Открийте и спечелете пастите за зъби на Oral-B с иновативна формула за здрави и сияйно бели зъби!

• 14 395
  • 531
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Здравейте! Ходя редовно на зъболекар. Често сменям пастата за зъби, като се съобразвам с това да е с добър вкус и търся добро сътношение качество-цена.

# 496
  • столицата
Не сменям често пастата си за зъби ако съм доволна. Но при интересно ново предложение, съм склонна да пробвам. Ползвам четки с мек косъм.

# 497
  • при моите деца .....
При избора се водя от приятния вкус, какво е усещането след измеването..
Да е добра за венците...
Разбира се съотношението цена-качество

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 22:31 от * Боби *

# 498
Често използвам паста с подхранващо действие на емайла.

# 499
  • София
Имам няколко любими марки пасти за зъби. Не обичам да са твърде сладки. От време на време пробвам някоя нова.

# 500
Почиствам зъбите си сутрин и вечер с паста за зъби и вода за уста. Четката сменям всеки месец.

# 501
Ходя редовно на зъболекар, всяка година почиствам зъбния камък, сутрин и вечер мия зъбите.

Паста за зъби избирам да има избелващ ефект и да е подходяща за чувствителни венци.

# 502
Грижа се за зъбите си с редовни посещения при стоматолог.Колкото до пастата да зъби тя трябва да е с приятен вкус,избелващ ефект и щасяща венците.На всеки три месеца сменям четките и изпробвам нова паста.

# 503
Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби? По какви критерии я избирате?
Аз съм с чувствителни венци и често зъбите ми се оцветяват,затова използвам избелване пасти

# 504
Мия зъбите си по три пъти на ден, най-често с избелваща паста за зъби и в по-редки случаи, избирам стягаща венците паста. Набелязала съм си две - три марки пасти за зъби и редувам тях, не експериментирам често със смяна на пастата.

# 505
Избирам паста за зъби за чувствителни венци или против кариеси. За мен това е най-важното. Мия си зъбите по два пъти на ден.
Понякога купувам различна паста, за да пробвам.

# 506
  • София
Чрез почистване на зъбите с паста за зъби и конец за зъби. Не бих казала, че сменяме много често.

# 507
Спазвам редовна хигиена с качествена паста за зъби, семейството ми харесва марката Oral-B и сменяме периодично само моделите на пастата, но рядко марката.

# 508
Грижа се за денталното си здраве като редовно  посещавам зъболекаря си за профилактични прегледи.  
За ежедневна грижа ползвам паста за зъби, след това почиствам с лъкчета  междузъбното  пространство и накрая изплаквам  с вода за уста. Това е и препоръката на моя зъболекар.
Сменям пастите за зъби всеки път, когато старата свърши.

# 509
“Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби? По какви критерии я избирате?”

Посещавам зъболекар. Редувам различни видове пасти за зъби, т.к все още съм в процес на намиране на правилната за мен. Избирам я по това тя да бъде с избелващ ефект (пия няколко часа на ден кафе, а това е голям “бич” за белотата на зъбите), да не е агресивна към венците (често ги разранявам) и да оставя приятно усещане на свежест в устата.

Общи условия

Активация на акаунт