Открийте и спечелете пастите за зъби на Oral-B с иновативна формула за здрави и сияйно бели зъби!

• 14 415
  • 531
  •   1
Отговори
# 90
Рядко сменям пастата за зъби. Трябва да има избелвщ ефект, да ми хареса на вкус и да ми хареса текстурата на самата паста. Грижа се за зъбите като ходя профилактично на зъболекар и почиствам зъбния камък.

# 91
Използвам паста от която съм доволна.
Не сменям често пастата. Редовно посещавам зъболекар.

# 92
  • София
Как се грижите за денталното си здраве и сменяте ли често пастата си за зъби? По какви критерии я избирате? За денталното си здраве се грижа чрез редовни посещения при стоматолог. Пастата за зъби я избирам спрямо препоръки както от зъболекар, така и от приятели. Като друг важен критерий ми е желаната от мен паста да я намеря на достъпна цена - обичам да пазарувам на промоции. Важно е моята паста за зъби да ми поддържа цвета, да не уврежда зъбите, да е приятна като аромат и да е качествена.

# 93
Редовна профилактика при зъболекар-поне два пъти годишно, редовна зъбна хигиена- миене с качествена паста, конец, зъбен душ. Редовна смяна на четката за зъби.

# 94
За денталното си здраве полагам грижи като почиствам зъбите си сутрин и вечер с четка и паста, с конец и вода за уста. Посещавам редовно зъболекар и избягвам храни, които вредят на зъбите.

# 95
Сменям пастата за зъби както и четката, миене на зъбите два пъти дневни и профилактика при зъболекар, Oral-B е любимата ми марка за орална хигиена.

# 96
  • София
Не сменяме често пастата за зъби. Всеки в семейството си има негова според предпочитанията и нуждите. Най-доброто, което съм направила за зъбите си, е инвестицията в качествена електрическа четка. Забелязвам, че има подобрение в състоянието на венците ми.

# 97
Грижа се за денталното си здраве чрез редовно миене на зъбите два пъти дневно и използване на конец за зъби. Сменям пастата си периодично, като избирам продукти с флуорид.

# 98
Залагам на миене на зъбите по 2 пъти на ден - сутрин и вечер. Държа пастата да е избелваща и с приятен вкус. Напоследък все по-често залагам на черни пасти с активен въглен. Не пропускам и годишен профилактичен преглед при стоматолог поне веднъж в годината.

# 99
  • София
Мия зъбите си сутрин и вечер, използвам вода за уста, посещавам редовно зъболекаря си.
Обичам да сменям пастати си за зъби

# 100
Ходя на стоматолог веднъж годишно, сменям пастата си често. Избирам пасти, които не са за избелване, защото вкуса не ми допада.

# 101
  • Горна Оряховица
като си мия зъбите по 3 минути сутрин и вечер. сменям пастата, според коя е на промоция Simple Smile

# 102
  • БГ
Избирам я по това колко добре отстранява плака и оставя свеж дъх. Често сменям и експериментирам Simple Smile

# 103
Използвам електрическа четка за зъби и сменям редовно пастата. Избирам такава за избелване и чувствителни зъби.

# 104
Не бих казала, че много често сменям вида паста за зъби, избирам предимно пасти за чувствителни венци.

Общи условия

Активация на акаунт