Открийте и спечелете пастите за зъби на Oral-B с иновативна формула за здрави и сияйно бели зъби!

• 14 425
  • 531
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia, Bulgaria
От пастата за зъби очаквам да почиства и освежава и да предпазва от кариери. Сменям често пастите. Ползвам и конец и вода за уста.

# 361
Мия зъбите си сутрин и вечер, ползвам конец за зъби и вода за уста. На 6 месеца ходя на профилактичен преглед.
Не сменям често пастата си за зъби, редувам избелваща и антиплака.

# 362
Редовно посещавам зъболекаря си. Ползвам качествени четка и паста. Пастата я избирам по няколко критерия - да е ароматна, да почиства добре и да има лек избелващ ефект. Важно ми е да не нарушава емайла на зъбите и да има ефект на превенция, за да не последва тежко лечение

# 363
От около 7-8 години нямам нови кариеси. Това съвпадна с преминаването ми на електрическата четка Oral-B. Чисти много добре, а също така предотвратява натрупването на оцветявания. Ходя на зъболекар задължително веднъж в годината.

Постоянно сменям пастите за зъби, така че те са ми помощното средство в поддържането на добра устна хигиена. Понякога ги избирам на база вкуса им в зависимост какви билки в състава си имат.

# 364
Посещавам зъболекар профилактично всяка година и при нужда естествено. Мия с ултразвукова четка за зъби, използвам конец или интердентална четка, от водата за уста ми се гади за жалост. Предпочитам пасти щадящи емайла или минерализиращи, защото имам проблем с чувствителни зъби.

# 365
Посещавам зъболекар веднъж годишно дори да нямам оплаквания, използвам конци за зъби. Когато харесам паста за зъби, трудно я сменям. Изборът ми на паста за зъби е труден процес 😊. Проверявам съставките, търся пасти които наистина решават проблемите, да не са силно ароматиизрани. Също така си обсъждам с приятелки и си обменяме опит.

# 366
мия зъбите редовно и старателно. сменям четката редовно, а пастата според 'моментното' състояние на зъбите и венците или според настроението. залагам на четки и пасти за зъби и вода за уста от наложили се марки или на специализирани медицински при наличие на проблем.

# 367
Ултразвукова четка, конец за зъби, вода за уста, профилактични прегледи. Не сменям пастите особено често. Избирам ги според търсения към момента ефект - заздравяване на пародонта, реминерализиране, избелване или нещо друго.

# 368
Поддържам оралната си хигиена, като мия зъбите си два пъти дневно и използвам конец поне веднъж на ден. Освен това посещавам редовно зъболекаря си за почистване и проверка. Сменям пастата си за зъби често, като избирам паста за зъби с подходящо ниво на флуорид, тъй като е важно за здравето на зъбите. Също така вземам предвид вкуса и текстурата на пастата за зъби.

# 369
Мия си зъбите минимум 2-3 пъти дневно, използвам вода за уста, посещавам и стоматолог поне веднъж годишно за профилактика. Обичам да изпробвам различни пасти за зъби, като държа на почиства добре и да освежава.

# 370
На 1 място задължително посещение на стоматолог. Качествена паста за зъби. Сменям я, зависи от състоянието на зъбите-заздравяване, избелване и тн

# 371
  • Бургас
Грижата ми за зъбите е:
- посещение на зъболекар поне веднъж годишно;
- почиствам зъбите си поне два пъти дневно с паста за чувствителни зъби и изплаквам с вода за уста ;
- при нужда ползвам интердентални четчици и конец за зъби.

# 372
Мия зъбите си сутрин и вечр, ползвам конец и вода за уста. А пастата за зъби сменям само ако имам някой симптом, който сегашната ми паста не покрива.

# 373
За денталното си здраве се грижа като мия зъбите си два пъти на ден с Oral-B Pro Expert . Ползвам конец за зъби. Разбира се ходя и на зъболекар. Не си сменям често пастата. Доволна съм от Pro Expert.

# 374
  • ВАРНА
Грижата за дентално здраве е редовно и качествено почистване, както и периодично посещение при стоматолог.
Относно смяната на пастата за зъби, не я сменям често. Когато съм намерила подходящата за мен/семейството ми, не мисля, че е нужно да я сменям често.

Общи условия

Активация на акаунт