Открийте и спечелете пастите за зъби на Oral-B с иновативна формула за здрави и сияйно бели зъби!

• 14 407
  • 531
  •   1
Отговори
# 435
Избирам паста с ефект срещу пародонтоза, да стяга венците, да почиства в дълбочина. След хранене задължително си мия зъбите, също използвам конец за зъби. Oral-B е паста, която съчетава всички качества, които помагат за поддържане на устна хигиена.

# 436
Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби? По какви критерии я избирате?
Венците ми са чувствителни и затова избирам паста за зъби според този критерии. Не я сменям често. Ползвам също така конец и вода за уста.

# 437
Обичам да експериминтирам, но имам предпочитания към определен марка паста за зъби с комплексно действие. Много често купувам точно нея. Винаги съм отворена за нови предизвикателства. Ще се радвам, ако имам възможността да изпробвам Oral-B.

# 438
Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби? - Старателно миене на зъбите, редовно посещение на профилактични прегледи и почистване на зъбен камък. Пастата за зъбите не я сменям често, но понякога, ако се налага, минавам на паста за чувствителни венци.
По какви критерии я избирате? Качество и дали е подходяща за моите зъби.

# 439
Мия дълго и старателно зъбите си.А пастата сине съм я сменила от много време, доверявам се вече само на Орал Б.

# 440
  • Sliven, Bulgaria
Не сменям често пастата си за зъби, но съм склонна да пробвам и нови такива. Използвам пасти, които препоръчва моят зъболекар.

# 441
Имам няколко пасти за зъби. Избирам ги по това на миришат свежо и да не са билкови.В общия случай купувам избелващи пасти и такива с антиплака ефект. Редувам ги, защото така ме посъветва моя зъболекар. За денталната си хигиена се грижа с хубаво почистване на зъбите с конец и добре измити зъби. Използвам и вода за уста. Стремя се да съм постоянна и дисциплинирана в грижата за зъбите си.

# 442
Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби? По какви критерии я избирате?
Използвам предимно паста за зъби, която стяга венците и предпазва от кариеси тъй като при мен това са двата основни проблема. Грижа се за зъбите си като ги мия по 2 пъти на ден сутрин и вечер и използвам вода за уста за допълнително почистване. Сменям пастата си за зъби, само ако видя някоя друга със същото действие на промоция.

# 443
Грижата ми включва редовно посещение на зъболекар,ползвам вода за уста и конец.Честа смяна на четката за зъби.Пастата гледам да е избелваща и често сменям ,тъй като още търся моята.

# 444
Обичам да сменям пастите за зъби или ползвам пасти по препоръка на зъболекар,харесвам ментов аромат.

# 445
Грижа се за денталното си здраве, като мия зъбите си два пъти дневно и използвам конец за зъби поне веднъж на ден, за да премахна плаката и остатъците от храна. Също така изплаквам устата си с вода за уста, за да поддържам свеж дъх и да предпазвам венците. Що се отнася до пастата за зъби, сменям я периодично, за да намеря най-подходящата и да разнообразя грижата за устната кухина.

# 446
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Посещавам стоматолога си редовно, използвам качествена паста за зъби, вода за уста и конец.

# 447
Редувам пастите за зъби. Избягвам продължителната употреба на една и съща паста. Ходя на профилактични зъболекарски прегледи

# 448
Грижа се с два пъти миене на зъбите и посещение на зъболекар когато се налага.
Сменям пастата за зъби ако не ми допада критериите ми са да чисти добре зъбите и аромата.

# 449
  • Варна
Сменям пастата, ако не усещам ефекта й - чисти зъби и свеж дъх. Грижата е два пъти миене дневно, вода за уста, зъболекар веднъж - два пъти годишно.

Общи условия

Активация на акаунт