Открийте и спечелете пастите за зъби на Oral-B с иновативна формула за здрави и сияйно бели зъби!

• 14 398
  • 531
  •   1
Отговори
# 465
За зъбите си се грижа като използвам електрическа четка и паста за зъби на Oral-b, а след което и вода за уста. Пастата трябва да е с избелващи свойства. Когато установя продукт, който ми харесва, го използвам по- продължително.

# 466
Грижа се като ходя на профилактични прегледи при стоматолог редовно, използвам подходящи четка и паста за зъби, също вода и конец за зъби.
Не сменям често пастата, понякога.

# 467
  • София
Използвам електрическа четка за зъби, ходя редовно на стоматолог. Пастата за зъби сменям често, защото използвам такава за чувствителни зъби и се опитвам да намеря най-подходящата.

# 468
Пастата трябва да почиства добре зъбите и да е с хубав аромат.

# 469
  • София
Хубав аромат, да е с насоченост към парадонтитни проблеми, да има избелващ ефект.

# 470
  • София
Грижа се за денталното си здраве като посещавам зъболекар два пъти годишно - за преглед и чистене на зъбен камък. Често сменям пастата за зъби, като предпочитам да е със свеж аромат. Също така използвам вода за уста. Използвам 2 четки за зъби - една за сутрешното миене, втора за вечерното.

# 471
Мия ги два пъти дневно, използвам вода за уста. Редувам различни пасти за зъби.

# 472
  • Варна
Използвам и флорални води за изплакване, редувам с вода за уста - купена,
 от пастите за зъби предпочитам тези с билки - смрадлика, мента, лайка.

# 473
Използвам ултразвукова четка за зъби. Когато купувам паста, избирам избелваща. Ползвам конец за зъби и вода за уста.

# 474
Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби? По какви критерии я избирате?

Грижа се за зъбите си като редовно посещавам стоматолог, мия си зъбите с ел. четка за зъби минимум 2 пъти на ден и ползвам вода за уста. Гледам да сменям пастата за зъби според това, от което имам нуждата в момента.

# 475
Старая се да посещавам стоматолог поне веднъж годишно, измивам с качествена четка и зъбен душ. Понякога сменям пастата за зъби. Държа да ми оставя дъха свеж и да усещам зъбите си полирани до следващото миене.

# 476
Ползвам обикновена четка, но ако не е много скъпа, ще си купя.

# 477
  • Бургас
Среден клас четка за зъби, в комбинация с паста, която не е твърде агресивна. Работи за минимизиране на плака, без да държа на избелване, венци и т.н. Намеря ли паста, която харесвам и усещам, че ми върши работа не я сменям.

Почистване с конци поне веднъж дневно.
Да не забравяме и разходка до стоматолога, веднъж на 3 месеца.
За децата е идентично, но са с ел.четка на Орал Б.
За мен, до момента не съм намерила ел.четка, която да намеря за действително работеща.

# 478
За денталното си здраве се грижа като посещавам редовно стоматолог, мия зъбите си сутрин и вечер. Сменям пастата за зъби, но обикновено се придържам към няколко марки и избирам комплексни пасти с много действия.

# 479
Ходя редовно на зъболекар, рядко сменям паста за зъби, но пробвам задължително новите модели на добрите според зъболекаря ми пасти.
Препочитам избелващите.

Общи условия

Активация на акаунт