Открийте и спечелете пастите за зъби на Oral-B с иновативна формула за здрави и сияйно бели зъби!

• 14 430
  • 531
  •   2
Отговори
# 330
Не сменям често пастата за зъби, използвам такава за чувствителни зъби.

# 331
Грижатя за зъбите ми се състои от електрическа четка за зъби, конец за зъби, а също и веднъж годишно прехване на зъбен камък при зъболекар.
Пастата я сменям според нуждите на зъбите и венците, което е на около 2-3 месеца. Критерий при избора е дали имам нужда от избелване или дали венците ми са станали по-чувствителни.

# 332
Избирам пастата си за зъби според момента, ако искам по-люта, стягаща или избелваща. На няколко месеца я сменям. Поне два пъти седмично добавям и сода бикарбонат. Ефекта е уау!

# 333
  • Sofia
Използвам различни видове пасти за зъби като качеството не е определено от цената им.
Грижата за белите и здрави зъби е всекидневна, наблягам и на билкови пасти с цел избягване на голямо количество флуор.

# 334
Грижа се за зъбите си, като се старая да ги мия след всяко хранене, използвам и конец.Често сменям пастата си за зъби, обичам да изпробвам нови.Предпочитам избелващи и такива,след които имам свеж дъх.

# 335
Задължително си мия зъбите сутрин и вечер.Посещавам зъболекар когато е необходимо.Избирам пастата за зъби според състоянието на зъбите ми в момента.Стягаща венците или избелваща.

# 336
Два пъти годишно ходя на зъболекар за профилактика, избелване и почистване на зъбен камък. По негова препоръка купувам подходящите за мен паста за зъби и вода за уста.

# 337
Мия си зъбите сутрин и вечер, използвам вода за уста, редовно ходя на прегледи при зъболекар. Избирам предимно избелващи пасти за зъби и такива за чувствителни зъби. Важно е и пастата за зъби да спомага за възстановяването на отслабения емайл.

# 338
  • Пловдив
Мия зъбите си минимум 2 пъти дневно, сменям пастата често, като редувам избелваща с предпазваща емайла. Използвам зъбен душ за максимално добро почистване и често ходя на зъболекар

# 339
За блестяща усмивка и здрави зъби, грижата ми е проста: редовно миене с Oral-B. Избирам паста, която комбинира защита от плака и свежест, защото зъбите ми заслужават най-доброто. А дали я сменям? Само когато Oral-B пуснат нова формула – защото винаги се стремя към следващото ниво на грижа!

# 340
Зъболекарят ми е страхотен и с усмивка ходя при него!
Редовно го посещавам. Моя зъбите 2 пъти: сутрин и вечер преди да сложа ритейнъра.
Използвам паста за зъби за чувствителни венци, държа на ментовия вкус, също. Понякога избирам избелваща.

# 341
Полагам общо взето стандартна грижа за зъбите и устата, поне два пъти дневно мия зъбите с мека четка, заради чувствителни венци. Ползвам вода за уста и това е. Пастата за зъби не сменям често, но опитвам нови и следя за ефекта, ако ми харесат повече - заменям предходната.

# 342
Мия зъбите сутрин и вечер, почиствам с конец и с вода за уста, защото има трудно достъпни участъци. Обичам да сменям пастата за зъби, като предпочитам такава, която е с грижа за венците.

# 343
  • Русе
Не сменям често пастата си за зъби, държа да остава свеж дъх след нея, да избелва и естествено да запазва здрави зъбите ми

# 344
Често сменям пастата си за зъби, обичам да пробвам различни - някой път избелващи, друг път за чувствителност..
Ползвам конци за зъби и вода за уста.

Общи условия

Активация на акаунт