Открийте и спечелете пастите за зъби на Oral-B с иновативна формула за здрави и сияйно бели зъби!

• 14 391
  • 531
  •   1
Отговори
# 45
  • Пазарджик
Сменям често пастата си за зъби. Купувам, пробвам, наблюдавам и така докато не ми се прииска нещо ново. За мен е важно да почиства перфектно, да избелва и да укрепва и заздравява венците. Ползването на хубава паста за зъби и електрическа четка е гаранция за добра грижа.

# 46
Грижа се за денталното си здрав като мия зъбите си с четка и паста поне два пъти дневно, използвам и вода за уста. Два пъти в годината ходя на профилактичен преглед при зъболекар и почиствам зъбен камък.
Пастата си за зъби избирам най-вече след консултация със зъболекар, спрямо моментните нужди които имам.

# 47
Използвам качествени пасти за зъби, да избелват и да защитават от кариеси.

# 48
Мия зъбите си два пъти дневно. Посещавам стоматолог два пъти годишно. Пастата за зъби не я сменям често, стига да я открия коя е моята. Тя трябва да измива добре зъбите ми, венците ми да се чувстват добре и да има свеж мирис.

# 49
Грижата за зъбите ми е като ги мия редовно и почиствам с конец. По-рядко ползвам и вода за уста.
Обичам да изпробвам нови неща и сменям често пастите за зъби.

# 50
Дентално здраве поддържам с редовно миене на зъбите сутрин и вечер+почистване с конец всяка вечер. Отделно на 6м профилактичен при зъболекар зъбен камък почиствам на 8-10м.
Пастите за зъби напоследък сменям доста често, предимно по финансов критерий, но все пак се придържам към 3-4 познати марки. Предпочитам комплексна паста, всичко в 1 пред тези с едн обявено нещо.

# 51
  • София
Сменям пастата за зъби често, като гледам да е избелваща и със свеж аромат. Избирам на момента в магазина.

# 52
Мия зъбите си по два пъти всеки ден , старая се пастата за зъби да е хубава ,ползвам и вода за уста. Също важно за мен е посещението при зъболекар.

# 53
  • Благоевград
Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби? По какви критерии я избирате?

Мия зъбите си два пъти на ден, а вечер почиствам и с конец за зъби. Ползвам и вода за уста при нужда.
 Старая се да ходя редовно на зъболекар и да поддържам в добро състояние зъбите си. Зъбната плака е основният ми проблем.

Не сменям често пастата си за зъби. Ако съм доволна от даден продукт, го ползвам докато ми омръзне вкуса й. 😁
Придържам се към 2-3 марки, които обикновено ползвам, но винаги съм отворена да опитам нещо ново.

# 54
  • София
Избирам пастата спрямо препоръка от стоматолог, както и с какъв вкус е, също така предпочитам пасти с абразивни частици.

# 55
  • Пловдив
Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби? По какви критерии я избирате?
Сменям често четките и пастите си за зъби, защото венците са ми чувствителни и ако не съм с подходящи такива, започват да кървят и да се възпаляват.

# 56
Сменям сравнително често, да. За мен е важно да има избелващ ефект и приятен послевкус.

# 57
Мия си зъбите сутрин и вечер, а понякога и след хранене през деня. Избирам пастата като гледам да е за чувствителни зъби и редувам с избелваща. Цената също е фактор.

# 58
Грижата ми се състои от миене на зъби след всяко хране, използване вечер на зъбен душ и два пъти в седмицата почистване на зъбен камък с уред за домашни условия.Не си сменям пастата за зъби.

# 59

Задължителен профилактичен преглед 2 пъти годишно за всички в семейството. Ползваме зъбен душ и конец за зъби, като допълнение.
Да, сменям пастите за зъби, както и четките, като критериите са вкус и ефект.

Общи условия

Активация на акаунт