Открийте и спечелете пастите за зъби на Oral-B с иновативна формула за здрави и сияйно бели зъби!

• 14 397
  • 531
  •   1
Отговори
# 480
Мия зъбите сутрин и вечер, почиствам с конец и с вода за уста. Обичам да сменям пастата си за зъби, като предпочитам такава, която е с избелващ ефект , макар че колкото и да ги сменям не наблюдавам голям резултат.

# 481
Избирам я по препоръки на стоматолога ми, доволни приятели и винаги гледам да е на хубава марка. Ако съм доволна, не обичам да сменям продуктите, които използвам с нови.

# 482
  • София
Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби? По какви критерии я избирате?
Редовно миене на зъби, използвам зъбен душ и редовно ходя на зъболекар.
Редувам пастите за зъби, избирам я според предишен опит и препоръки.

# 483
Профилактика при зъболекар и качествени продукти за зъби.

# 484
  • Варна
Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби? По какви критерии я избирате?

Ползвам паста за зъби 2 пъти дневно, с вода за уста, конец за зъби, ходя профилактично на стоматолог.
Паста избирам всеки път различна.

# 485
  • Бургас
Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби? По какви критерии я избирате? - Спазвам добра орална хигиена и посещавам често зъболекаря си. Не сменям често пастата си, защото трудно намирам такава, която да ми харесва. Искам да върши работа / всичко, което влиза в това така просто определение/, да е приятна на вкус и по възможност да е на добра цена.

# 486
Посещение при стоматолог два пъти годишно,добра устна хигиена.Сменам пастата за зъби рядко.Избирам я като се посъветвам със стоматолог и винаги гледам да е от доказан производител.

# 487
  • Варна
Редовно посещение на зъболекар за цялото семейство, както и използване на продуктите на орал би.

# 488
Редовно миене на зъби, качествена паста и вода за уста.

# 489
Пастата трябва да почиства добре зъбите и да е с хубав аромат.
Използвам електрическа четка и зъбен душ.

# 490
Миене на зъби 2 пъти на ден, ползване на конци и вода за уста. Всяка година профилактичен преглед.
При покупка изпробвам нови варианти и когато съм доволна от някоя паста, я повтарям често.

# 491
Сутрин и вечер мия зъбите,вода за уста ползвам,2 пъти в годината профилактичен преглед при зъболекар. Пастата за зъби я сменям и все търся избелващ .ефект

# 492
Не сменям често пастата си за зъби. Използвам 2-3 марки и ги редувам.
Посещавам поне веднъж годишно зъболекар профилактично.

# 493

Аз и моето семейство винаги предпочитаме Oral-B !Доверявам се на качеството ,цена и марка.
2 пъти в годината сменям пастата за зъби,както за мен така и за децата Simple Smile

# 494
Мия редовно зъбите  си с качествена паста за зъби,сменям често използваната паста.

Общи условия

Активация на акаунт