Открийте и спечелете пастите за зъби на Oral-B с иновативна формула за здрави и сияйно бели зъби!

• 14 427
  • 531
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Грижа се за зъбите си като ежедневно ги почиствам и редовно ходя на зъболекар. Пастата за зъби избирам според състава и вкуса. Относително рядко я сменям.

# 346
Ежедневно-сутрин и вечер мия зъбите си с паста за зъби, а вечер изплаквам и с вода за уста. Пастата за зъби сменям на всеки 3 месеца. Избирам или избелваща или за чувствителни зъби, или за кървящи венци.

# 347
Пастата за зъби трябва да е с приятен аромат и избелващ ефект. Сменям често пастата за зъби както и четките за зъби. Веднъж годишно посещавам стоматолог за профилактичен преглед.

# 348
Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби? По какви критерии я избирате?

на 6 месеца посещавам зъболекаря си, за да нагледа има ли нужда да се намесва. Пастата я избирам да е за чувствителни венци, да усещам чисти зъби след като съм я ползвала, да прави пяна като я ползвам

# 349
Ходя често на зъболекар. Ползвам различни пасти за зъби. Избирам ги по това да са качествени и на достъпна цена.

# 350
  • Велико Търново
Всяка година през май месец посещавам профилактично зъболекаря ми, ако има проблем, правим го, по-често само почиства зъбния камък. Профилактиката е изключително важна за мен.
Освен нея ползвам електрическа четка за зъби и добри марки пасти за зъби. Избирам ги по препоръка на зъболекаря или купувам марки, с които имам добър опит

# 351
Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби? - Пастата за зъби я сменям на два месеца. Сменям ичетката на всеки три месеца и след почистване на зъбен камък. Ходя редовно на прегледи. Ползвам и вода за уста.
По какви критерии я избирате? - да е с приятен дъх и да е за текущите ми нужди.

# 352
Грижа се за зъбите си чрез почистване с ел.четка, конци, профилактични прегледи при стоматолог и почистване на зъбен камък. Пасти сменям, но винаги гледам да са по-качествени.

# 353
Мия си зъбите два пъти на ден. Ползвам конец за зъби като допълнение на почистването с четка и паста. Обичам да сменям пастата си според нуждите ми в момента или от любопитство да изпробвам нов вид на същата марка или със същото действие на друга марка.

# 354
Мия зъбите сутрин и вечер; пастата я сменям регулярно, но винаги е за чувствителни венци- за превенция.

# 355
Ползвам електрическа четка, конец и вода за уста. Купувам различни падти, на произволен принцип. Предпочитам да са от тип total care.

# 356
Ходя често на зъболекар. Купувам паста каквато ми падне.

# 357
Редовно посещение при зъболекар и качествени пасти за зъби.

# 358
  • София
Полагам грижа за зъбите си.Използвам различни пасти,води за уста и ходя редовно на прегледи.

# 359
Грижа се като почиствам зъбите два пъти дневно.
Сменям пастите за зъби, като редувам избелващи, за чусвтителни зъби, антибактериални, всякакви...
Избирам по марка на първо място, цена, вид.

Общи условия

Активация на акаунт