Открийте и спечелете пастите за зъби на Oral-B с иновативна формула за здрави и сияйно бели зъби!

• 14 407
  • 531
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Използвам само два определени вида паста, като едната е без флуор, и задължително вода за уста от смрадлика.

# 61
С чувствителност на венци и зъби съм от доста време и винаги съобразявам това при избора ми на паста за зъби. Сравнително често ги сменям, тъй като не съм попаднала на някоя, от която да съм истински доволна.

# 62
Грижа се за зъбите си като използвам ултразвукова четка за зъби, интердентални четки и се старая редовно да посещавам зъболекар. Обичам да експериментира с пастите за зъби, като си имам няколко любими марки, към които се връщам често.

# 63
Често сменям пастата за зъби.Ходя често на зъболекар и използвам вода за уста.Почиствам с конец за зъби.

# 64
За усмивката си се грижа, използвайки електрическа четка на Oral-B в комбинация с хубава паста за зъби. Не сменям често пастата за зъби, една от любимите ми е именно на Oral-B. В арсенала си за орална хигиена имам зъбен душ както и вода за уста.

# 65
  • софия
Посещавам редовно зъболекар, мия правилно зъбите си.
Сменям пастата с препоръчана от ортодонта.

# 66
  • София
Два пъти на ден миене на зъби и вода за уста.

# 67
Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби? По какви критерии я избирате?

Посещавам зъболекар два пъти годишно. Всеки ден мия зъбите си по два пъти на ден, използвам и конци за зъби. Сменям пастата си на всеки 3 месеца. Най-често водещото при избора ми е доказана марка и последни рекламни блокове по телевизията.

# 68
Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби? По какви критерии я избирате? - Не, не сменям често пастата. Използвам електрически четки за зъби на марката и много често купувам и пастата за зъби.

# 69
Често сменям пастата. Обичам вкуса и да е лек и ненатрапчив. И определено се нуждая от избелване.

# 70
Всяка паста, която купувам, е различна, така че сменям често. Нямам конкретни критерии. Ако имам в момента проблем, гледам за паста, която го решава. За зъбите си се грижа с миене и редовно ходене на зъболекар.

# 71
  • София
Стремя се да полагам добри грижи за денталното си здраве - посещавам често стоматолога и пародонтолога си, а също така използвам вода и конец за зъби.

Да, обичам да сменям пастата си за зъби и да изпробвам нови.

# 72
Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби?
- Узползвам електрическа четка за зъби и редовно сменям пастите за зъби.
По какви критерии я избирате?
- Гледам основно да бъде за избелване и съставките да са натурални

# 73
  • Пловдив
Принципно сутрин мия зъбите си с една паста за зъби /за стягане на венците/, вечер ги мия с друга. Да, сменям пастите за зъби, не ползвам една и съща. Купувам,к огато намеря хубава паста нап рилична цена, че и там цените скочиха в небесата.

# 74
Мия зъбите си по два пъти на ден като използвам различни пасти за зъби. Обичам те да са с приятен аромат.
Ходя редовно на зъболекар.

Общи условия

Активация на акаунт