Открийте и спечелете пастите за зъби на Oral-B с иновативна формула за здрави и сияйно бели зъби!

• 14 392
  • 531
  •   1
Отговори
# 510
Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби? По какви критерии я избирате?

- Обичам да се запознавам с нови продукти, както козметика, така и продуктите за дентална хигиена. Често сменям пастата за зъби - сред любимите малки са: Sensodine, Colgate, Arm&hammer, не съм ползвала от богатия асортимент на OralB( само класическата им паста) .
Би било чудесно да пробвам от OralB селекцията.
Успех.
#oralb

# 511
С мека четка, защото имам чувствителни венци. Също така редовно ползване и на вода за уста и конци за зъби. Пастата я избирам според съставките, действието и не я сменям често - редувам две марки, които съм видяла, че са ефикасни.

# 512
Редовно миене на зъбите и посещение при стоматолог. Не сменям често пастата за зъби. Избирам я според това да не е с много силни съставки.

# 513
За устната си хигиена се грижа като си мия зъбите два пъти на ден и посещавам редовно зъболекар. Доверявам се на паста за зъби, която  съм открила, че работи за мен, но съм готова да изпробвам нови

# 514
Не се грижа кой знае колко добре за денталното си здраве. Не използвам конец за зъби, зъбни душове, вода за уста и пр. Само паста и четка за зъби, в редки случаи, когато ми дойде музата, жабуря с растително масло. Обикновено сменям пастите за зъби. Не се привързвам твърде много към определена марка и вид. Дава ми усещането, че със смяната се фокусирам върху различни проблеми.

Харесвам пасти за във вид на паста, не гел, с по-остър вкус и аромат, с много редки изключения. Знам, че вкусът и ароматът реално не почистват, но тези с по-блудкав вкус на психическо ниво имам чувството, че по-малко чистят.

# 515
Посещавам редовно зъболекар. У дома използваме паралелно по 2 пасти за зъби - едната за чувствителни, другата избелваща. Ограничавам сладките неща, червеното вино и кафето.

# 516
Сменям често пастата си за зъби. Купувам, пробвам, наблюдавам и така докато не ми се прииска нещо ново. За мен е важно да почиства перфектно, да избелва и да укрепва и заздравява венците.

# 517
Мия зъбите си поне два пъти дневно и посещавам стоматолог при нужда.
Сменям пастата за зъби, когато се предлага нещо иновативно или е препоръчана от специалист. За мен е важно да избелва и да помага при чувствителност на зъбите.

# 518
  • София
Грижата за денталното ми здраве включва миене на зъбите сутрин и вечер, понякога ползвам конец за зъби и това е.
Общо взето не обръщам внимание каква паста за зъби ползвам, моята зъболекарка с усмивка ми казва, че няма значение, защото всички пасти са еднакви, различни са само цените. Предпочитам пасти против пародонтит и натрупване на плака.

# 519
Грижа се за денталното си здраве като освен всекидневно миене по 2 пъти на ден на зъбите, в края на всяко хранене ползвам конец за зъби, а в седмицата веднъж ползвам и зъбен душ за още по-добро почистване и предпазване от зъбен камък. Не сменям често пастата за зъби, ползвам пасти, които са се доказали като щадящи за моите чувствителни зъби във времето. Избирам пастата по критерий да няма абразивни частици и да е щадяща.

# 520
  • Велико Търново
Ежедневно миене на зъбите два пъти дневно. Ползвам паста за чувствителни зъби. Експериментирам с различни, ни само тези, които ми харесат повтарям.

# 521
Посещавам периодично зъболекар и използвам четка с
голям брой фини косъмчета.
Пастите за зъби сменям често, като се съобразявам с моментните нужди и цената.

# 522
Използвам качествени пасти за зъби,  които почистват добре зъбите и оставят свеж дъх. Използвам и вода за уста.

# 523
Редовно мия зъбите си сутрин и вечер. Правя си профилактични прегледи на всеки 6 месеца и при проблем със зъбите веднага си записвам час, не отлагам, за да не се налага лечението да е по-дълго и по-скъпо. Относно пастата за зъби, имам няколко вида, които сменям периодично. Ползвам избелваща паста за зъби, против кариес и многофукционална.

# 524
Сменям на няколко месеца четката за зъби. Пастата за зъби се старая да е на утвърдени марки и да е на средна цена.

Общи условия

Активация на акаунт