Открийте и спечелете пастите за зъби на Oral-B с иновативна формула за здрави и сияйно бели зъби!

• 14 414
  • 531
  •   1
Отговори
# 405
Стремя се да полагам добри грижи за денталното си здраве - посещавам често стоматолога си, а също така използвам вода и конец за зъби. Обичам да сменям пастата си за зъби и да изпробвам нови.

# 406
Ако открия подходящата, не я сменям. Избирам по ефекта, после цената

# 407
Сменям пастата за зъби,ако има нов продукт на пазара, който е привлякъл вниманието ми. Държа пастата да е за чувствителни зъби и да защитава от кариес.

# 408
Тъй като имам проблем с венците често пробвам нови пасти.Трябва да освежават дъха,да помагат при проблем и да не са много скъпи.

# 409
Използвам паста за зъби, която е подходяща за моята устна хигиена. Рядко я сменям, може би само по препоръка на зъболекар. Използвам също конец за зъби и вода за уста.

# 410
  • Монтана
Не сменям  пастата си за зъби, но се случва от любопитство да пробвам други пасти. Ползвам вода и конци за зъби.

# 411
Мия зъбите си сутрин и вечер. Ползвам зъбен душ често , но не всеки ден. Сменям пастите за зъби по препоръка на зъболекаря

# 412
  • Пловдив
Моята грижа е сутрин и вечер- 3 минутен  ритуал   дентална грижа ! Като потребител и любител имам лични критерии към продуктите за хигиена.Често сменям  пастата за зъби ,но все пак си имам любима марка /бранд .Понякога  просто ми омръзва една и съща тубичка  с един и същ вкус . Обожавам нови тубички с нови формули и нови  свежи аромати. Моят фаворит е :   НОВАТА Oral-B Pro Expert ! Това е пастата ,която удовлетвори моите критерии към момента  и все още ме вдъхновява в ежедневието Simple SmileKissNature Dizzy

# 413
  • Ruse, Bulgaria
Предпочитам определени марки и рядко ги сменям. Грижата за зъбите е много важна за мен.

# 414
Сменям я редовно,  критериите ми са главно състав и марка.

# 415
Мия си зъбите сутрин и вечер с четка със среден косъм, използвам вода за уста и почиствам само с конец. Пастата за зъби е според нуждите, не я сменям много често.

# 416
Мия два пъти дневно зъбите, използвам паста за чувствителни венци, конци за уста, дентална четка и вода за уста. Не сменям често пастите за зъби.

# 417
  • Ямбол
Мия зъбите си след всяко ядене с четка с мек косъм. Използвам и вода за уста.
Пастите за зъби ги сменям често, понеже съм любопитна да опитвам нови продукти.

# 418
С проблемни зъби съм - ползвам четки с мек косъм,и пасти и води за уста стягащи венците и предотвратяващи трупането на плака.

# 419
Мия зъбите си сутрин и вечер. Ходя профилактично на зъболекар най-малко два пъти в годината, редувам пастите за зъби според моите нужди. Критериите ми за паста са да има хубав аромат и вкус, да е щадяща и по възможност с натурални съставки.

Общи условия

Активация на акаунт