за здравето на вашата устна кухина от пастите на други марки?

Попитахме "Какво би ви накарало да опитате нова паста за зъби?" Водещият отговор на потребителите на BG-Mamma e "Игра, giveaway или другапромоционална кампания" - 50%. На второ място се нарежда "Препоръка от експерт" с 37%.

Какво би ви повлияло да изберете паста за зъби на Oral-B?

Каква разлика забелязахте в състоянието на вашите зъби след употребата на пастите за зъби на Oral-B?
Ето част от впечатленията на тестерите:

Разлика усетих и определено се превърна в ЛЮБИМАТА ми паста. Нито една до момента не е оставяла толкова продължително чувство за свежест, все едно при току-що измити зъби. Досега избирах различни пасти, но в лицето на тази вече имам фаворит, категоричен.

Започнах с Oral B Luxe Perfection, и останах очарована от нея. Почиства идеално и оставя приятно усещане за свеж дъх. Има приятен вкус и не люти. Одобрихме я в семейството. Нямам търпение да изпробвам и останалите два вида.

По-добро и дълготрайно усещане за чистота и свежест.

Избелващ ефект, приятен вкус, усещане за свежест. Дали ще помогне за превенция на кариеси не мога да кажа, тъй като за това е нужно доста по-дълго време за употреба.

Лек избелващ ефект, по-продължителен свеж дъх.

По-малко плака, леко избелване и добро състояние на венците.

Преди зъбите ми бяха много чувствителни. Сега сякаш чувствителността намаля.

Състоянието на венците е много по-добро. Не се разраняват лесно при хранене или почистване. Усещането за добре почистени зъби се подобри и удължи като времетраене. Допада ми, че зъболекарят ми също ми препоръчва да използвам Oral-B. Това ми дава сигурност, че използвам правилния за мен продукт.

Не мога на този етап да определя разлика, но усещам зъбите си перфектно почистени и защитени.

По-гладък емайл, с по-малко натрупване на плака.

Както посочих в отговорите на предишните въпроси, основното при избора на паста за зъби при мен, е да има избелващ ефект, защита от кариеси и приятен вкус. Използвала съм и други пасти за зъби на Oral-B, но предложените три - Oral-B Pro-expert, Pro-science advanced и Pro-3DWhite advanced бяха нови за мен. От трите пасти за зъби останах приятно изненадана от приятния и освежаващ вкус и аромат на мента, но като почитател на избелващите пасти най-много ми допадна Pro-3DWhite advanced. В комбинацията с електрическата четка на Oral-B, която ползвам вече повече от две години и само за около 10 дни използване, намирам зъбите си по-бели, а усещането след измиване е такова, сякаш досега не съм ги мила въобще.

Усетих значително подобряване откъм чувствутелност към студени и сладки храни. Усещане за дълготрайна свежест и по-блестящи зъби. Откъм избелване е още рано да кажа.

Венците ми се успокоиха и избелващият ефект е налице, особено след употреба с електрическа четка за зъби.

Колко вероятно е да препоръчате пастите за зъби на Oral-B на приятели?
На скала от 1 до 5, като 5 е най-високата оценка, 76,1% от анкетираните са отбелязали 5 за свой отговор.

*Обобщаващата публикация е изготвена от редакторския екип на BG-Mamma.

Общи условия

Активация на акаунт