Открийте и спечелете пастите за зъби на Oral-B с иновативна формула за здрави и сияйно бели зъби!

• 14 413
  • 531
  •   1
Отговори
# 75
Използвам качествена паста и ел. четка за зъби, също и вода за уста.

# 76
  • Sofia
За избелване не съм сигурна, че има паста за зъби, която да има дори и минимален успех. За добро и бързо почистване на плака от храна по зъбите обаче Oral B ми е любима. За мен тя е най-ефикасна в това отношение. А хигиената на зъбите е много важна.

# 77
  • София
Купувам различни пасти. При избора значение има марката и предназначението. Почиствам зъбите поне по веднъж на ден.

# 78
  • София
Използвам избелваща паста за зъби, правя профилактични прегледи при зъболекар.

# 79
Грижата за зъбите ми е като ги мия редовно, понякога ползвам и вода за уста.
Сменям често пастите за зъби.

# 80
Аз съм с чувствителни венци и това ми е критерият за избор на паста за зъби. Сменям често, но отново избирам такава за избелване, подходяща за чувствителни венци.

# 81
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Мия си зъбите сутрин и вечер, ползвам избелващи пасти,тъй като съм пушач.Пастата трябва да е качествена и на нормална цена.

# 82
Цялото семейство използваме ел. четки за зъби. Пастите ги сменям често, обичам разнообразието и да екпериментирам . Нямам конкретен критерий, по който да избирам пастата за зъби.

# 83
Използвам звукова четка, зъбен душ и конец за зъби два пъти дневно. Обикновено обичам да експериментирам с козметиката, включително и с пастите.

# 84
  • София
Не си сменям често пастата за зъби, всъщност от години съм само с един вид, защото опитам ли да сменя, венците ми веднага  се възпаляват.
Бих разнообразила, при условие, че получа същия ефект, който имам от предпочитаната ми паста за зъби, а именно - почти никакво кървене, стягане на венците. Ако пък и наистина има избелване, с удоволствие ще опитам.

# 85
Мия зъбите сутрин и вечер с подходяща четка и паста за чуствителни зъби.Критериите са ми да почиства добре  и да има приятен вкус.Редовно посещавам зъболекар.

# 86
Използвам качествена козметика за уста, специална био паста, вода за уста и конци за зъби.

# 87
Понякога сменям пастата си за зъби защото се нуждая от различни функции на пастата - понякога купувам избелваща, друг път купувам за заздравяване на венците.

# 88
  • До морето...
Сменям пастата за зъби през няколко месеца, като ги редувам да са с насоченост към чувствителни венци и с избелващ ефект.Използвам конец за зъби ежедневно и мия зъбите си сутрин и вечер.

# 89
  • плевен
Сменям пастата за зъби  ,  избирам предимно паста за избелване и  стягане на венците .Използвам вода за уста.Два пъти годишно ходя на зъболекар.

Общи условия

Активация на акаунт