Открийте и спечелете пастите за зъби на Oral-B с иновативна формула за здрави и сияйно бели зъби!

• 14 410
  • 531
  •   1
Отговори
# 420
2 пъти на ден -сутрин и вечер мия зъбите. Избирам пастата за зъби все да е различна и на различни марки.

# 421
  • Стара Загора
Основно залагам на профилактиката - хигиена, редовни прегледи и никакво отлагане на проблемите.
Избирам си пастата чисто интуитивно, обичам да пробвам нови неща.

# 422
Профилактиката е изключително важна за мен.Ползвам конец за зъби и вода за уста като допълнение на почистването с четка и паста. Два пъти в годината ходя на профилактичен преглед при зъболекар и почиствам зъбен камък

# 423
Имах проблемни, кървящи венци. Стоматолог ми препоръча подходяща паста за зъби и това помогна. Рядко сменям марката, но досега все неуспешно и пак се връщам към изпитаната паста за зъби. Ползвам и вода за уста и за щастие не ми се налага често да ходя на зъболекар.

# 424
Посещавам стоматолог, мия си зъбите сутрин и вечер с подходяща четка и паста за зъби.

# 425
Използвам паста за заби, средно мека четка за зъби и конец. Мия зъбите сутрин и вечер. Пастата сменям през няколко месеца, като търся избелващ и стягащ ефект.

# 426
За мен много е важно пастата ми за зъби да:
- стяга венците и да спира кървенето им
- да почиства зъбите от петна
- да има освежаващ ефект
- да предпазва от кариес

# 427
Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби? По какви критерии я избирате?

През 6 месеца посещавам зъболекаря си.
Носила съм брекети и се научих че няма нищо страшно да посещаваш редовно своя стоматолог.
Често сменям пастата си, защото ми прави кеф да пробвам нови.
Обаче обичам да ползвам избелващи и се старая да не прекалявам. Знам че не е полезно за зъбите редовна и продължителна употреба на такава паста.

# 428
Задължително мия зъбите си след всяко хранене, използвам конец за зъби, редовно посещавам моят зъболекар. Използвам също и вода за уста.

# 429
  • Варна
Грижа се с редовно миене, посещаване редовно на зъболекар и смятам да си взема зъбен душ . Използвам специална паста за кървящи венци,рядко я сменям.

# 430
Да, сменям пастата за зъби, зависи какво интересно видя в магазина. Избягвам единствено избелващите.

# 431
Използвам паста за зъби, вода за уста и конци за зъби, като се придържам към качествена козметика.

# 432
Сменям пастите често, да. Зависи дали имам оплаквания, проблеми, дразнения. Не вярвам в "универсалните" пасти, които са подходящи за всичко и всички. Допълвам грижата с вода за уста.

# 433
Винаги имам по няколко вида отворени пасти за зъби - избелващи, за чувствителни венци, против кариес, използвам четка с много влакна, интердентални четки, вода за уста.

# 434
"Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби? По какви критерии я избирате?" - редовно миене,
ползване на  конци за зъби, вода за уста.
Искам да я сменя, но не намирам такава, която да измива добре зъбите, но и да дава свежест в устата, поради което все се връщам на моята си.

Общи условия

Активация на акаунт