Открийте и спечелете пастите за зъби на Oral-B с иновативна формула за здрави и сияйно бели зъби!

• 14 399
  • 531
  •   1
Отговори
# 450
Използвам електрическата четка на Oral B, мия си зъбите по два пъти на ден. Използвам конец за зъби пак на Oral В.
Пробвали сме различни видове паста за зъби, на няколко месеца пробваме различна. Избираме я основно по описанието.

# 451
  • Варна
Стандартна грижа-сутрин и вечер по 3 минути, конец и вода. Пастата гледам да е избелваща и за стягане на венците. Постоянно я сменям.

# 452
Почиствам редовно зъбите си с ел. четка за зъби, зъбен душ, конец и вода за уста. Сменям често пастите си за зъби, търся все по-ефективни.

# 453
 Купувам пасти, които почистват добре зъбите. Редовно ходя на профилактични прегледи.

# 454
Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби? - Рядко сменям  пастата само ако мисля, че е по-хубава и имам препоръки за нея. Ходя често на зъболекар, почиствам ги редовно и избирам щадящи пасти за зъби. По какви критерии я избирате? - Ако може да е избелваща, но безвредна Simple Smile, да успокоява венците и подсилва емайла, да предпазва от кариеси и лош дъх.

# 455
  • Пловдив
Използвам ел.четка на Oral b и ходя редовно на стоматологични прегледи.
Паста за зъби използвам основно един вид- за чувствителни венци.

# 456
  • Елхово
Грижа се за зъбите си като ги мия два пъти на ден. Ползвам конец за зъби, гледам да избягвам почистването с клечки за зъби. Пастите за зъби сменям, като свърши едната, следващата е от друг вид. Избирам ги според нуждите ми в момента, или от любопитство да изпробвам нова.

# 457
  • Пазарджик
Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби? По какви критерии я избирате
Мисля,че добре се грижа за денталното си здраве.Да,,често сменям пастата си за зъби.Винаги избирам да е избелваща,да отстранява добре плаката и да е със свеж вкус

# 458
Мия зъбите си сутрин и вечер старателно и продължително. Почиствам ги с конец за зъби, ползвам и зъбен душ за отстраняване на замърсявания и остатъци от храна. Изплаквам с вода за уста. По принцип не сменям често пастата за зъби. Ползвам такава за избелване и свежест. Когато усетя, че зъбите стават по-чувствителни, взимам стягаш венците паста.

# 459
Използвам паста която харесвам както
и четка с която продължително измивам зъбите, пастата е хигиенно средство и я избирам по вкус . Честото миене на зъби е превенция срещу кариеси.

# 460
Грижа се за зъбите си като редовно мия зъбите си с избелващи пасти за зъби. Обикновено сменям пастата си много рядко, само ако няма от моята или има нещо различно във вкуса.

# 461
Мия зъбите си два пъти на ден и след всяко измиване ползвам вода за уста. Не бих казала, че често сменям пастата за зъби, но когато има промоции изпробвам и нови. Пастата трябва да е свежа и с абразиви частици, така усещам най-добре ефекта от миенето и свежестта остава по-дълго време.

# 462
Грижа се като ходя на профилактични прегледи при стоматолог, опитвам да използвам подходящи четка и паста за зъби, също и вода за уста.Да, сменям често пастата.

# 463
Грижата ми е два пъти на ден миене на зъбите и използване на вода за уста. Понякога често сменям пастите докато някоя не усетя че ми влияе добре, защото имам доста чувствителни венци

# 464
Имам много изисквания към пастата за зъби, защото съм във възраст, когато започвам да губя зъби и поддръжката им е от изключително значение, за да мога да предотвратя поставянето на коронки, мостове и частични протези по-дълго. Ако мирише добре е бонус. Често сменям пастата, искам да намеря идеалната за мен.

Общи условия

Активация на акаунт