Открийте и спечелете пастите за зъби на Oral-B с иновативна формула за здрави и сияйно бели зъби!

• 14 420
  • 531
  •   1
Отговори
# 390
Зъбките си ги мия редовно и ползвам конец за зъби! Отделно на 2 месеца си сменям и четката за зъби. Пастата за зъби я избирам по това дали има ефект от нея, изпробвам.

# 391
Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби? По какви критерии я избирате?

Прегледи при зъболекар, редовно почистване и миене на зъбите с подходяща паста за зъби, конец и вода за уста. Не сменям често, но купувам често различни пасти за зъби за тест, но се връщам към любимата ми, тъй като ми дава усещане да чистота и свежест. Важно ми е пастата да почиства плаката, да е свежа, да предпазва от кариеси.

# 392
Задължително посещавам зъболекаря за преглед в началото на годината ,за да види имам ли нужда от пломби. Мия зъбите си сутрин и вечер ,ползвам зъбен душ и електрическа четка за зъби. Сменям пастата си като гледам да е за чувствителни венци.

# 393
  • София
Редовно посещавам моя зъболекар. Почиствам зъбите с конец. Избирам по-щадящи пасти, например с билкови съставки.

# 394
  • При децата ми
Мия зъбите си най-малко два пъти на ден. Сменям пастите за зъби, тъй, като предпочитам по-щадящи пасти. Посещавам зъболекар профилактично най-малко два пъти в годината.

# 395
Използвам качествена паста и ел. четка за зъби. Също така и конци за зъби, както и вода за уста. Посещавам зъболекар веднъж годишно. Пастата не я сменям често.

# 396
  • при късмета
Мия си зъбите най-малко 2 пъти дневно. Експериментирам с различни пасти и взимам различни, не само за мен, а и домашните си имат предпочитания или са на фаза да опитат нещо различно

# 397
  • София
Посещавам редовно зъболекар. Мия си зъбите два пъти дневно. Сменям четката си и пастата за зъби няколко пъти в годината. Използвам вечер и вода за уста. Бих пробвала нова паста за зъби.

# 398
Грижа се като ходя на профилактични прегледи при стоматолог веднъж годишно, използвам подходящи четка и паста за зъби, също вода и конец за зъби.
Не сменям често пастата, но понякога искам да изпробвам нова, препоръчана

# 399
Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби? По какви критерии я избирате?
Опитвам се да поддържам добра дентална хигиена, редувам няколко пасти през опреден период от време. Избирам ги според нуждите в момента -понякога ползвам избелваща, друг път паста за проблеми с венците, като най-важното е да почиства добре и да предпазва от кариеси.

# 400
Поддържам добро дентално здраве като посещавам редовно стоматолог за профилактичен преглед. Залагам на добри марки паста и четка за зъби. Всяка вечер ползвам конец и вода за уста.
Пастата за зъби сменям, според необходимостта на зъбите ми в момента. Понякога венците ми кървят.

# 401
Най- често купувам избелваща паста за зъби и такава която се грижи за венците.
Мия сутрин и вечер с електрическа четка за зъби, след което използвам вода за уста.

# 402
  • София
Посещавам стоматолог на всеки 6 месеца. С него се консултирам по отношение и на ежедневната грижа.
Пастата за зъби сменям редовно. На ежедневна база ползвам различни части сутрин и вечер. Целта ми е да покриват различни нужди - сутрин за свежест и белота, а вечер за добро почистване. Същото правя и с водата за уста. Когато свърши дадена опаковка, купувам друг вид паста за зъби и друга вода.

# 403
Посещавам редовно зъболекар .
Купувам паста за зъби от която съм доволна , сменям когато искам да
разнообразя действиие или вкус.

# 404
Паста за зъби, ел. четка за зъби, вода за уста и конец за зъби.

Общи условия

Активация на акаунт