Открийте и спечелете пастите за зъби на Oral-B с иновативна формула за здрави и сияйно бели зъби!

• 14 424
  • 531
  •   1
Отговори
# 375
Използвам паста за избелване на зъбите и задължително конец всеки ден. Не я сменям често, вече доста години използвам една и съща. За мен е важно да виждам ефект от пастата си за зъби.

# 376
Използвам избелваща паста за зъби ,не я сменям често ползвам конец за зъби и разбира се посещавам стоматолог.

# 377
Използвам ежедневно избелваща паста, понякога и вода за уста

# 378
  • Samokov
Ползвам подходяща  паста и ел. Четка за зъби, също и деятелен душ. На 6 месеца посещавам стоматолог.

# 379
Мия ги сутрин и вечер. Ползвам конец и вода за уста. Пастите ги сменявам от време на време. Като цяло използвам избелващи пасти, но да са деликатни.

# 380
  • Бургас
Мия си зъбите, ходя редовно на зъболекар.
Имам две различни пасти за зъби, едната е за защита на емайла, другата най-често, избелваща и нея я сменям.

# 381
Мия зъбите си сутрин и вечер. Използвам конец и вода за уста. Посещавам зъболекар периодично за профилактичен преглед и за почистване на зъбен камък.
Пастата избирам основно по съставките й. За мен е важно да не съдържа вредни съставки. Ароматът също е важен, харесвам пасти със силно изразен ментов вкус. Обикновено използвам 2 вида пасти - избелваща и против плака и зъбен камък.

# 382
Посещавам редовно зъболекар. Също така ползвам пастите за зъби на Oral-B, които ми помагат за красива и здрава усмивка!

# 383
  • София
Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби?
Ходя на зъболекар за профилактика редовно, мия зъбите си сутрин и вечер, използвам зъбен душ, грижа се за зъбната си хигиена и ползвам само няколко доказани пасти за зъби.

По какви критерии я избирате?
Да е ефикасна, препоръчана от зъболекаря и да не е гадна на вкус!

# 384
Мия зъби сутрин и вечер, преди лягане. Ползвам зъбен душ два пъти седмично.  Вода за уста и, ако усетя нужда - конец за зъби. Ползвам паста за зъби с whitening- ефект и свеж ментов аромат.

# 385
  • Хасково
Мия зъбите си сутрин и вечер и ги изплаквам само между храненията през деня. Използвам конец за зъби веднъж дневно и сутрин и вечер вода за уста.
Годишно ходя по два пъти на зъболекар и не съм имала проблем.
Не сменям често пастата за зъби,защото съм си доволна много от Oral-B.
Устната хигиена е от изключително голямо значение за здравето ни!

# 386
Мия зъбите сутрин и вечер, използвам вода за уста  защото има трудно достъпни участъци. Ходя на стоматолог 2 пъти годишно ,използвам паста Сенсодин и често сменям пастите си за зъби.

# 387
Мия си зъбите сутрин и вечер - задължително! Редовно си сменям пастите в търсене на нещо по-добро. Водата за вода ми е задължителна, както и почистване с конец. Езикът също си го почиствам сутрен.Веднъж годишно ходя на преглед.

# 388
За здравето на моите зъби се грижа като ги мия редовно. Редувам  пастата за зъби, по нейното предназначение.

# 389
Мия зъбите 3 пъти на ден. Използвам електрическа четка за зъби и вода за уста. Редовно ходя на прегледи при зъболекар. Да, сменям пастата за зъби периодично.

Общи условия

Активация на акаунт